Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Bugün meraktan test yaptım canım ama malesef hersamanki gibi tek çizgi hamile olduğumu düşünmüyorum artık biran önce gelse de başlasak diyorum senin dondurulmus mu olcak benim sifirdan baslıycak Ekim’de denedik ama yumurtalar büyümediği icin tedavi iptal oldu yine aynısı olur diye Korkuyorum insallah bu sefer transfer e gideriz hepimizin yüzünü güldürsün allah insallah

Takviye falan kullaniyomusun yumurta kalitesi icin. İnsallah canim benimm. Evet dondurulmus olacak benim ilk defa ama yine korku var bendede. 3. Gun 4 tane donduruldu. Cozdurulcekmis hepsi 5.gune beklenecekmis ya kalmazsa diyorum tedirginimm transfere kadar rahat yok bana

İnsallah hersey gönlünce olur birbirimize güzel haberler veririz burdan takviye olarak astalife diye bi ilaç kullanıyorum omega 3 içeriyor ve folik asit kullanıyorum Suan

Kizlar belki sizede fikir olur ben incir kürü yaptım çok da faydasını gördüm yumurta kalitem arttı imkanı olan denesin bence

Kızlar daha önce tup bebek denemesi yaşayan oldu mu . Gonal f 6 gün vuurundum ve bugün de 6 gündü koldan iğnelere baslanndi koldaki iğneler ne için kızlar kaç gün daha sürecek acaba bugün altıncı gün 12.5 mm yumurta boyutu en büyüğü sanırım.

Koldan hiç olmadım ama bazıları koldan oluyordu cetrodite mi iğne çatlama önleyici o ise

Koldan hiç olmadım ama bazıları koldan oluyordu cetrodite mi iğne çatlama önleyici o ise
Evet canım cetrodioe mi ondan ıste koldan vuurundum bugün yarın da bir daha vurucam o kesin artık da e2 değeri 1400 ksuur olmus. Yumurta 6 . Gün 12. 5 falan denildi mm olarakda açıkçası pek birşey anlatmıyorlar devlette sadece yarın da gel denildi o kadar

Kızlar. Her gün yumurta kontrol edilecek diorlar ya sizin gittiğiniz yerlerde mi o şekild ? Oturduğum ille tedavi olduğum il aynı yerde olmadığı için çok zorlanıyoruz. Bir de 6. Gün için 12 .5 mm yumurta boyutu gonal f ye 112.5 olarak günlük devam ediorum koldan iğneye de başladın doktor 10 güne toplanmış olur dedi de çok uzun değil mi 10 1 gün önce 10 mm idi bir gün sonra 12 .5 mm oldu kaç da çatlstmaar iğnesi veriliyor

E2 değerini pek bilmiyorum canım ama ben her gün kontrole de gitmemiştim çalışıyorum bir de ben de başlayacağım bu ay 2.ye başka merkezde bakalım nasıl olacak

benim iğne sürecim 10-12 gün arası değişiyor senin kaç gün olmuş olur ki yumurta gelişimine göre gün değişir

E2 degeeiniz için birşey diyemicem ama yumurta gelisimi normal gibi benimde ilk tedqvimde öyle ilerliyordu ayrıca doktorlar evet hergun cagirabiliyor benim hergun gittiğim oldu o yüzden genellikle doktorlar böyle bir tedavi için 15 gün süre istiyorlar l..cetrotide vuruldum ben göbekten o da yumurtaların erken çatlaması için yapılıyor

Pardon erken catlamamasi için

İnsallah hersey gönlünce olur birbirimize güzel haberler veririz burdan takviye olarak astalife diye bi ilaç kullanıyorum omega 3 içeriyor ve folik asit kullanıyorum Suan
Amin canimm insallahh. İnsallah seninde kaliteli guzel embriyolarin olurr

Kendi sürecimi okuyor gibi oldum . Kistin içini de opu ile boşaltıyormuş bazı hekimler. Hakkımızda hayırlısı olsun . Rahmin uygun olursa bu ay transfer ederiz dedi doktor .

Kendi sürecimi okuyor gibi oldum . Kistin içini de opu ile boşaltıyormuş bazı hekimler. Hakkımızda hayırlısı olsun . Rahmin uygun olursa bu ay transfer ederiz dedi doktor .
Benim doktorum ilerde sezeryan sırasında kisti almak istediğini söyledi :) yani hamile kaldımda doğumuma karar verdikte sezeryanı kaldı sanki :)) Dediğiniz gibi herşeyin hayırlısı. Umarım kolay geçer opu ve sonrasıda sizin için. Allah bizim için hayırlısı neyse onu yaşatsın inş. İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…