• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Çok şükür canım hadi gözün aydın darısı basımıza insallah sen erken yapmişşin testi benim test günüm 4ocak ama Suan hastahanede yattığım icin yarın bakılacakmiş çok heyecanlıyım
Gecmis olsun canimm neyin var ?
Kiz 6. Tedavi olunca bende tuhaf bisi var 2. Gunden basladim testleri yapmaya. Cok sukur ilk defa pozitifi de girdum. Rabbim devam ettirsin insallah

Kiz 6. Tedavi olunca bende tuhaf bisi var 2. Gunden basladim testleri yapmaya. Cok sukur ilk defa pozitifi de girdum. Rabbim devam ettirsin insallah
Sağol canım ohss olmuşum 4 gündür yatıyorum hastahanede agrılara dayanamadım çok kötüydüm dün karnımdan su cektiler 4,5 lt ondan sonra rahatladım biraz

Sağol canım ohss olmuşum 4 gündür yatıyorum hastahanede agrılara dayanamadım çok kötüydüm dün karnımdan su cektiler 4,5 lt ondan sonra rahatladım biraz
Canim benim yaa cok gecmis olsunn arkadasimdan biliyorum ona da olmustu cok kotu agrilar yasadim diyodu. Allah sifa versin canim.
Gözün aydın kaçıncı gün ebriyosu
Tesekkur ederimm 5. Gun embriyosu cnm

Tebrikler herhangi bir belirti var mıydı benim bugün 7.gunum 5.gun embriyo şuydu cuma test günüm. Ama bende hiç belirti yok.
Tesekkur ederim canimm 2 tane transfer edildi benimm. İnan belirti diyebilcem ekstra bisey olmuyo bende henuz. Sadece gaz cok var. İlk gun biraz kasiklarimda yanma olmustu. Ondan sonra bisey yasamadim hicbir agrim sizim yok.

Hayirli olsun. Sizde benim gibi erken test yapanlardansiniz. Sadece 6. Gun mu cift cizgi cikti?? Kanda baktirmadiniz degil mi??

Çok şükür canım hadi gözün aydın darısı basımıza insallah sen erken yapmişşin testi benim test günüm 4ocak ama Suan hastahanede yattığım icin yarın bakılacakmiş çok heyecanlıyım
sen çatlatma iğnesini hangi gün yapmıştın canm.ben Çarşamba yaptım.idrar testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama iğnenin etkisi olur diye korkuyorum.aşılamarda yaşamıştım çnkü çok büyük hayal kırıklığı

sen çatlatma iğnesini hangi gün yapmıştın canm.ben Çarşamba yaptım.idrar testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama iğnenin etkisi olur diye korkuyorum.aşılamarda yaşamıştım çnkü çok büyük hayal kırıklığı
Ben geçen hafta Salı günü yapmiştım canım

Hayırlı olsun sizinde tebrikler. Genelde 5. Günler transferin 6. Günü sonuç veriyor kesin gibi 3. Günlerde muhtemelen 8. Günü falan verir sanrım meraklardayımda bakalım ne kadar beklerim test yapmadan

Insallah sizinde olur, idrar testleride moral bozabiliyor bazen cikiyor bazen cikmayabilir. Aslinda sabirli davranip test gununu beklemek, ben kizimdada transferin 5. Gunu gormustum silik cizgiyi. Umarim buda devam eder

Insallah sizinde olur, idrar testleride moral bozabiliyor bazen cikiyor bazen cikmayabilir. Aslinda sabirli davranip test gununu beklemek, ben kizimdada transferin 5. Gunu gormustum silik cizgiyi. Umarim buda devam eder
İnşallah inşallah ben hep 8. Günü bakmıştım çıkmıştı. Bunda 8i beklerim sanırım

Kızlar bugün transferin 12.günü değerimi doktor tam olarak söylemedi ama 70 küsur falan dedi gebelik var ama normal gebelik mi takip edicez dedi sizce nasıl değerim 12.güne göre düsük mü

Kızlar bugün transferin 12.günü değerimi doktor tam olarak söylemedi ama 70 küsur falan dedi gebelik var ama normal gebelik mi takip edicez dedi sizce nasıl değerim 12.güne göre düsük mü
Gözün aydın canım değerin gayet iyi katlanır inşallah bir ben kucağı boş kaldım beraber başladıklarımla rabbim bana da nasip eder inşllah

Back