• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Ayyy hayırlı olsun canım nasıldı kolay mı geçti inşallah sımsıkı tutunur sana miniğin
Aminnn inşallah canım vallahi benimki biraz zor oldu çok kastım kendimi uğraştırdım biraz doktorları hemşireleri ağrı oldu biraz hala var hatta ama dayanılmayacak gibi değil tabi ki iğne jel falan da vermedi bana corasprin folik asit progestan fitil devam bu kadar sadece 2tane 5.gün embriyosu konuldu

Transfer nasıl oluyor canım yine muayene koltuğunda mı oluyor ve alttan nasıl transfer ediyorlar çok merak ediyorum
Yumurta toplamanın olduğu yerde oluyor. Bi alet koyuyorlar. Ben hiç hissetmedim. Çok şükür rahat geçmişti. Ama hemşire ultrasonla doktora rahimi gösterdiği için onun bastırması acıttı. Ondan sonra da 45 dk odada dinlendikten sonra taburcu olmuştuk çok şükür.

Hayırlı olsun canım kaçıncı gün transferiydi bende şimdi oldum transfer
Teşekkür ederim canım benim ❤️ 5. Gün transferiydi. İnşallah senin de bebişin sana tutunur.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Senin nasıl geçti transferin?

Günaydın Bugün kan testime iki gün vardı. Ama bugün dayanamayıp yine kan verdim. 9.gün değeri:103.5 :anneadayı:
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin bu güzel haberleri aldıkça daha çok heyecanlanıyorum ümitleniyorum hadı darısı basımıza insallah benim test günüme daha çok var nasıl dayanıcam bilmiyorum

Kızlar bu crinone jel kullanırken tahriş yaptr bnde kaşınma oluştu iki gündür transferi etkiler mi.. doktor ankarada bnde karsbukteyim yarın transfere gidicem ama şimdiden aoylesemmi bide bi sıkıntı oluşturur mu bu başına gelen oldu mu

Kızlar merhaba cumartesi günü iki negatif aşılamadan sonra ilk tüp bebek transferim oldu.7 yumurta toplandı 4 tanesi döllendi.2 tanesi hızlı gelişti 1 i gelişmeye devam ediyo dondurulacak hale gelirse size haber vercez dediler.Ama ne arayan var ne soran :( 1 tanesi de 2. Gün embriyosu olarak ctesi transfer oldu işte.Ama burda okuduklardımdan çoğu kişinin 3. Yada 5. Gün olmuş transferi. Acaba benim şansım çok mu düşük? :KK43:

Embriyo istenen kalitede olmadı canım ilk tedavim de sıkıntılıydı doktor kolay bir hasta olmadığımı söyledi testler isteyecek bizden durumu araştırıp şuan psikolojik olarak o kadar kötüyüm ki
canım çok üzüldüm hangi hastane hangi doktor acaba? bilgin var mı bilmiyorum ama yumurtaları kaliteli hale getirmekte doktorun payı da çok büyük verdiği ilaca göre şekilleniyor. Emriyoları yaşatmakta gittiğin merkezin labrotuvarının kalitesine bağlı. Merkezinimi değiştirsen. Bahçeciyi önerebilirim canım türkiyenin en iyi merkezi ben 2 negatiftan sonra o merkezde hamile kaldım.

Transfer iptal bu ikinciydi bir süre bebek mevzusu kapandı benim için ben anne olmaktan ümidi kesmeliyim bence umutlarımı hayallerimi bıraktım artık
bence umudunu kesme. zaten senin kliniğin kafa karıştırıcı çok şeyde bulundu iyi araştırıp başka bir kiliniğe yönlensen daha iyi olur sanki ayrıca yumurtalar iyi değil denildi 5. günü niye beklediler. 3. gün yapılabilirdi transfer bence senden değil o doktorların başarısızlığı

Kızlar merhaba cumartesi günü iki negatif aşılamadan sonra ilk tüp bebek transferim oldu.7 yumurta toplandı 4 tanesi döllendi.2 tanesi hızlı gelişti 1 i gelişmeye devam ediyo dondurulacak hale gelirse size haber vercez dediler.Ama ne arayan var ne soran :KK43: 1 tanesi de 2. Gün embriyosu olarak ctesi transfer oldu işte.Ama burda okuduklardımdan çoğu kişinin 3. Yada 5. Gün olmuş transferi. Acaba benim şansım çok mu düşük? :KK43:
2. gün mü transfer oldun

2. gün mü transfer oldun
Evet canm perşembe yumurta toplandı ctesi transfer oldu.aşılamalar öncesi çok okuyup araştrdığım için tüp bebeğe hiçbişey bilmeden girdim.Embriyolog transfer günü 1. Kalite 4 hücreli dedi.ondan sonra baktım netten bişeyler.Herkes 3. 5. Gün diyo.İlk tüp bebeğim olduğu içinmi böle yaptılar diye kafamda deli sorular :KK43:

Selam kızlar... muayaneden geldim.... 20 tane yumurtam var... 16 15 14 12 vs vs... çarşamba tekrar kontrolüm var... o zamana kadar gonalf ve çatlama önleyici iğneye devam... büyük ihtimal perşembe opu olursun dedi.... ama bu ay transfer yokmuş bana... rahimi dinlendircez dediler :KK58:

Evet canm perşembe yumurta toplandı ctesi transfer oldu.aşılamalar öncesi çok okuyup araştrdığım için tüp bebeğe hiçbişey bilmeden girdim.Embriyolog transfer günü 1. Kalite 4 hücreli dedi.ondan sonra baktım netten bişeyler.Herkes 3. 5. Gün diyo.İlk tüp bebeğim olduğu içinmi böle yaptılar diye kafamda deli sorular :KK43:
canım benimde ilk tedavim kasımda başladık tedaviye 4 yumurta toplandı 3 tanesi döllendi 2 si iyi 1 yavaş ilerliyor dediler ama 5. güne hepsi gelip donduruldular. doktorum opu işleminden hemen sonra tahlil yaptırdı progestoren hormonum yüksek çıkınca transferi erteledi bekliyorum şuanda adet olmayı. benim sürecim böyle ilerledi. 2. gün transferini ben hiç duymadım o kadar çok araştırıyoruz ki artık doktor kadar bilgiye sahip oluyoruz. her günde hücre sayısı artması bekleniyor normalde ne kadar çok artarsa o kadar iyi deniliyor.

Selam kızlar... muayaneden geldim.... 20 tane yumurtam var... 16 15 14 12 vs vs... çarşamba tekrar kontrolüm var... o zamana kadar gonalf ve çatlama önleyici iğneye devam... büyük ihtimal perşembe opu olursun dedi.... ama bu ay transfer yokmuş bana... rahimi dinlendircez dediler :KK58:
hayırlı olsun tedavin. sende bekle bakalım benim gibi

canım benimde ilk tedavim kasımda başladık tedaviye 4 yumurta toplandı 3 tanesi döllendi 2 si iyi 1 yavaş ilerliyor dediler ama 5. güne hepsi gelip donduruldular. doktorum opu işleminden hemen sonra tahlil yaptırdı progestoren hormonum yüksek çıkınca transferi erteledi bekliyorum şuanda adet olmayı. benim sürecim böyle ilerledi. 2. gün transferini ben hiç duymadım o kadar çok araştırıyoruz ki artık doktor kadar bilgiye sahip oluyoruz. her günde hücre sayısı artması bekleniyor normalde ne kadar çok artarsa o kadar iyi deniliyor.
Benm progosteron hormonuma falan bakmadılar bile yumurta toplamadan sonra kan testi falan olmadı.Cuma sabahı aradı yarın gel transfer yapıyoruz dedi.Üstelik Kalan 3 yumurtalarımdan 2 sinin hızlı geliştiği belli bile değildi onu transfere gidince öğrendim.Yani çok ama çok ümitsizliğe kapıldım erken olduğunu anlayınca.Doktora bişey de soramadım daha.Dondurulmuşum kalmamasına ayrı üzüldüm.Senin hakkında da hayırlısı olsun canm

canım çok üzüldüm hangi hastane hangi doktor acaba? bilgin var mı bilmiyorum ama yumurtaları kaliteli hale getirmekte doktorun payı da çok büyük verdiği ilaca göre şekilleniyor. Emriyoları yaşatmakta gittiğin merkezin labrotuvarının kalitesine bağlı. Merkezinimi değiştirsen. Bahçeciyi önerebilirim canım türkiyenin en iyi merkezi ben 2 negatiftan sonra o merkezde hamile kaldım.
İlk tedavim bahçecide oldu canım bahçeciyi hiç sevmedim doktorun yaklaşımı hemşireler falan

Back