Çok geçmiş olsun canm hayrlisi ne zman sonuç çıkacak tup bebeğe basliycaksn bende aralık 21 de göğsen hocaya muayene olup tup bebek için konuscazBen de Ankara Başkent Üniversitesi'nde tedavi görüyorum Göğşen hocanın hastasıyım, haftaya histereskopi olacağım sperm DNA hasarına da bakacak ona göre bir yol çizecek Göğşen hoca. Benim daha önce iğneyle tedavi sonucu bir kızım var çok şükür, temmuz ayında birinci tüp bebek denememizi yaptık tutmadı onu başka bir hastanede yaptırmıştık, şimdi Göğşen hocayı araştırdım ve Ona gidiyoruz hayırlısı. Yaşım 38.
Hakkında hayrlisi canmMrb kızlar bnde varım dün itibari ile yumurta büyütücü iğnelere başladık. Yalnız tsh prolaktin yüksek bklm. Amh değeri yazmışsınız benden bir kan alındı iğnelere baslmdan o da bir hafta sonra çıkar dediler neyin kanıydı sormadım açıkçası. Pazartesi kontrol bklm yumurtalar buyuyck mi
Allah hepimize safi ismi ile şifa versin. Aranizdayim
Eğer sperm DNA hasarı testinde bir sorun çıkmazsa Ocak ayındaki adetimle başlayacağız heralde, sorun çıkarsa eşimin 3 ay ilaç kullanması gerekiyormuş sanırım.Çok geçmiş olsun canm hayrlisi ne zman sonuç çıkacak tup bebeğe basliycaksn bende aralık 21 de göğsen hocaya muayene olup tup bebek için konuscaz
Bnm bu 5.denemem olucak, 2 normal denemem 2tanede donmuş denemem oldu bu denemelerden 1 defa hamile kaldım oda düştü 6hftalıkken. Bkalım bu defa hayırlısı ile aralık sonu denicez rabbim hayırlı ise versin yoksa vermesin duam...Hoş geldin canm :)
Bizdede aynı sorun eşimden kaynaklı sperm yavaşlıgı ve morfoloji, 10gün igne tedavisi 11.gün opu yani yumurtaların toplanır, 2gün kasık agrın olur geçer, 12ile 16günleri arasındada transferin olur, kaçıncı gün iyi görürlerse embriyonu aklına bişe takılırsa yaz..Merhabalar bende 6 aralıkta adetimin 2.günü başlıcam tedaviyi neler yapılcak neler olucak hiç bir fikrim yok ilk denemem olucak doktor sadece folik asit verdi bende bir sorun yok eşimin sperm sayısı çok düşük 2 yıldır deniyoruz
Ari sutunu poleni kac zamandir kullaniyorsunuzHadi bakalım bana süreçte yardimci olursun bebisinle insalalh :)
Hadi hakkında hayrkisi c
Canm Merhaba amh benmde 1.60ti Arisutu-bal-polen le havucu suyu ve zeytinyağında bekletimis incirile 2.07ye çıktı bi dene istersn
Bende gogsen hocanin hastasiyimm insallah pozitif sonuclar alirsizinnBen de Ankara Başkent Üniversitesi'nde tedavi görüyorum Göğşen hocanın hastasıyım, haftaya histereskopi olacağım sperm DNA hasarına da bakacak ona göre bir yol çizecek Göğşen hoca. Benim daha önce iğneyle tedavi sonucu bir kızım var çok şükür, temmuz ayında birinci tüp bebek denememizi yaptık tutmadı onu başka bir hastanede yaptırmıştık, şimdi Göğşen hocayı araştırdım ve Ona gidiyoruz hayırlısı. Yaşım 38.
İnsallah canım umarım seninde cokkk sağlıklı birçok embriyo oluşur ve hayırlı sonuca ulaşırsın rabbim hepimizin yüzünü güldürecek insallah allah büyük
amin inşallah teşekkür ederim hepimizin yüzü güler inşİnsallah canım umarım seninde cokkk sağlıklı birçok embriyo oluşur ve hayırlı sonuca ulaşırsın rabbim hepimizin yüzünü güldürecek insallah allah büyük
Valla cabm bu sonucu ben 1 ayda aldım ya i 1 ayda ilerleme kaydettim ama elimden beridir kullaniyirum arisutu bal polenAri sutunu poleni kac zamandir kullaniyorsunuz
Sağol kuzum iyiyim sen nasılsın yapalım yapmasına ama.ben liste yapmayı bilmiyorumFatMahmut canım nasılsın? listemi yapsak acaba?
Bende gogsen hocanin hastasiyimm insallah pozitif sonuclar alirsizinn
Benim de pazartesi kontrolüm var :)Mrb kızlar bnde varım dün itibari ile yumurta büyütücü iğnelere başladık. Yalnız tsh prolaktin yüksek bklm. Amh değeri yazmışsınız benden bir kan alındı iğnelere baslmdan o da bir hafta sonra çıkar dediler neyin kanıydı sormadım açıkçası. Pazartesi kontrol bklm yumurtalar buyuyck mi
Allah hepimize safi ismi ile şifa versin. Aranizdayim
Eşim son bir sperm testi yaptırdı . Anlayamadık sonuçları . Normal morfoloji %1 çıkmış düşük mü bu değer ?Merhabalar bende 6 aralıkta adetimin 2.günü başlıcam tedaviyi neler yapılcak neler olucak hiç bir fikrim yok ilk denemem olucak doktor sadece folik asit verdi bende bir sorun yok eşimin sperm sayısı çok düşük 2 yıldır deniyoruz
Ben de varım kızlar ikinci tedavinin olacak bu ay
Normal değer 4 ve üzeri olması lazm.canmEşim son bir sperm testi yaptırdı . Anlayamadık sonuçları . Normal morfoloji %1 çıkmış düşük mü bu değer ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?