• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

İnşallah canm benim ilk denemem ve 2. Gün embriyosu oyüzden biraz tedirginim ve umutsuzluğa kapılıyorum.burda 2. Gün transferi yok 3. Ve 5. Gün genelde.ki öyle olunca şansı daha yüksekmiş.ben bunu transferden sonra öğrendim :KK43:
Doktorumuza güvenmek zorundayız. Öyle uygun görmüş. Umutluzluğa kapılma. Bol bol dua et. Bende hep ediyorum, Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnşallah olumlu sonuç alırsın.

Göbekten yarısını yap dedi bana hemsire canım ben öyle yaptım
Bana ovitrelle verdiler canm hepsini yap dedi ama kolumdan beceremedim.göbekten yaptım artık.bide bunun etkisi sürcek bir hafta bakalım.ilk aşılamamda da işlemden bir hafta sonra ovitrelle vermişti doktor.tabi ben ozmnlar betahcg hormonu olduğunu bilmiyorum içinde.iğneden 2-3 gün sonra kan testi yaptırdım.80 lerde bişey çıkmıştı.Hamileyim diye dolandım test gününe kadar :KK12:

Bana ovitrelle verdiler canm hepsini yap dedi ama kolumdan beceremedim.göbekten yaptım artık.bide bunun etkisi sürcek bir hafta bakalım.ilk aşılamamda da işlemden bir hafta sonra ovitrelle vermişti doktor.tabi ben ozmnlar betahcg hormonu olduğunu bilmiyorum içinde.iğneden 2-3 gün sonra kan testi yaptırdım.80 lerde bişey çıkmıştı.Hamileyim diye dolandım test gününe kadar :KK12:
Ya malesef çatlatma iğnelerinde hcg var ve bu bizi yanıltabiliyor bunun etkisi vücuttan 1hafta 10 güne kadar anca atılıyor bende ilk çatlatma iğnesi yaptığımda bir hafta geçti etkisi geçmiştir diye test yapmiştim çift çizgiyi görmüştüm ama sonra gitgide silikleşince çizgi iğnenin etkisi olduğunu anlamıştım çok üzülmüştüm

Ya malesef çatlatma iğnelerinde hcg var ve bu bizi yanıltabiliyor bunun etkisi vücuttan 1hafta 10 güne kadar anca atılıyor bende ilk çatlatma iğnesi yaptığımda bir hafta geçti etkisi geçmiştir diye test yapmiştim çift çizgiyi görmüştüm ama sonra gitgide silikleşince çizgi iğnenin etkisi olduğunu anlamıştım çok üzülmüştüm
Bu iğne transferden sonra mı ki anlamadım bana hiç verilmedi öyle bişey de

tup bebek nerde denediniz. ege unv. ise surec nasil bilgi alablilirmym
Ege üniversitesinde.sizinle aşılama sürecinde de konuşmuştuk sanırım geçen aylarda.önce telefonla randevu alıyosunz özelden giriş yapmak istiyosanız doktorunuzu seçiyosunuz.Benimki Ege hocaydı.sonra size verdikleri günde gidince dosya açıyolar ve çeşitli testler yaptırmanızı istiyolar.(hormon rahim filmi amh eşiniz ve sizin için çeşitli kan testleri...) yapılan testleri toparlayıp gidince tedavinize karar verip sizi çağırıyolar.

Transferden sonra veriliyor bana da transferden 3 gün sonra vurmak için verilmişti büyüyen yumurtaları çatlatmak için veriyorlar ..Ama her doktorun merkezin uyguladığı tedavi farklı bence bunlara takilmayin
Bana da transferden önceki son kontrolümde verildi. Hatta onlar vurdu. Olan yumurtalar transferden önce çatlasın diye dedi doktor.

Geliyor canım artarsa doktorunla görüş progestan kullanıyor musun? Yatarak dinlenmek laizm ben öyle atlattim
3 günde bir progestan depo bide vajinal jel kullaniyorum..aradim doktorum bi şey demedi yarın ki kan sonucunda belli olacak herşey insallah yükselir..elimden geldiğince dinlenirim canım çok sağol

İnşallah canm benim ilk denemem ve 2. Gün embriyosu oyüzden biraz tedirginim ve umutsuzluğa kapılıyorum.burda 2. Gün transferi yok 3. Ve 5. Gün genelde.ki öyle olunca şansı daha yüksekmiş.ben bunu transferden sonra öğrendim :KK43:
Farklı forumlarda 2.gun embriyosu konulup hamile kalanları okumuştum çok önceden çok takilmayin bence Rabbim ol derse hiç ummadığın anda herşey olur..
Konu ile çok alakasız ama birşey anlatmak istiyorum bir tanıdığım vardı kadının ilk evliliğinden çocuğu olmamış doktorlar senin çocuğun olmaz demiş sonrasında eşiyle gecinememis ayrılmış ardından bu kadın 3 çocuğu olan eşi vefat etmiş başka biriyle evlenmiş bana demişti ki evladım yok onları evladım yerine koyarım diyerek evlendim demisti ardından aradan biraz zaman geçmiş kadın hamile olduğunu ogrenmis son oldum demişti o kadar doktor şehir gezdim bu sebeple ilk evliliğim bitti ikinci evliligimden çocuğum oldu demişti..Ben bunu neden anlattım bilmiyorum ama bu konu ile ilgili sıkıntıya düştüğümde hep bu kadinin hikayesi aklı.a geliyor..Bizler ümitvar olalım Rabbim en hayırlı zamanda evlatlarımıza kavuşturur inş

Back