Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim yaş 35 değil bana 2 embriyo koydu doktorum, 35 yaş sınırı her hastanede geçerli mi bilemiomYa bi arkadaş yazmıştı ama bulamdım 35 yaş üstü 2 embriyo falan demişti bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı yarın nakil varda benim yaşta tam 35 sormadıkça merak ettim
35 ve üstüne 2 embriyo uygulanıyor fakat bazı durumlarda doktor insiyatif kullanıp teke düşürebiliyor. Bide malum üç ve üçten sonraki denemelerde 2 embriyo. Dün transfer oldum bende 2 istedim büyüde gel dedi ama 33 yaşındayım ve özel bi merkez yapılabilirdi aslında ama çoğul gebeliği başarısızlık sayıyoruz dedi. Düşük ve erken doğum riski bi tık daha fazla diyeYa bi arkadaş yazmıştı ama bulamdım 35 yaş üstü 2 embriyo falan demişti bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı yarın nakil varda benim yaşta tam 35 sormadıkça merak ettim
Benim doktor kendi 2 tane koyalım dedi bendr kabul ettim, ilk denemem ve yaşım 35te degil, sanırım doktora gore degisio, 2 tane transfer edildi 3 taneyi dondurdk35 ve üstüne 2 embriyo uygulanıyor fakat bazı durumlarda doktor insiyatif kullanıp teke düşürebiliyor. Bide malum üç ve üçten sonraki denemelerde 2 embriyo. Dün transfer oldum bende 2 istedim büyüde gel dedi ama 33 yaşındayım ve özel bi merkez yapılabilirdi aslında ama çoğul gebeliği başarısızlık sayıyoruz dedi. Düşük ve erken doğum riski bi tık daha fazla diye
Ege üniversitesi canm .doktorun ücreti de içinde özelden bakıyoBana da vermediler hemde hiç birinde hatta verildiğini bile ilk defa dıydum
geç döllenme uygun bi tabir olmadı evet geç yerleşme mi desem bilemedim benim ikinci 20 çıktı o zaman doktorda öyle demişti 50 görüp rahatlayalım tam oturmuş oluyor falan demişti ona dayanarak öyle söyledim
raporlu olarak mi 4000 ödedin nasıl yani çok pahalı değil mi ben raporsuz 4800 ödedim hangi hastane acaba
Yasal olan 35 yaş altı ilk iki uygulamada tek embriyo. Yoksa ben 22 yaşa 3 transfer de gördüm ilk denemedeBenim doktor kendi 2 tane koyalım dedi bendr kabul ettim, ilk denemem ve yaşım 35te degil, sanırım doktora gore degisio, 2 tane transfer edildi 3 taneyi dondurdk
Geçmiş olsun canm bol meyve tüket burun spreyi falan kullan
ya keske banada oyle olsaYasal olan 35 yaş altı ilk iki uygulamada tek embriyo. Yoksa ben 22 yaşa 3 transfer de gördüm ilk denemede
hangi.merkezde yaptiriosunuzKızlar ben 23 yaşındayım ve ilk transferim oldu doktorum tek embriyo dedi ama ben iki tane istediğim icin iki embriyo transfer etti yani özellerde isterseniz yas sınırına bakmıyorlar
Aynen özeller çok yasa masa dinlemiyor. Ama hastanın durumu da etken bende sebepsiz gebelik kayıpları var o yüzden iki embriyoya yanaşmadılar.Kızlar ben 23 yaşındayım ve ilk transferim oldu doktorum tek embriyo dedi ama ben iki tane istediğim icin iki embriyo transfer etti yani özellerde isterseniz yas sınırına bakmıyorlar
Konuş talebini dile getir özel merkezse reddedilmiyor ben istisnayım beş tane düşüğüm var o yüzden tek transfer edildiya keske banada oyle olsa
Doğudayım ben doktorum araştıracağız peşini bırakmayacağım dedi ama bakalımBizim herseye bakildi,cok sukur temiz cikti,sen bir baktir bakalim ne cikacak,dr.un kim
cnm bende tup bebege baslamayi.dusunuyorm. yeni hastaneler arastiriyrm. allah imtihanimizi hafifletsn zor bi surecteyizKonuş talebini dile getir özel merkezse reddedilmiyor ben istisnayım beş tane düşüğüm var o yüzden tek transfer edildi
Amin inşallah zor evet gerçekten zor ama ümit edip minik bi bebek hayali tüm zorlukları hafifletiyor. Gönlünce olsun Rabbim uğraştırmadan hayırlısını versincnm bende tup bebege baslamayi.dusunuyorm. yeni hastaneler arastiriyrm. allah imtihanimizi hafifletsn zor bi surecteyiz
amin allah razi olsn cnm sendnAmin inşallah zor evet gerçekten zor ama ümit edip minik bi bebek hayali tüm zorlukları hafifletiyor. Gönlünce olsun Rabbim uğraştırmadan hayırlısını versin
Tavmergen tüp bebek merkezi canımhangi.merkezde yaptiriosunuz