- 3 Ocak 2011
- 1.394
- 300
- 123
Amin canim,seninde,Haklısın canm bakalım zamn bize neler göstericek duruma göre bakıcam artık.inşallah senin de herşey gönlünce olur çok denemen olmuş hepsi ayrı hayal kırıklığı.Allah tez zamanda yüzünü güldürsün canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim,seninde,Haklısın canm bakalım zamn bize neler göstericek duruma göre bakıcam artık.inşallah senin de herşey gönlünce olur çok denemen olmuş hepsi ayrı hayal kırıklığı.Allah tez zamanda yüzünü güldürsün canm
simdi baktim. internetten ege hoca gorunmuo. mesai disi ogretim gorevlisi listesindeMerak ettiğin ne varsa sor canm anlıyorum seni
Aynen derslere giriyo zaten ayrıca.sadce kendi hastalarına bakıp gidiyosimdi baktim. internetten ege hoca gorunmuo. mesai disi ogretim gorevlisi listesinde
sende telefonu varmi.cnm. arayip randevu alsamAynen derslere giriyo zaten ayrıca.sadce kendi hastalarına bakıp gidiyo
Tüp bebek merkezinde Ege hocanın sekreterinin var canım atıyorum özelden.Gülçin adı.Saat 4 de kapanıyo buaradasende telefonu varmi.cnm. arayip randevu alsam
Sagol cnmm cok sukur iyi gecti geldim eveHadi hayırlısı olsun canım umarım güzel geçer ve sana sımsıkı tutunsun bebeğin
aynenn cok bekledik sukur sorunsuz bu gune geldik cnm hakkimizda hayirlisiYaaa transfer zamanın geldi çattı demek hadi hayırlı olsun inş sağlıkla bebeğin sana sımsıkı tutunur ayyh ve sevindim şimdi inş güzel sonuçlar gelecek
Kaç embriyo transfer edildi canımSagol cnmm cok sukur iyi gecti geldim eve
aynenn cok bekledik sukur sorunsuz bu gune geldik cnm hakkimizda hayirlisi
2 tane cnmmKaç embriyo transfer edildi canım
Bana da vermediler hemde hiç birinde hatta verildiğini bile ilk defa dıydumHayırlısı olsun bitek bana vermediler heralde
geç döllenme uygun bi tabir olmadı evet geç yerleşme mi desem bilemedim benim ikinci 20 çıktı o zaman doktorda öyle demişti 50 görüp rahatlayalım tam oturmuş oluyor falan demişti ona dayanarak öyle söyledimTüp bebekte de geç döllenme olur mu acaba? Sonuçta döllenmiş embiryo veriliyo.. keşke dediğin gibi olsa..bugün değerim 50lerde yarında 100lerde gelse
raporlu olarak mi 4000 ödedin nasıl yani çok pahalı değil mi ben raporsuz 4800 ödedim hangi hastane acabaCanım raporlu olursan hastaneye Ege hocanın aldığı ücret de dahil 4 bin verdik.ilaçlar ne kadar tutcak bilmiyorum.daha ödeme yapmadık.raporsuz olursan da 6 bin küsur diye biliyorum.
iyi canım çok sevindim sorun olmadığına hakkında hayırlısı güzel sonuçlar alırsın inşaallahTeşekkürler güzel geçti crinone jelide söyledim ben öyle istiyordum zaten dedi hatta transfer esnasında jeli çok güzel kullanmissin dedi çok sıkı tembihledi düzenli kullanmam konusunda birde ignesini verdi tutunmasi için çok önemli dedi
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Allah hepimizin yardımcısı olsun.iyi canım çok sevindim sorun olmadığına hakkında hayırlısı güzel sonuçlar alırsın inşaallah
Muadili oksapar verdiler bana bende bulamamış tim ama doktorunuza sorun.Kızlar bi soru daha piyasada claksen bulunmuyor diye duydum varmı kan sulandırıcı yapan bulup alan
Bende 35 yaşındayım zaten iki tane embriyom kalmıştı ikiside transfer edildi.Embriliyog ve doktor karar veriyor sizde ne istiyorsanız söyleyin.Ama şans artsın diye ben iki istiyordum zaten.Ya bi arkadaş yazmıştı ama bulamdım 35 yaş üstü 2 embriyo falan demişti bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı yarın nakil varda benim yaşta tam 35 sormadıkça merak ettim
Peki oksapar rahat bulunuyor mu arkadaşım enox kullanıyor o bulamıyormuş claksen zaten yok dediMuadili oksapar verdiler bana bende bulamamış tim ama doktorunuza sorun.
Oksapari rahat buldum Dr unuza sorunPeki oksapar rahat bulunuyor mu arkadaşım enox kullanıyor o bulamıyormuş claksen zaten yok dedi
Yani isteğe bağlı mi gerçi benim üni hastanesi yani neyse kanun onu yaparlar ama ben 1 istitorum. Yaştan kaynaklı 2 koyarlarsa yapacak bişeyim yok tabi. Ne gelirse kabulüm ikiz falan bakarım benBende 35 yaşındayım zaten iki tane embriyom kalmıştı ikiside transfer edildi.Embriliyog ve doktor karar veriyor sizde ne istiyorsanız söyleyin.Ama şans artsın diye ben iki istiyordum zaten.
Yok zaten o bilmiyor ne var ne yok piyasada claksen yazarız dedi geçti sonra eczaneye rapor çıkarayımmı dedim hiç çıkarma yok piyasada dedi o g0n yumurta toplamadan dolayı ağrım vardı algılayamadım sonra arkadaşa anlattım oda destekledi. Artık eşdeği zaten hepsi biri olsunda piyasada onu alırım artıkOksapari rahat buldum Dr unuza sorun