Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim tüplerde sıvı birikmesi ve tıkanıklık var tüplerimi bağlayacaklarHistereskopi duydum ama laparoskopi niçin oluyor?
Anladım canm inşallah hallolur sorun biran önce transfer aşamasına geçersinBenim tüplerde sıvı birikmesi ve tıkanıklık var tüplerimi bağlayacaklar
Ben 5 defa taze transfer oldum hic biri tutmadi 1 kimyasal var.Arkadaşlar dondurulmuş transferin taze transferden daha başarılı olduğu doğru mu? Ilk tup bebek denemesi taze transfer olup benim gibi negatif sonuç alan sonrasında dondurulmuş tutan var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?
Canım çok sevindim Allah daim etsin inşallah. Arkandan gelelim bizde umarımBen 5 defa taze transfer oldum hic biri tutmadi 1 kimyasal var.
Bu 6.denemem dondurulmusla oldu allah nasip eder ilerlerse pozitif 8.gunum kan verdim 64,5 ckti insallah artar
İnsallah canimm insallah herkese nasip olsun bu duygu rabbim herkese yasatsinn. Sonuna kadar yasatsinn mutlu olsun herkessCanım çok sevindim Allah daim etsin inşallah. Arkandan gelelim bizde umarım
Teşekkür ederim sağolAnladım canm inşallah hallolur sorun biran önce transfer aşamasına geçersin
Hadi insallahh hayırlı sonuç alırsın canım evet ben hala hastahanedeyim ama bugün taburcu olucam nasipse sonuç ne zaman çıkacak belli miCanm sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı.sen hastanedemisin hala?
cnmm hayirli olsun cok guzel artmiss darisi bana insallahGünaydın kızlar şükürler olsun hcg değerim iki katına yükselmiş iki gün önce 79 du bugün 170 kusur çıkmış cokkk mutluyum darısı bekleyen herkezin başına insallah
Canm benim olmadı malesef 1.8 değer.kendimi ne kadar hazırlasam da çokk üzgünümHadi insallahh hayırlı sonuç alırsın canım evet ben hala hastahanedeyim ama bugün taburcu olucam nasipse sonuç ne zaman çıkacak belli mi
Hadi ya nasip değilmiş canım ya hayırlısı böyledir belkide rabbim yardım etsin insallah tez zamanda tekrar deneme imkanin olur ve bu sefer güzel sonuçlar alırsın umarımCanm benim olmadı malesef 1.8 değer.kendimi ne kadar hazırlasam da çokk üzgünüm
Aminn canım insallahh sen ne zaman kan testi yapacaksıncnmm hayirli olsun cok guzel artmiss darisi bana insallah
Yani bos yere umut vermek istemem ama kesin mi sonuc.. 2den yukselen var..Canm benim olmadı malesef 1.8 değer.kendimi ne kadar hazırlasam da çokk üzgünüm
Kesin konuştu canm.Benim aşılamada 6 çıkmıştı değerim ozmn bile gebelik Yok dedi.ama bi haftaya adet olmazsan haberimiz olsun dedi.Yani bos yere umut vermek istemem ama kesin mi sonuc.. 2den yukselen var..
Hakkinda hayirlisi cnm.
çıkmadık candan umut kesilmezmiş.. hakkında hayırlısı canım.Kesin konuştu canm.Benim aşılamada 6 çıkmıştı değerim ozmn bile gebelik Yok dedi.ama bi haftaya adet olmazsan haberimiz olsun dedi.
Ben varım canım tazen transfere artık çok ta olumlu bakmıyorlar. Ohss riski ve rahimin dinlenmesinden kaynaklıArkadaşlar dondurulmuş transferin taze transferden daha başarılı olduğu doğru mu? Ilk tup bebek denemesi taze transfer olup benim gibi negatif sonuç alan sonrasında dondurulmuş tutan var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?
Hayırlısı olsun hakkında, ilk denemendi sanırım inşallah doğal yolla ulaşırsın bebeğineCanm benim olmadı malesef 1.8 değer.kendimi ne kadar hazırlasam da çokk üzgünüm