• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Kızlar agrılara dayanamadım ve bugün sıvı cektıler karnımdan 4,5 tl su çıktı çok rahatladım ama tekrar birikebilirmiş insallah tekrar etmez dua edermişsiniz bana lütfen
Ayy canım benim ya. Allah yardımcın olsun. İnşallah biran önce iyileşirsin. Bir daha yaşamazsın inşallah.

Ben de öyle tahmin ettim oyüzden sordum canm.Erol hocanın hastaları da vardı ben yatarken.Biran önce atlatırsın inşallah.bellimi çıkış tarihin
Yok canım henüz belli değil ne zaman iyi olursam o zaman insallah daha fazla uzun sürmez 4gündr yatıyorum insallah bebeğimin haberini de alıp öyle içim rahat bisekilde giderim gerçi Erol hoca gebelık varsa bu durumun uzuycagını söyledi ama olsun o haberi alayım da acılara bi şekilde katlanılabilir

Yok canım henüz belli değil ne zaman iyi olursam o zaman insallah daha fazla uzun sürmez 4gündr yatıyorum insallah bebeğimin haberini de alıp öyle içim rahat bisekilde giderim gerçi Erol hoca gebelık varsa bu durumun uzuycagını söyledi ama olsun o haberi alayım da acılara bi şekilde katlanılabilir
İnşallah canm inşallah çektiğin ağrıların mükafatını alırsın

İdrar testi yapmismiydin cnm yaptiysan nasil cikti atabilir misin fotografini

Yaptim test silik cizgi cikti. Transferin 3. Gunu ve 4. Gunude yaptim onlarda silikti ama ovitrellanin etkisi olabilir onlarda. 4. Ve 4. Gun silik cikinca sabah bi yaptim hic silik yoktu oyle uzuldumki hemen farkli bir test daha aldim o testte cikti silik sonra kan verdim. Insallah artar 5. Gun icin nasil bir deger hic bilmiyorum pek kan testi yaptiranda yok

Benide bugun aradılar.... en son cumartesi 12 embriyom vrdı... bugun 3. Günleri ve 6 embriyom kalmış... dondurcaz dediler.... ocak sonu transfer inşallah.... sizce sayı iyimi... biraz modum düştü
gayet iyi bence

Kızlar agrılara dayanamadım ve bugün sıvı cektıler karnımdan 4,5 tl su çıktı çok rahatladım ama tekrar birikebilirmiş insallah tekrar etmez dua edermişsiniz bana lütfen
ay canım çok geçmiş olsun dua edicem vallahi yaşadım bende gerçi seninkinin yanında hiç benim ki ama zorluğunu tahmin edebiliyoruö

Benimde 5. Gun kan testim 22.56 cikti. 5. Gun kan testi yaptiran var mi??
tebrikler çok iyi 12 günü ohooo o arttıkça artar maşallah. Transferin 5. Günü embriyo kaç günlük canım benimde benimde bugün 4. Günü 3. Embriyosu bende can atıyorum bakmak için

Yaptim test silik cizgi cikti. Transferin 3. Gunu ve 4. Gunude yaptim onlarda silikti ama ovitrellanin etkisi olabilir onlarda. 4. Ve 4. Gun silik cikinca sabah bi yaptim hic silik yoktu oyle uzuldumki hemen farkli bir test daha aldim o testte cikti silik sonra kan verdim. Insallah artar 5. Gun icin nasil bir deger hic bilmiyorum pek kan testi yaptiranda yok
Bencede 5.gun icin cok iyi bi deger cnmm

Back