- 21 Ocak 2018
- 368
- 251
- 103
- 32
Canım bence doktoruna sormadan kullanma sadece dinlen hiç iş yapma derim ben çok mu geliyor lekenin?aminn inşallah..progestani 2 tane koysam ne olur??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bence doktoruna sormadan kullanma sadece dinlen hiç iş yapma derim ben çok mu geliyor lekenin?aminn inşallah..progestani 2 tane koysam ne olur??
Amin canm inşallah Allah en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin hepimize ama okadar ağrıları çekip emek verip bekleyip heyecanlanıp şansının az olduğunu düşününce üzülmemek elde değil.iyiki burda sizlerle konuşup dertleşiyorzki endişelerimiz korkularımız bi nebze olsun azalıyo.Farklı forumlarda 2.gun embriyosu konulup hamile kalanları okumuştum çok önceden çok takilmayin bence Rabbim ol derse hiç ummadığın anda herşey olur..
Konu ile çok alakasız ama birşey anlatmak istiyorum bir tanıdığım vardı kadının ilk evliliğinden çocuğu olmamış doktorlar senin çocuğun olmaz demiş sonrasında eşiyle gecinememis ayrılmış ardından bu kadın 3 çocuğu olan eşi vefat etmiş başka biriyle evlenmiş bana demişti ki evladım yok onları evladım yerine koyarım diyerek evlendim demisti ardından aradan biraz zaman geçmiş kadın hamile olduğunu ogrenmis son oldum demişti o kadar doktor şehir gezdim bu sebeple ilk evliliğim bitti ikinci evliligimden çocuğum oldu demişti..Ben bunu neden anlattım bilmiyorum ama bu konu ile ilgili sıkıntıya düştüğümde hep bu kadinin hikayesi aklı.a geliyor..Bizler ümitvar olalım Rabbim en hayırlı zamanda evlatlarımıza kavuşturur inş
Zynp insallah mujdeli haber alirsin,ben 2 asilama 4 tup bebek egede yaptirdim ege hanim da cok ilgilendi banda da hep 2.gun transfer yaptilar ,bekleyin dedim yok anne rahmi iyimis dediler,ama somuc negatif,beni cok kandirdilar,ama insallah senin olumlu olur ,egeye fazla para harcamayin derimCumartesi yapıldı canm 2. Gün embriyosuydu oyüzden unutsuzum biraz.İnşallah güzel haberler vermek nasip olur
Evet canım transfin 5.günü vurulması icin verdi doktorBu iğne transferden sonra mı ki anlamadım bana hiç verilmedi öyle bişey de
Hayırlısı olsun bitek bana vermediler heraldeEvet canım transfin 5.günü vurulması icin verdi doktor
evt cnm. bende tup bebege dogru yol aliyorum. her yer tup bebek dedi. endiseliyimEge üniversitesinde.sizinle aşılama sürecinde de konuşmuştuk sanırım geçen aylarda.önce telefonla randevu alıyosunz özelden giriş yapmak istiyosanız doktorunuzu seçiyosunuz.Benimki Ege hocaydı.sonra size verdikleri günde gidince dosya açıyolar ve çeşitli testler yaptırmanızı istiyolar.(hormon rahim filmi amh eşiniz ve sizin için çeşitli kan testleri...) yapılan testleri toparlayıp gidince tedavinize karar verip sizi çağırıyolar.
Canm bizde tavsiye ile gittik yoksa dışarda düşünüyodum.2 aşılamam ve ilk tüp bebek oldu şimdi hepsini Ege hoca yaptı.Ama şunu gördüm devletten girenler ile hiçbi farkımız yok.Benm çoğu muayenemde Ege hoca yoktu bile ilaç dozumu falan diğer doktorlar ayarladı.sonrasında devam eden tedavi şekli de aynı..Sadce ödediğimiz para fazla.Ben Ege hocaya inanarak gittim ama bakalım olmazsa ikinciyi orda düşünmüyorum zaten.sen naptın şu anda beklemedemisin?Zynp insallah mujdeli haber alirsin,ben 2 asilama 4 tup bebek egede yaptirdim ege hanim da cok ilgilendi banda da hep 2.gun transfer yaptilar ,bekleyin dedim yok anne rahmi iyimis dediler,ama somuc negatif,beni cok kandirdilar,ama insallah senin olumlu olur ,egeye fazla para harcamayin derim
Her doktorun tadavi sekil farklı canım takılma bence bunlara rahat olHayırlısı olsun bitek bana vermediler heralde
Hayırlısı canm endişelenme hiç sadce yaptırıcan yeri iyi araştırevt cnm. bende tup bebege dogru yol aliyorum. her yer tup bebek dedi. endiseliyim
Hadi hayırlısı olsun canım umarım güzel geçer ve sana sımsıkı tutunsun bebeğinKizlarr bana dua edin transfere giricem birazdann
Evet orda kime denk gelirsen muayeneni yapiyor,bana kotu embriyoyu orta kalite dediler tranfer oldugum kapida duydum ,rezil bir yer,cok sukur ozel bir dr.buldum benimle tek tek ilgilendi,tavmergen klinikte yapti islemleri,simdi rahim dinlendirme yapiyor,historoskopi yapicakCanm bizde tavsiye ile gittik yoksa dışarda düşünüyodum.2 aşılamam ve ilk tüp bebek oldu şimdi hepsini Ege hoca yaptı.Ama şunu gördüm devletten girenler ile hiçbi farkımız yok.Benm çoğu muayenemde Ege hoca yoktu bile ilaç dozumu falan diğer doktorlar ayarladı.sonrasında devam eden tedavi şekli de aynı..Sadce ödediğimiz para fazla.Ben Ege hocaya inanarak gittim ama bakalım olmazsa ikinciyi orda düşünmüyorum zaten.sen naptın şu anda beklemedemisin?
Tüp bebekte de geç döllenme olur mu acaba? Sonuçta döllenmiş embiryo veriliyo.. keşke dediğin gibi olsa..bugün değerim 50lerde yarında 100lerde gelse20 li değer geç döllenmeden bence yerleşme kanamasıdır o 50 lilerde anca yerleşiyor. Ama yinede progestron iğne yazarlar bence bi şöyle.
yok az gelmişti..şimdi uzandim ama bu günlerde yordum kendimi ve akşama misafirlerim gelecek ( gerçekten öyle kötü bi zamana denk geldi ki mecbur ayak üstü kalacamCanım bence doktoruna sormadan kullanma sadece dinlen hiç iş yapma derim ben çok mu geliyor lekenin?
Öksürük yok canm çok şükür sadce burun akıntısı ve hapşırık.ctesi oldu transfer ogünden beri sıcacık evdeyim.insan pinpiriklendkçe tersine gidiyo işte
sen memnunmusun ordan. gonlum devlette yaptirmaktan yanaHayırlısı canm endişelenme hiç sadce yaptırıcan yeri iyi araştır
Canm 4 tüp bebek yaptırıp o süreçte hiç histereskopi istemedilermi Ege'de genelde tutmadığında histereskopi falan yapıyolar diye duymuştum.bide tavmergen klinik de Erol hocanın senin doktorun kim? Bide probleminz neydi?Evet orda kime denk gelirsen muayeneni yapiyor,bana kotu embriyoyu orta kalite dediler tranfer oldugum kapida duydum ,rezil bir yer,cok sukur ozel bir dr.buldum benimle tek tek ilgilendi,tavmergen klinikte yapti islemleri,simdi rahim dinlendirme yapiyor,historoskopi yapicak
Geçmiş olsun canm bol meyve tüket burun spreyi falan kullanBenim de bugün yumurta toplandı. Ben de nezle olmuşum. Burundan nefes alamıyorum. :/
Yani ordan başka yere gitmediğim için hiç kıyaslama yapamıyorum şu an ama devletten girmeni öneririm maddiyatta zorlanıcaksan.çnkü tutmazsa mecbur özele gidiceksinsen memnunmusun ordan. gonlum devlette yaptirmaktan yana
ege hanima kac tl ucret cnmYani ordan başka yere gitmediğim için hiç kıyaslama yapamıyorum şu an ama devletten girmeni öneririm maddiyatta zorlanıcaksan.çnkü tutmazsa mecbur özele gidiceksin