• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Neden kaybettiğiniz araştırılmış mıydı
Bebek genetikten sağlıklı geldi patoloji de bişey çıkmadı zor bi gebelikti ciddi derece kilo kaybı kusma durumu vardı. Oğluşumun suyu bitti kaybettik. Suyum gelmiş kusarken farketmemişim. Normal insan gibi bi kusma değildi ama boğazımdan kanlar akıtan öğürürken apartmanı ayağa diktiğim tarzda

Hemde nasil ben opu oncesi ve sonrasi o kadar rahattim ki akışına bırakmıştım, transfer sonrası bambaşka biri oldm kafanda deli sorular, heyecan stres seni sarıp duruyo, ben cok agresif sinirli oldum transferden sonra, hersy bana batiyordu, üstelik transferin 4.gununden sonra ishale tutuldum bugün sonucu almama rağmen halen ıshalim durmadı
Agresiflik asabiyet asık surat gebelikte devam etmişti bende kusmalarla arttı herkes yerken aç kalmak, onca emek sonrası nolcak teleşı ve tabiki hormonlar. Transfer sonrası bende ishal olmuştum ki kronik kabızlığı olan biriyim ama zaten gebelik ya ishal ya kabızlık yapar, çoğu kabız olsada

Bebek genetikten sağlıklı geldi patoloji de bişey çıkmadı zor bi gebelikti ciddi derece kilo kaybı kusma durumu vardı. Oğluşumun suyu bitti kaybettik. Suyum gelmiş kusarken farketmemişim. Normal insan gibi bi kusma değildi ama boğazımdan kanlar akıtan öğürürken apartmanı ayağa diktiğim tarzda
Anladım çok geçmiş olsun:( benim de 12 haftalık kaybım var. Onda da genetik ve patolojik bi sorun bulunamamıştı o yüzden sordum. Geçmişte böyle olaylar yaşayınca acaba bu sefer de mi öyle olacak diye içim içimi yiyor ama kaderde varsa yaşanacak

Agresiflik asabiyet asık surat gebelikte devam etmişti bende kusmalarla arttı herkes yerken aç kalmak, onca emek sonrası nolcak teleşı ve tabiki hormonlar. Transfer sonrası bende ishal olmuştum ki kronik kabızlığı olan biriyim ama zaten gebelik ya ishal ya kabızlık yapar, çoğu kabız olsada
Ishalin kac gun sürdü, ve nedenini öğrenebildin mi ben acile gittim, kanda ve geita da iltihap çıktı ama halen devam edio durmadı gitti

Anladım çok geçmiş olsun:KK43: benim de 12 haftalık kaybım var. Onda da genetik ve patolojik bi sorun bulunamamıştı o yüzden sordum. Geçmişte böyle olaylar yaşayınca acaba bu sefer de mi öyle olacak diye içim içimi yiyor ama kaderde varsa yaşanacak
Bazen ben bununla sınanmalıydım diyip akışına bırakmak gerek yoksa hayat çekilmez olur. Ha tüp bebek çok zorlu bi süreç o yüzden sürekli tetikte oluyosun. Gebeliği takip eden Doktorumla aynı hastanede çalışıyorum. Ve onun yerinde olmak istemezdim izin günlerini çok zehir etmişimdir. İnşallah tutacak devam edecek ve bizde doğurup cuk cuk emzireceğiz.

Bazen ben bununla sınanmalıydım diyip akışına bırakmak gerek yoksa hayat çekilmez olur. Ha tüp bebek çok zorlu bi süreç o yüzden sürekli tetikte oluyosun. Gebeliği takip eden Doktorumla aynı hastanede çalışıyorum. Ve onun yerinde olmak istemezdim izin günlerini çok zehir etmişimdir. İnşallah tutacak devam edecek ve bizde doğurup cuk cuk emzireceğiz.
İnşallah. Yarın kese görmeye gidecez bakalım. Senin de herşey yolunda gider umarım haketmişsin çünkü sevinmeyi

Dondurulmuş, 5.gun
Enterit olmuşsun. Gebelerde kullanılan ilaçlar var ama bebeğin kalp omurga gibi hayati organlarının oluştuğu ilk trimester de ilaç tavsiye edilmiyor. Bende iki hafta sürmüştü muz pirinç lapası pirinç unlu yoğurtla kesmiştim. Suyu zaten biliyosun en az iki litre

Enterit olmuşsun. Gebelerde kullanılan ilaçlar var ama bebeğin kalp omurga gibi hayati organlarının oluştuğu ilk trimester de ilaç tavsiye edilmiyor. Bende iki hafta sürmüştü muz pirinç lapası pirinç unlu yoğurtla kesmiştim. Suyu zaten biliyosun en az iki litre
Şimdi yine acile geldim bakalım ne yapacaklar, serum verirlerse almayı onerion mu, bana 2 gun once reflor diye hap verdi sadece

Son düzenleme:
Şimdi yine acile geldim bakalım ne yapacaklar, serum verirlerse almayı onerion mu, bana 2 gun once rekor diye hap verdi sadece
Boş serum alabilirsin sıvı elektrolit dengesi için. Tuzlu şekerli yada dengeli sıvı serum bi zararı yok. Ama flagyl filan uygulatma oda serum gibi minik bi poşet serum gibi ama ilaç aslında.

Şimdi yine acile geldim bakalım ne yapacaklar, serum verirlerse almayı onerion mu, bana 2 gun once rekor diye hap verdi sadece
Rekor değilde reflor diye ishal ilacı var. Saşe denilen toz formunu serviste gebelere veriyoruz ama hep 12 hafta üstü gebeliklerde kullanıyoruz

Kızlar pek giremedim bu aralar tutanlara çok sevindim transferlerinde hepsi tutunur sıkıca inşallah yarın transferim var ne önerirsiniz neler yapmalıyım hastaneden çıkıp direk eve mi gelmeliyim sizce

Ne yapabilir ki canım embiryoları kullanacak değil ya yada spermleri öyle bir riske giremez..bi açığa ciksa o dönen sermaye dönmez olur.. transfer günü bazı kağıtlar imzalatıyolar orada bebek doğduktan sonra dna testi yaptırmakta serbestiniz felan yazmışlardı hatta adını duyurmuş özel hastaneler sonuçta..
İlaçların yan etkisi olarak ben mememde ağrı oldu estrojen yapıyo bence. onun dışında mide bulantısıymıs baş ağrısıymış baş dönmesi felan yaşamadım hiç
Ben prensip meselesi, etik yaklaşım olarak düşünmüştüm. Zaten bu durumlara çok yabancıyım demek aşılabilir şeyler oluyor..
Benim de sürece başlamadan önce meme ve karın usg sinde memede 6 mm lik bir kist çıkmıştı (zararsız bir şey) şimdi bu ilaçlarla uyarılma riski var diye yıllık kontrol ettirmemi önerdi doktorlar.

Kızlar pek giremedim bu aralar tutanlara çok sevindim transferlerinde hepsi tutunur sıkıca inşallah yarın transferim var ne önerirsiniz neler yapmalıyım hastaneden çıkıp direk eve mi gelmeliyim sizce
Ben henüz o aşamalara gelmedim bilmiyorum da sadece bol şans dilemek istedim inşallah tutunur ve sağlıklı bir bebeğin olur.

Hayırlısı inşallah. Kaç tanesi çözülecek? 3.günde mi dondurulmuştu?
4 tane vardi cnm 3.gun hepsi cozulup 5. Gune beklenecek carsamba sorun cikmazsa transfer olacagim
Inşallah hayırlısıyla tutunsunlar cnm. Ben de yarın transfer war inşallah bnmkilerde dondurulmuş embriyo
Hayirli olsun canim transferinn insallah tutunurlarr
Hayırlı bir sekilde çözülüp annesinin sıcacık rahmine tutunup ısınır artık:)
Amiiiin insallah canimm
Hayırlısı olur insallah canım insallah sorunsuz bi şekilde transfer olur
Amin canim insallahh bu sefer olurr

Back