• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Hadi hayırlısı olsun canım umarım güzel geçer ve sana sımsıkı tutunsun bebeğin
Sagol cnmm cok sukur iyi gecti geldim eve
Yaaa transfer zamanın geldi çattı demek hadi hayırlı olsun inş sağlıkla bebeğin sana sımsıkı tutunur ayyh ve sevindim şimdi inş güzel sonuçlar gelecek
aynenn cok bekledik sukur sorunsuz bu gune geldik cnm hakkimizda hayirlisi

Hayırlısı olsun bitek bana vermediler heralde
Bana da vermediler hemde hiç birinde hatta verildiğini bile ilk defa dıydum
Tüp bebekte de geç döllenme olur mu acaba? Sonuçta döllenmiş embiryo veriliyo.. keşke dediğin gibi olsa..bugün değerim 50lerde yarında 100lerde gelse
geç döllenme uygun bi tabir olmadı evet geç yerleşme mi desem bilemedim benim ikinci 20 çıktı o zaman doktorda öyle demişti 50 görüp rahatlayalım tam oturmuş oluyor falan demişti ona dayanarak öyle söyledim

Canım raporlu olursan hastaneye Ege hocanın aldığı ücret de dahil 4 bin verdik.ilaçlar ne kadar tutcak bilmiyorum.daha ödeme yapmadık.raporsuz olursan da 6 bin küsur diye biliyorum.
raporlu olarak mi 4000 ödedin nasıl yani çok pahalı değil mi ben raporsuz 4800 ödedim hangi hastane acaba

Teşekkürler güzel geçti crinone jelide söyledim ben öyle istiyordum zaten dedi hatta transfer esnasında jeli çok güzel kullanmissin dedi çok sıkı tembihledi düzenli kullanmam konusunda birde ignesini verdi tutunmasi için çok önemli dedi
iyi canım çok sevindim sorun olmadığına hakkında hayırlısı güzel sonuçlar alırsın inşaallah

Kızlar birşey danışıcam size tiroid hastasıyım normalde ilacımı çok düzenli kullanıyorum ve tedaviye başladığımda çok iyiydi değerim pp. Tesi de transferim oldu ama tedaviye başlayınca hergün katlanarak arttı endokrin doktorum ilaçlardan arttığını söyledi ama yumurta büyüten ilaçları bitti transferin 3.günü bügün 10 kat artmış 11.5 olmuş tsh ım hiç bunları yaşayan varmı bebeğim tutunmaz diye çok korkuyorum

Ya bi arkadaş yazmıştı ama bulamdım 35 yaş üstü 2 embriyo falan demişti bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı yarın nakil varda benim yaşta tam 35 sormadıkça merak ettim
Bende 35 yaşındayım zaten iki tane embriyom kalmıştı ikiside transfer edildi.Embriliyog ve doktor karar veriyor sizde ne istiyorsanız söyleyin.Ama şans artsın diye ben iki istiyordum zaten.

Bende 35 yaşındayım zaten iki tane embriyom kalmıştı ikiside transfer edildi.Embriliyog ve doktor karar veriyor sizde ne istiyorsanız söyleyin.Ama şans artsın diye ben iki istiyordum zaten.
Yani isteğe bağlı mi gerçi benim üni hastanesi yani neyse kanun onu yaparlar ama ben 1 istitorum. Yaştan kaynaklı 2 koyarlarsa yapacak bişeyim yok tabi. Ne gelirse kabulüm ikiz falan bakarım ben

Oksapari rahat buldum Dr unuza sorun
Yok zaten o bilmiyor ne var ne yok piyasada claksen yazarız dedi geçti sonra eczaneye rapor çıkarayımmı dedim hiç çıkarma yok piyasada dedi o g0n yumurta toplamadan dolayı ağrım vardı algılayamadım sonra arkadaşa anlattım oda destekledi. Artık eşdeği zaten hepsi biri olsunda piyasada onu alırım artık

Back