Canım raporlu olursan hastaneye Ege hocanın aldığı ücret de dahil 4 bin verdik.ilaçlar ne kadar tutcak bilmiyorum.daha ödeme yapmadık.raporsuz olursan da 6 bin küsur diye biliyorum.ege hanima kac tl ucret cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım raporlu olursan hastaneye Ege hocanın aldığı ücret de dahil 4 bin verdik.ilaçlar ne kadar tutcak bilmiyorum.daha ödeme yapmadık.raporsuz olursan da 6 bin küsur diye biliyorum.ege hanima kac tl ucret cnm
Yaaa transfer zamanın geldi çattı demek hadi hayırlı olsun inş sağlıkla bebeğin sana sımsıkı tutunur ayyh ve sevindim şimdi inş güzel sonuçlar gelecekKizlarr bana dua edin transfere giricem birazdann
Canım doktora gittinmi merak ettim seni keseyi görebildinizmi?Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Maalesef benimde çok yoruldugum günlerde olmuştu ama az gelmesi çok iyi inş artmaz panik yapma rahat ol canım yanı ben internette okumuştum tüp bebekte de geç döllenme olabiliyoru diye ne kadar doğru bilmiyorum ama inş hayırlı haberler alirsinyok az gelmişti..şimdi uzandim ama bu günlerde yordum kendimi ve akşama misafirlerim gelecek ( gerçekten öyle kötü bi zamana denk geldi ki mecbur ayak üstü kalacam
Maalesef malum Ankara'da çok kar yağdı cesaret edemedim esimde benle gelemeyeceği için.Perşembe doktorun ameliyat günü olduğu icin cumaya kaldıCanım doktora gittinmi merak ettim seni keseyi görebildinizmi?
Anladım canim hayirlisi olsunMaalesef malum Ankara'da çok kar yağdı cesaret edemedim esimde benle gelemeyeceği için.Perşembe doktorun ameliyat günü olduğu icin cumaya kaldı
Bizim sebepsiz,histeroskopi oldum temiz cikti,bizim embriyolar 2.gunden sonro ilerlemeleri hic bakilmadi,asil problem buydu,benim dr .um orda yapiyor islemleriCanm 4 tüp bebek yaptırıp o süreçte hiç histereskopi istemedilermi Ege'de genelde tutmadığında histereskopi falan yapıyolar diye duymuştum.bide tavmergen klinik de Erol hocanın senin doktorun kim? Bide probleminz neydi?
Aynı durum bende de var sayı fazla ama kalitesiz yumurta şimdi bunun sebebini araştırıyoruz genetik testler falan bir de böbreküstü bezlerine baktırmamı söyledi doktorum endokrine gideceğim size sebep söylendi miBizim sebepsiz,histeroskopi oldum temiz cikti,bizim embriyolar 2.gunden sonro ilerlemeleri hic bakilmadi,asil problem buydu,benim dr .um orda yapiyor islemleri
Anladım canm bizim de şu an için sebepsiz gözüküyo ama histereskopi yapılmadı sadce genel testler.Benim de 4 yumurtam döllendi ve 2 si hızlı 1 i yavaş gelişti.Transfer edilen de takip edilmedi dediğin gibi.Bizm ilk deneme diye böle yaptılar diye düşünmüştüm ama senin hepsinde değişen bi uygulama olmamış.Bizim sebepsiz,histeroskopi oldum temiz cikti,bizim embriyolar 2.gunden sonro ilerlemeleri hic bakilmadi,asil problem buydu,benim dr .um orda yapiyor islemleri
e cok.iyi 4 bin. sz kac yillik evlisinizCanım raporlu olursan hastaneye Ege hocanın aldığı ücret de dahil 4 bin verdik.ilaçlar ne kadar tutcak bilmiyorum.daha ödeme yapmadık.raporsuz olursan da 6 bin küsur diye biliyorum.
5 yıllık canm.biz raporlu olduğumuzu bile bilmiyoduk ödeme yapana kadar.ne dedilerse onu yaptık.dışardaki merkezler göre iyi evet.devletten giren arkadaşlar da 900 ödedi hastaneye.e cok.iyi 4 bin. sz kac yillik evlisiniz
benim 3 yil tam dolmadi cnm evlilikte bakalm bizim nssl olck5 yıllık canm.biz raporlu olduğumuzu bile bilmiyoduk ödeme yapana kadar.ne dedilerse onu yaptık.dışardaki merkezler göre iyi evet.devletten giren arkadaşlar da 900 ödedi hastaneye.
Bizim herseye bakildi,cok sukur temiz cikti,sen bir baktir bakalim ne cikacak,dr.un kimAynı durum bende de var sayı fazla ama kalitesiz yumurta şimdi bunun sebebini araştırıyoruz genetik testler falan bir de böbreküstü bezlerine baktırmamı söyledi doktorum endokrine gideceğim size sebep söylendi mi
Bu iste sunu cok iyi anladim ,seni anlayan br doktor ve insan evladi embiroyoloklarAnladım canm bizim de şu an için sebepsiz gözüküyo ama histereskopi yapılmadı sadce genel testler.Benim de 4 yumurtam döllendi ve 2 si hızlı 1 i yavaş gelişti.Transfer edilen de takip edilmedi dediğin gibi.Bizm ilk deneme diye böle yaptılar diye düşünmüştüm ama senin hepsinde değişen bi uygulama olmamış.
Canm rapor şartlarını tam bilmiyorum ama orda tanıştığım arkadaşlardan bildiğim kadarıyla 3 yıl evli olma şartı var rapor için yanılıyo da olabilirimbenim 3 yil tam dolmadi cnm evlilikte bakalm bizim nssl olck
hmm anladm cnm. ege hanm guleryuzlumu motive edermi beni. cok endiseliyimCanm rapor şartlarını tam bilmiyorum ama orda tanıştığım arkadaşlardan bildiğim kadarıyla 3 yıl evli olma şartı var rapor için yanılıyo da olabilirim
Haklısın canm bakalım zamn bize neler göstericek duruma göre bakıcam artık.inşallah senin de herşey gönlünce olur çok denemen olmuş hepsi ayrı hayal kırıklığı.Allah tez zamanda yüzünü güldürsün canmBu iste sunu cok iyi anladim ,seni anlayan br doktor ve insan evladi embiroyoloklar
Canm güleryüzlü genel olarak seni bilgilendiriyo ama ayrıntı için sorman gerekiyo tabi.devletteki doktorlar da iyi onlara muayene için denk geldiğimde de sorun yaşamadım.hmm anladm cnm. ege hanm guleryuzlumu motive edermi beni. cok endiseliyim
cok.iyi oldu tekrar sana denk geldigim. iyiki geldin. hep merak ediodum. ege unv nasil islio sistem dieCanm güleryüzlü genel olarak seni bilgilendiriyo ama ayrıntı için sorman gerekiyo tabi.devletteki doktorlar da iyi onlara muayene için denk geldiğimde de sorun yaşamadım.
Merak ettiğin ne varsa sor canm anlıyorum senicok.iyi oldu tekrar sana denk geldigim. iyiki geldin. hep merak ediodum. ege unv nasil islio sistem die