- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
Yok cnm adeti bekliyorum. Yarin dongum baslamasi lazim ama bi belirti yokCanım ne yaptın basladnmi tedaviye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm adeti bekliyorum. Yarin dongum baslamasi lazim ama bi belirti yokCanım ne yaptın basladnmi tedaviye
Yaa hadi hayrlisi kuzum bende 21i nde göğsen. Hocaya randevu aldm muayene ve ilk.görüşme icinYok cnm adeti bekliyorum. Yarin dongum baslamasi lazim ama bi belirti yok
Ben o zamana kadar transfer olmus olurum insallah senin surecini takip ederimYaa hadi hayrlisi kuzum bende 21i nde göğsen. Hocaya randevu aldm muayene ve ilk.görüşme icin
Hadi hayrlisi canm benmBen o zamana kadar transfer olmus olurum insallah senin surecini takip ederim
Canım bugun adet günündü senin oldu mu merak ettim seni benimde daha olmadı insallah adet olmayız ya bi mucize olurdaBen o zamana kadar transfer olmus olurum insallah senin surecini takip ederim
merhaba benimde çikolata kistim var ancak uygulanan tedavilerle hamile kalan hasta çok moralinizi bozmayın..Hepimizin sağlıklı hayrlı evlatları olur inş.Herkese selamlar :)
30 kasımda biz de tüp bebek sürecimize start verdik . Daha evvel doğal yoldan hamile kalmıştım fakat kalbi durdu ve alındı . 2 yıldır istiyoruz nasip olmuyor . Devlet hastanesinde 1 adet tutmayan iğneli aşılamam var . Tüp bebek için gittiğimiz doktorda çikolata kistimin olduğunu öğrendim . Hem de 4 cm sol , sağ da ise minik bir adet . Gebe kalmadaki en büyük düşman meğer buymuş . O kadar doktora gitmeme rağmen bu 2 yılda nasıl diğer doktorlar bunu keşfedemedi bilemiyorum . Hiç bir sorun yok diye yorumladıkları hsg raporumda son gittiğim doktor bariz yumurtalıkta yapışıklık gördü . İğnelere başladık 3. Gün iğnemi de yaptım. Gonal f 225ml vuruyorum göbekten . Herşey yolunda giderse transfer olacakmışım bu ay . Hepimizin hakkında hayırlısı olsun .
canım ilk transferim benim de gerçekleşmedi döllenme olmadığı için şu an transfer için gün sayıyorum..Kan değerleri beklenenden farklı olunca transferi erteleyebiliyor doktorlar bir arkadaşımın 6 ay ertelendi sonuçta pozitifi gördü ve bebeğini kucağına aldı inş. sana moral olurmerhaba arkadaşlar 2 dir benimde transferim erteleniyor aranızda varmı böyle olan
ilkinde progesteron hormonu yüksek çıktı. şimdide küçük yumurtalar büyüdüğü için iptal oldu transferim sabırsızlıkla bekledim ama yine olmadı. var demekki bundada bir hayır. böyle okuyunca moral oluyor tabiki az çok rahatlatıyorum kendimicanım ilk transferim benim de gerçekleşmedi döllenme olmadığı için şu an transfer için gün sayıyorum..Kan değerleri beklenenden farklı olunca transferi erteleyebiliyor doktorlar bir arkadaşımın 6 ay ertelendi sonuçta pozitifi gördü ve bebeğini kucağına aldı inş. sana moral olur
hiç moralini bozma herşey güzel olacak ...:)ilkinde progesteron hormonu yüksek çıktı. şimdide küçük yumurtalar büyüdüğü için iptal oldu transferim sabırsızlıkla bekledim ama yine olmadı. var demekki bundada bir hayır. böyle okuyunca moral oluyor tabiki az çok rahatlatıyorum kendimi
inşallah canım hayırlısı hakkımızdahiç moralini bozma herşey güzel olacak ...:)
İnşallah . Soldaki çikolata kistim daha büyük . Bugün kontrole gittim çok şükür vücudum tedaviye yanıt vermiş . Baya büyüyen yumurtam var . Ama soldaki kist gelişenleri baskılıyor. Haliyle bir de ağrı yapıyor acayip . Benim kürtajdan sonra oluştu bu durumlarım yapışıklık ağrılar . Öncesinde tabi Rabbimin taktiri ama hiç kist problemim adet düzensizliğim ağrım sızım yoktu. Zaten doğal yolla gebelik olmuştu . Ben en çok ne kadar sürecek acaba yumurtayı ne zaman topluyorlar onu merak ediyorum . Bugün adetimin 5. Günü , 2. Günü başlamıştık iğnelere . Yarın itibari ile yumurta koruyucu iğneleri de yapacağım .merhaba benimde çikolata kistim var ancak uygulanan tedavilerle hamile kalan hasta çok moralinizi bozmayın..Hepimizin sağlıklı hayrlı evlatları olur inş.
Canım bizimde morfolojiEşim son bir sperm testi yaptırdı . Anlayamadık sonuçları . Normal morfoloji %1 çıkmış düşük mü bu değer ?
canım morfoloji % 3-4 arası olmalı diye biliyorum ben amaEşim son bir sperm testi yaptırdı . Anlayamadık sonuçları . Normal morfoloji %1 çıkmış düşük mü bu değer ?
yani benim ilk tedavimde 12 gün iğne yapmıştım ki son 3 gün doktorum dozu arttrıdı. 4 yumurta toplanmıştı ve sadece sağ taraftan gelişti ancak döllenmedi tedavim iptal oldu. Sonrasında aslında ara vermek istedim ama vurduğum iğneler yumurtaları büyütmeye devam edince doktorum beni ikna etti ve devam ettik bu sefer farklı bir iğne vuruldum ve daha hızlı gelişti 8 gün sürdü ancak son 3 gün doz arttırımı oldu sağdan 6 tane toplandı. doktorum ilaç kullanımı 8-12 gün arası sürüyor demişti. Ne kadar sürreceği yumurtaların ilaca vereceği cevapla ilgili..İnş kaliteli embriyolaınız oluşur ve tutunur :)İnşallah . Soldaki çikolata kistim daha büyük . Bugün kontrole gittim çok şükür vücudum tedaviye yanıt vermiş . Baya büyüyen yumurtam var . Ama soldaki kist gelişenleri baskılıyor. Haliyle bir de ağrı yapıyor acayip . Benim kürtajdan sonra oluştu bu durumlarım yapışıklık ağrılar . Öncesinde tabi Rabbimin taktiri ama hiç kist problemim adet düzensizliğim ağrım sızım yoktu. Zaten doğal yolla gebelik olmuştu . Ben en çok ne kadar sürecek acaba yumurtayı ne zaman topluyorlar onu merak ediyorum . Bugün adetimin 5. Günü , 2. Günü başlamıştık iğnelere . Yarın itibari ile yumurta koruyucu iğneleri de yapacağım .
Benimki de gelmedi canim daha ama bende bir mucize olmasi imkansiz insallah senin olur ben beklemeye devam :)Canım bugun adet günündü senin oldu mu merak ettim seni benimde daha olmadı insallah adet olmayız ya bi mucize olurda
Merhaba tedaviniz öncelikle hayırlı olsun. Benimde sağda 4 cm çikolata kistim var ve polikistik overm var :) çikolata kisti ve yapışıklıklarım olduğunu söyledi doktorum yumurtalıklarımda tüp bebeğe başladık 13 kasımda 22 kasımdada Opu işlemim yapıldı. Doktorum opu işleminin zor olacağını en başta söylemişti bana dediği gibide oldu 45 dakika kadar sürdü. Her ne kadar çikolata kistim ve yapışıklıklar yumurta kalitesini etkileyebilir diye söylediysede 21 yumurtam toplandı 13 tanesi beşinci güne gitti hepsi donduruldu :) doktorum bile çok şaşırdı kist vs engel olmamış demekki dedi oda bizde sonuçtan memnun kaldık. 2 adetten sonra transfer yapılacak artık beklemedeyim. İlaçların tek etkisi çikolata kistimi biraz büyüttü oda önemli değil şuan için. Olumsuzluklar gözümü hep korkutmuştu ya kalitesiz olurlarsa ya olmazsa diye uykusuz gecelerde geçirdim sizinle hikayemiz benzer olduğu için anlattım içinizi rahat tutun Tedaviniz hayırlısıyla sonuçlanır inş.Herkese selamlar :)
30 kasımda biz de tüp bebek sürecimize start verdik . Daha evvel doğal yoldan hamile kalmıştım fakat kalbi durdu ve alındı . 2 yıldır istiyoruz nasip olmuyor . Devlet hastanesinde 1 adet tutmayan iğneli aşılamam var . Tüp bebek için gittiğimiz doktorda çikolata kistimin olduğunu öğrendim . Hem de 4 cm sol , sağ da ise minik bir adet . Gebe kalmadaki en büyük düşman meğer buymuş . O kadar doktora gitmeme rağmen bu 2 yılda nasıl diğer doktorlar bunu keşfedemedi bilemiyorum . Hiç bir sorun yok diye yorumladıkları hsg raporumda son gittiğim doktor bariz yumurtalıkta yapışıklık gördü . İğnelere başladık 3. Gün iğnemi de yaptım. Gonal f 225ml vuruyorum göbekten . Herşey yolunda giderse transfer olacakmışım bu ay . Hepimizin hakkında hayırlısı olsun .
Ben de gelecek hafta tüp bebek için tedaviye gideceğim. Tetkiklerden sonra iğne veriliyor anladigim kadariyla. Eşimin değerleri düşük. Transfer ayni ay hemen yapiliyor mu? Yoksa belirli süre bekleniyor mu? Çok endişeliyim bu süreçte olan herkes gibi. Bilgi verirseniz sevinirimMerhaba tedaviniz öncelikle hayırlı olsun. Benimde sağda 4 cm çikolata kistim var ve polikistik overm var :) çikolata kisti ve yapışıklıklarım olduğunu söyledi doktorum yumurtalıklarımda tüp bebeğe başladık 13 kasımda 22 kasımdada Opu işlemim yapıldı. Doktorum opu işleminin zor olacağını en başta söylemişti bana dediği gibide oldu 45 dakika kadar sürdü. Her ne kadar çikolata kistim ve yapışıklıklar yumurta kalitesini etkileyebilir diye söylediysede 21 yumurtam toplandı 13 tanesi beşinci güne gitti hepsi donduruldu :) doktorum bile çok şaşırdı kist vs engel olmamış demekki dedi oda bizde sonuçtan memnun kaldık. 2 adetten sonra transfer yapılacak artık beklemedeyim. İlaçların tek etkisi çikolata kistimi biraz büyüttü oda önemli değil şuan için. Olumsuzluklar gözümü hep korkutmuştu ya kalitesiz olurlarsa ya olmazsa diye uykusuz gecelerde geçirdim sizinle hikayemiz benzer olduğu için anlattım içinizi rahat tutun Tedaviniz hayırlısıyla sonuçlanır inş.
Canım. Benim Allah yardımcın olsun maşallah çok güzel gitmiş islemlerin darısı bebislerin tutunmasina ve kucağına almaya insallahMerhaba tedaviniz öncelikle hayırlı olsun. Benimde sağda 4 cm çikolata kistim var ve polikistik overm var :) çikolata kisti ve yapışıklıklarım olduğunu söyledi doktorum yumurtalıklarımda tüp bebeğe başladık 13 kasımda 22 kasımdada Opu işlemim yapıldı. Doktorum opu işleminin zor olacağını en başta söylemişti bana dediği gibide oldu 45 dakika kadar sürdü. Her ne kadar çikolata kistim ve yapışıklıklar yumurta kalitesini etkileyebilir diye söylediysede 21 yumurtam toplandı 13 tanesi beşinci güne gitti hepsi donduruldu :) doktorum bile çok şaşırdı kist vs engel olmamış demekki dedi oda bizde sonuçtan memnun kaldık. 2 adetten sonra transfer yapılacak artık beklemedeyim. İlaçların tek etkisi çikolata kistimi biraz büyüttü oda önemli değil şuan için. Olumsuzluklar gözümü hep korkutmuştu ya kalitesiz olurlarsa ya olmazsa diye uykusuz gecelerde geçirdim sizinle hikayemiz benzer olduğu için anlattım içinizi rahat tutun Tedaviniz hayırlısıyla sonuçlanır inş.
Merhaba şimdiden hayırlı olsun tedaviniz beslenmenizde takviyeler almanızı öneririm bu dönemde. Adetle iğnelere başlanıyor genelde. Uzun protokol ve kısa protokol hangisini doktor başlarsa ona göre işlemler.Transfere doktorunuz karar veriyor kişiden kişiye fark ediyor yani. Ohss riskiniz yoksa transferi genelde 3.gün ya da 5. Gün yapıyor doktorunuz. Çünkü aşırı yumurtalık uyarısı olursa ciddi bir risk olduğu için transferi iptal edebiliyor doktor bende olduğu gibi. Fakat dediğim gibi doktorunuz sizde risk görmezse embroyolarınızın durumuna göre gerçekleştiriyor. Bu tedavilerde kişiden kişiye değişiyor.Ben de gelecek hafta tüp bebek için tedaviye gideceğim. Tetkiklerden sonra iğne veriliyor anladigim kadariyla. Eşimin değerleri düşük. Transfer ayni ay hemen yapiliyor mu? Yoksa belirli süre bekleniyor mu? Çok endişeliyim bu süreçte olan herkes gibi. Bilgi verirseniz sevinirim
Ben de gelecek hafta tüp bebek için tedaviye gideceğim. Tetkiklerden sonra iğne veriliyor anladigim kadariyla. Eşimin değerleri düşük. Transfer ayni ay hemen yapiliyor mu? Yoksa belirli süre bekleniyor mu? Çok endişeliyim bu süreçte olan herkes gibi. Bilgi verirseniz sevinirim