Çok teşekkür ederim rabbim hepimizin yardımcısı olsun kucağımızı boş bırakmasın İnşallah. Sizde yeni başlayacaksınız sanırım daha önce denemeniz oldumu ilkmi olucak. Bizi en iyi yaşayanlar anlar. Bol dua edelim birbirimiz için yer gök dua ile. Takipteyim konunuzu.Canım. Benim Allah yardımcın olsun maşallah çok güzel gitmiş islemlerin darısı bebislerin tutunmasina ve kucağına almaya insallah
Sağol canım. Benm Amin inşallah benimde ilk denemem oalcak aralık sonu basliycam ama bu konuda çok bilgi sahibiyimÇok teşekkür ederim rabbim hepimizin yardımcısı olsun kucağımızı boş bırakmasın İnşallah. Sizde yeni başlayacaksınız sanırım daha önce denemeniz oldumu ilkmi olucak. Bizi en iyi yaşayanlar anlar. Bol dua edelim birbirimiz için yer gök dua ile. Takipteyim konunuzu.
Çok teşekkür ederim. Zaten daha yeni gideceğiz. Bakalim tetkikler falan ne kadar sürecek. Insallah herşey yolumda gider. 4 yillik evliyim. 34 yasima yaklasiyorum:-(Canım kişiden kişiye değişiyor mesela opu sonası ohss olursan 1 yada 2 ay bekletilirsn doktoruna ve vücuduna bağlı doktoruna güven ve Allaha tevekkül etmeyi eksik etme
Olsun Allah buyik ben daha 22 yasindaymÇok teşekkür ederim. Zaten daha yeni gideceğiz. Bakalim tetkikler falan ne kadar sürecek. Insallah herşey yolumda gider. 4 yillik evliyim. 34 yasima yaklasiyorum:-(
keşke hiç bu konularda bilgimiz olmasaydıda spontene bebeklerimi olsaydı :) benimde önce eş faktörü ortaya çıktı 15 milyon sperm hareket yok vs derken hadi siz doğru tüp bebeğe dediler. 6 ay eşim herşeyine dikkat etti yemediği içmediği kalmadı kiloda aldı :) sonra gelen sonuca biz bile şaşırdık 60 milyon sperm hareket olması gerekenden yüksek morfoloji iyi. Bendeki problemlerden dolayı beklemedik sonuçlar iyiyken eşimin tüp bebeğe başladık şansımızı artırmak istedik . Yani araştırmaktan etmekten inan bilgi sahibi oldum her konuda :)) 25 yaşındayım bende embrıyo nedir morfoloji nedir millet bilmezken ben artık profosyonel araştırmacı oldum :))) hikayeler uzun madem sonuç güzel olsun artık :)))Sağol canım. Benm Amin inşallah benimde ilk denemem oalcak aralık sonu basliycam ama bu konuda çok bilgi sahibiyim
Sorma sorma bi belgemiz eksik valla :)) benmde eşim çok şükür düzelme oldu çok. Az.da olsa hareket yükseldi bi.gidimcik yükseldi yani benimde tüplerim tıkalı mart ayında 2cmlik polip alindi bendenkeşke hiç bu konularda bilgimiz olmasaydıda spontene bebeklerimi olsaydı :) benimde önce eş faktörü ortaya çıktı 15 milyon sperm hareket yok vs derken hadi siz doğru tüp bebeğe dediler. 6 ay eşim herşeyine dikkat etti yemediği içmediği kalmadı kiloda aldı :) sonra gelen sonuca biz bile şaşırdık 60 milyon sperm hareket olması gerekenden yüksek morfoloji iyi. Bendeki problemlerden dolayı beklemedik sonuçlar iyiyken eşimin tüp bebeğe başladık şansımızı artırmak istedik . Yani araştırmaktan etmekten inan bilgi sahibi oldum her konuda :)) 25 yaşındayım bende embrıyo nedir morfoloji nedir millet bilmezken ben artık profosyonel araştırmacı oldum :))) hikayeler uzun madem sonuç güzel olsun artık :)))
Neden ki allahtan Ümit kesilmez bir yandan dua ediyorum adet olmayayım diye bir yandan da eğer hamile değilsen bir an önce olayım da tedaviye başlayayım diye dua ediyorum Benim normalde cumartesi günüydü adetim ama benim bu ay yumurtlamam gecikti o yüzden de adetinin gecikmesi normal diye düşünüyorum bugün yarın mutlaka olurum senin normalde böyle gecikmeler oluyor muyduBenimki de gelmedi canim daha ama bende bir mucize olmasi imkansiz insallah senin olur ben beklemeye devam :)
merhaba inşallah olur canım Rabbim emekleri zayi etmesin..Merhaba
Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım. 1 Aralık cumartesi günü ilk iğnelerimi oldum, 9-10-11 aralık gibi yumurta toplama işlemim olacak. Transfer ne zaman olur bilemiyorum. Sol tarafımdan iki kere çikolata kisti ameliyatı oldum soldan yumurtam gelişmemiş. Sağdan 2-3 yumurtam var. Yaşım 38, yaş ilerleyince şans azalıyor tabi ama Allah'tan ümit kesilmez dualara devam. Bu arada Medicana Beylikdüzü hastanesinde yaptırıyorum, var mı orada daha önce yaptıran?
merhaba inşallah olur canım Rabbim emekleri zayi etmesin..
rica ederim canım.. umut güzel şey..Amin inşallah, çok teşekkür ederim.
rica ederim canım.. umut güzel şey..
ilk denemen mi? ben hiç denemedim.. ama bana önerilen de bu yaş dolayısı ile rezervler azalmış ...
nasıl bir şey başıma gelir bilmiyorum ama burdan okuduğum kadarıyla yaşayanlar 3. gün 5.gün embriyosu olarak transferi yapılıyormuş..
benim de kızım 9 yaşında.. :) ben napacağımı bilemedim.. mayısta bir kürtajım var.. bu 3. ay olacak deniyoruz spontane olsun istiyoruz.. olacak mı garantisi yok.. gerçi tüp bebek için de garanti yok.. %50 şans demişlerdi.. dr. olmaz diyemem dedi yaş dolayısı ile tüp bebek öneririz dedi, kızım olduğundan tedavi de karşılanmıyor.. akışa bıraksak geç kalır mıyız, tüp denesem nereye gideceğim.. karışığım yani.. ki kaldı ki isteyip istemediğimden de %100 emin değilim.. Rabbim hayırlısını versin..Benim ilk tüp bebek denemem. Allah'a çok şükür 9 yaşında bir kızım var. O olmadan önce de yaptıracaktık, bir sürü başka tedaviler oldum en son tüp bebek yaptıracakken maşallah kendiliğinden geldi mucizem. Kızımdan sonra da çok bekledik ikinci çocuk için, yine bir sürü tedavi oldum ama olmadı, artık tek şansın tüp bebek dendi. Süreci yaşayarak öğreniyorum, bakalım inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlanır.
inşallah canım inşallah.Selam kızlar okuduğum kadarıyla aranızda aralık ayında en yakın ben tüp bebek yaptırıyorum. Yarın son muaynem var ve transfer günümü söyleyecekler tahminim 5 aralıkta trasnfer gerçekleşecek. Bu benım 3. tüp bebeğim yaşım 30 sebepsiz infetibilite var yani neden olmadığı belli değil.Pcos hastasıyım ama doktorlar normal yolla da olur dediler maalesef tüp bebekle bile anne olamadım. Umarım ilk müjdeyi ben veririm ve hepimiz teker teker güzel haberler alırız.
İnsallah hamilesindir canim test falan yap yoksa stres yapiyosun iyice gecikir yoksa birak kendini hosgelsin sefa gelsinn :)Neden ki allahtan Ümit kesilmez bir yandan dua ediyorum adet olmayayım diye bir yandan da eğer hamile değilsen bir an önce olayım da tedaviye başlayayım diye dua ediyorum Benim normalde cumartesi günüydü adetim ama benim bu ay yumurtlamam gecikti o yüzden de adetinin gecikmesi normal diye düşünüyorum bugün yarın mutlaka olurum senin normalde böyle gecikmeler oluyor muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?