• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Herkese merhaba... ben hüsrana uğradım arkadaşlar bhcg değerim koca bir sıfır... ilk denemem 5. Gün 4aa kalitede embriyoydu tutunmadı minigim :KK42: transferin 3. Gününden beri adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı sonunda adet oldum... çok üzgünüm eşimin benden daha umutluydu yıkıldık... var bir hayir demekki

canım yazmak istedim. benim de ilk denemem negatif oldu bir iki gün önce öğrendim. üstelik durumumuz aynı, seninkiyle aynı kalitede besinci gün embriyosuydu. nasip olmadı. ben hala inanamıyorum şok içindeyim. üzülme diyemiyorum çok çok zor birşey bu. ben hala doktorla görüşmedim. sen görüştün mu bir açıklama yaptı mı?

Son düzenleme:
canım yazmak istedim. benim de ilk denemem negatif oldu bir iki gün önce öğrendim. üstelik durumumuz aynı, seninkiyle aynı kalitede besinci gün embriyosuydu. nasip olmadı. ben hala inanamıyorum şok içindeyim. üzülme diyemiyorum çok çok zor birşey bu. ben hala doktorla görüşmedim. sen görüştün mu bir açıklama yaptı mı?

Doktorumla görüştüm canım 'içerden ya da dışardan su nedenle olmadı diyemiyorum malesef senin bin kez canın sağ olsun iki embriyon daha var her embriyonun kendi şansı var zor vaka değilsin hic uzulme' dedi aynen yazdım... çok umutluydum doktorum %60-65 pozitifi gidecez hiçbir sorun yok demişti.. Allahın takdiri bizim tedbirimizin üzerinde daima...

Doktorumla görüştüm canım 'içerden ya da dışardan su nedenle olmadı diyemiyorum malesef senin bin kez canın sağ olsun iki embriyon daha var her embriyonun kendi şansı var zor vaka değilsin hic uzulme' dedi aynen yazdım... çok umutluydum doktorum %60-65 pozitifi gidecez hiçbir sorun yok demişti.. Allahın takdiri bizim tedbirimizin üzerinde daima...

doktorun çok güzel, umut verici konuşmuş. dondurulmuşun olması da çok iyi. benim o da yok mesela. zaten yumurta sayım çok az. bakalım benimki ne diyecek. büyük ihtimal bu sefer havuz oluşturup biriktirip iki tane transfer edelim diyecek. yani yürüyecek çok yolum var. üzülme gerçekten, ikincide olacak inşallah. bu iş sabır ve tabi ki de nasip isiymis. öyle illa olacak diye düşünüp olmayınca insan duvara carpmis gibi oluyor. kendimden biliyorum.

doktorun çok güzel, umut verici konuşmuş. dondurulmuşun olması da çok iyi. benim o da yok mesela. zaten yumurta sayım çok az. bakalım benimki ne diyecek. büyük ihtimal bu sefer havuz oluşturup biriktirip iki tane transfer edelim diyecek. yani yürüyecek çok yolum var. üzülme gerçekten, ikincide olacak inşallah. bu iş sabır ve tabi ki de nasip isiymis. öyle illa olacak diye düşünüp olmayınca insan duvara carpmis gibi oluyor. kendimden biliyorum.

Inşallah sizin de benim de hakkımızda hayırlısı olur... neden tutmadı sorusu beynimi kemiriyor resmen ama tıbbın açıklayamadığı sırlar var doktorum söylemişti zaten 'embriyoyu transfer ettikten sonra kontrolü kaybediyoruz' demişti... doktoruma ve ekibine hic kızmıyorum o yüzden...onlara hala guvenim tam. Nasip olursa 2. Transferi de ayni yerde yaptirmayi dusunuyorum.vakti gelmemiş demek ki başka söz gelmiyor insanın aklina. Inşallah sizin tedavi sureciniz cok basarili gecer evladiniza kavuşursunuz...

Kızlar günaydın bayadır buraya yazamadım hastanedeyim ohssden dolayı yaklaşık 5 kilo ödemim var karnım çok çok şişti üstelik gebelik değerlerim de çok iyi gitmiyor artıyo ama 2 kat değil 2 gün önce 210du bugün 370..sağlık çok önemli Allahım bu acıları kimseye vermesin ohss yaşadığım en kötü şey dayanılması çok zor 9 serum bitirdim daha da burdayım.. dualarınızı bekliyorum

Kızlar günaydın bayadır buraya yazamadım hastanedeyim ohssden dolayı yaklaşık 5 kilo ödemim var karnım çok çok şişti üstelik gebelik değerlerim de çok iyi gitmiyor artıyo ama 2 kat değil 2 gün önce 210du bugün 370..sağlık çok önemli Allahım bu acıları kimseye vermesin ohss yaşadığım en kötü şey dayanılması çok zor 9 serum bitirdim daha da burdayım.. dualarınızı bekliyorum
Rabbim şifanı versin.. inşallah sağlıklı gebeliktir..

Canım benim çok geçmiş olsun aynısını bende yaşadım ve hala tamamen atlatamadım ağırlara dayanamadım suyu cektıler karnımdan 4,5lt ama şanki tekrar birikiyor ben de 1haftadır hastahane de yatıyorum bizim tek ilacımız su bol bol içmeye çalışalım insallahh bu çektiğimiz acılara değecek senin değerler iyi bence benim de dün bakıldı hcg ye 79 çıktı insallahh değerlerimiz güzel katlanır

Çok çok geçmiş olsun canm inşallah ağrıların geçer ve değerin düzelir

Kızlar merhaba 3.gün emriyosu transferimin 9.günüm kanda 1.6 çıktı yani negatif 12 gün değişme ihtimali varmı sizce

geçmiş olsun bende hafif atlattım ama o bile çok zordu ölüyorum sandım. Bence değerin gayet iyi artmış öyle tam 2 katı olacak diye bişey yokki.

Canım benim çok geçmiş olsun aynısını bende yaşadım ve hala tamamen atlatamadım ağırlara dayanamadım suyu cektıler karnımdan 4,5lt ama şanki tekrar birikiyor ben de 1haftadır hastahane de yatıyorum bizim tek ilacımız su bol bol içmeye çalışalım insallahh bu çektiğimiz acılara değecek senin değerler iyi bence benim de dün bakıldı hcg ye 79 çıktı insallahh değerlerimiz güzel katlanır
Allah şifa versin artar seninde inşallah ya çok zor

Merhaba arkadaşlar bu laparoskopi tüplerin bağlanması sonrasında transferi olan var mı iyileşme süresi ne kadar sürüyor bilginiz va rmı

Arkadaşlar dondurulmuş transferin taze transferden daha başarılı olduğu doğru mu? Ilk tup bebek denemesi taze transfer olup benim gibi negatif sonuç alan sonrasında dondurulmuş tutan var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?
Öyle söyleniyor ama , tabi nasip kısmet olacağı varsa taze ile de olur, dondurulmuşla da.
Ama ben birinci denemem taze transferdi, hem de 3. Gündü. İkincisi de dondurulmuş, keseyi göremedik ama sonuç pozitif, önümüzdeki çarşamba kontrolüm var. Bence taze yada dondurulmuş değil de doktor ve Labaratuar önemli.

Teşekkür ederim benim yumurtalar önce toplandı Dondoruldu şimdi laparoskopi olacağım ne kadar süre sonra transfer olabilirim 2 ay sonra mı
Doktorunun tercihi nasıl olur bilmiyorum ama bir aylık bi dinlenme yeterli demişti doktorum. Zaten üç tane delik hemen iyileşiyor. İki ay sonunda transfer oldum

Back