• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Farklı forumlarda 2.gun embriyosu konulup hamile kalanları okumuştum çok önceden çok takilmayin bence Rabbim ol derse hiç ummadığın anda herşey olur..
Konu ile çok alakasız ama birşey anlatmak istiyorum bir tanıdığım vardı kadının ilk evliliğinden çocuğu olmamış doktorlar senin çocuğun olmaz demiş sonrasında eşiyle gecinememis ayrılmış ardından bu kadın 3 çocuğu olan eşi vefat etmiş başka biriyle evlenmiş bana demişti ki evladım yok onları evladım yerine koyarım diyerek evlendim demisti ardından aradan biraz zaman geçmiş kadın hamile olduğunu ogrenmis son oldum demişti o kadar doktor şehir gezdim bu sebeple ilk evliliğim bitti ikinci evliligimden çocuğum oldu demişti..Ben bunu neden anlattım bilmiyorum ama bu konu ile ilgili sıkıntıya düştüğümde hep bu kadinin hikayesi aklı.a geliyor..Bizler ümitvar olalım Rabbim en hayırlı zamanda evlatlarımıza kavuşturur inş
Amin canm inşallah Allah en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin hepimize ama okadar ağrıları çekip emek verip bekleyip heyecanlanıp şansının az olduğunu düşününce üzülmemek elde değil.iyiki burda sizlerle konuşup dertleşiyorzki endişelerimiz korkularımız bi nebze olsun azalıyo.

Cumartesi yapıldı canm 2. Gün embriyosuydu oyüzden unutsuzum biraz.İnşallah güzel haberler vermek nasip olur
Zynp insallah mujdeli haber alirsin,ben 2 asilama 4 tup bebek egede yaptirdim ege hanim da cok ilgilendi banda da hep 2.gun transfer yaptilar ,bekleyin dedim yok anne rahmi iyimis dediler,ama somuc negatif,beni cok kandirdilar,ama insallah senin olumlu olur ,egeye fazla para harcamayin derim

Ege üniversitesinde.sizinle aşılama sürecinde de konuşmuştuk sanırım geçen aylarda.önce telefonla randevu alıyosunz özelden giriş yapmak istiyosanız doktorunuzu seçiyosunuz.Benimki Ege hocaydı.sonra size verdikleri günde gidince dosya açıyolar ve çeşitli testler yaptırmanızı istiyolar.(hormon rahim filmi amh eşiniz ve sizin için çeşitli kan testleri...) yapılan testleri toparlayıp gidince tedavinize karar verip sizi çağırıyolar.
evt cnm. bende tup bebege dogru yol aliyorum. her yer tup bebek dedi. endiseliyim

Zynp insallah mujdeli haber alirsin,ben 2 asilama 4 tup bebek egede yaptirdim ege hanim da cok ilgilendi banda da hep 2.gun transfer yaptilar ,bekleyin dedim yok anne rahmi iyimis dediler,ama somuc negatif,beni cok kandirdilar,ama insallah senin olumlu olur ,egeye fazla para harcamayin derim
Canm bizde tavsiye ile gittik yoksa dışarda düşünüyodum.2 aşılamam ve ilk tüp bebek oldu şimdi hepsini Ege hoca yaptı.Ama şunu gördüm devletten girenler ile hiçbi farkımız yok.Benm çoğu muayenemde Ege hoca yoktu bile ilaç dozumu falan diğer doktorlar ayarladı.sonrasında devam eden tedavi şekli de aynı..Sadce ödediğimiz para fazla.Ben Ege hocaya inanarak gittim ama bakalım olmazsa ikinciyi orda düşünmüyorum zaten.sen naptın şu anda beklemedemisin?

Canm bizde tavsiye ile gittik yoksa dışarda düşünüyodum.2 aşılamam ve ilk tüp bebek oldu şimdi hepsini Ege hoca yaptı.Ama şunu gördüm devletten girenler ile hiçbi farkımız yok.Benm çoğu muayenemde Ege hoca yoktu bile ilaç dozumu falan diğer doktorlar ayarladı.sonrasında devam eden tedavi şekli de aynı..Sadce ödediğimiz para fazla.Ben Ege hocaya inanarak gittim ama bakalım olmazsa ikinciyi orda düşünmüyorum zaten.sen naptın şu anda beklemedemisin?
Evet orda kime denk gelirsen muayeneni yapiyor,bana kotu embriyoyu orta kalite dediler tranfer oldugum kapida duydum ,rezil bir yer,cok sukur ozel bir dr.buldum benimle tek tek ilgilendi,tavmergen klinikte yapti islemleri,simdi rahim dinlendirme yapiyor,historoskopi yapicak

20 li değer geç döllenmeden bence yerleşme kanamasıdır o 50 lilerde anca yerleşiyor. Ama yinede progestron iğne yazarlar bence bi şöyle.
Tüp bebekte de geç döllenme olur mu acaba? Sonuçta döllenmiş embiryo veriliyo.. keşke dediğin gibi olsa..bugün değerim 50lerde yarında 100lerde gelse

Evet orda kime denk gelirsen muayeneni yapiyor,bana kotu embriyoyu orta kalite dediler tranfer oldugum kapida duydum ,rezil bir yer,cok sukur ozel bir dr.buldum benimle tek tek ilgilendi,tavmergen klinikte yapti islemleri,simdi rahim dinlendirme yapiyor,historoskopi yapicak
Canm 4 tüp bebek yaptırıp o süreçte hiç histereskopi istemedilermi Ege'de :olamaz: genelde tutmadığında histereskopi falan yapıyolar diye duymuştum.bide tavmergen klinik de Erol hocanın senin doktorun kim? Bide probleminz neydi?

Back