Benim de transferim var yarınKızlar pek giremedim bu aralar tutanlara çok sevindim transferlerinde hepsi tutunur sıkıca inşallah yarın transferim var ne önerirsiniz neler yapmalıyım hastaneden çıkıp direk eve mi gelmeliyim sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de transferim var yarınKızlar pek giremedim bu aralar tutanlara çok sevindim transferlerinde hepsi tutunur sıkıca inşallah yarın transferim var ne önerirsiniz neler yapmalıyım hastaneden çıkıp direk eve mi gelmeliyim sizce
Insallah hayirli bir transfer gerçekleşir sana sımsıkı tutunur, ben 2 saat kaldım hastanede sonrasında bir arkadaşta kaldık o gece, diğer günü yola çıktım 3 buçuk saat yolclk yaptim, evde ilk 3 gun cok guzel dinlen ama yatağa cok bağlanma, cokta ani ve ağır hareketlerde bulunma arada gezin evde yanında biri olsn bu süreçte mutlaka cok ihtiyaç duyuluyor çünkü, moralin yüksek olsun ins guzel ve hayırlı haberlr alirsnKızlar pek giremedim bu aralar tutanlara çok sevindim transferlerinde hepsi tutunur sıkıca inşallah yarın transferim var ne önerirsiniz neler yapmalıyım hastaneden çıkıp direk eve mi gelmeliyim sizce
Hayırlı olur insallah dualarimdasinz canimBenim de transferim var yarın
Evet ben yağlı yemedim çok cips kola falan zaten bayadır yemiyordum ama öyle özel bi kür falan uygulamadım benim çok gaz sıkıntım oldu o yüzden gaz yapıcı şeyler çok yememeye çalıştımPeki iğneleri olurken beslenme anlamında (kaliteli yumurta olması için) senin dikkat ettiğin şeyler olmuş muydu?
İnşallah Allah yavrularımızı bize nasip etsinBenimde yarın transferin var inşş tutunur bebeğimm
Çok teşekkür ederim cevabın için umarım hepimiz için hayırlı güzel haberler alırızInsallah hayirli bir transfer gerçekleşir sana sımsıkı tutunur, ben 2 saat kaldım hastanede sonrasında bir arkadaşta kaldık o gece, diğer günü yola çıktım 3 buçuk saat yolclk yaptim, evde ilk 3 gun cok guzel dinlen ama yatağa cok bağlanma, cokta ani ve ağır hareketlerde bulunma arada gezin evde yanında biri olsn bu süreçte mutlaka cok ihtiyaç duyuluyor çünkü, moralin yüksek olsun ins guzel ve hayırlı haberlr alirsn
Çok teşekkürler bunlar zaten dikkat ettiğim şeylerdi.Evet ben yağlı yemedim çok cips kola falan zaten bayadır yemiyordum ama öyle özel bi kür falan uygulamadım benim çok gaz sıkıntım oldu o yüzden gaz yapıcı şeyler çok yememeye çalıştım
Güzel olur inş dualarımızdasınBenim de transferim var yarın
İnşallah bol bol sağlıklı yumurtaların olsun. Güzel embriyo olsunlar inşallah. Allah yardımcın olsun.Kızlar yumurta toplamaya gidiyorum dua edin bana
Ayy canım çok incesin çok sağ ol en son gelişimi geriden gelen 2 embriyo vardı bugün 10 da transfer için gel dediler bakalım ne durumdalar gidince göreceğim belki transfer de olmayabilir canımYenilikiyigelirbelki
canım iki gündür nete giremedim aklım sende kaldı ne yaptın durumlar nasıl
Anladım canım hadi hayırlısı inşallah gidince güzel sonuçlar alırsın. 5. gün mü oluyor bugünAyy canım çok incesin çok sağ ol en son gelişimi geriden gelen 2 embriyo vardı bugün 10 da transfer için gel dediler bakalım ne durumdalar gidince göreceğim belki transfer de olmayabilir canım
Hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah :)Günaydın Bugün kan testime iki gün vardı. Ama bugün dayanamayıp yine kan verdim. 9.gün değeri:103.5
Amin amin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kimsenin kucağı boş kalmasın.Hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah :)
Transfer nasıl oluyor canım yine muayene koltuğunda mı oluyor ve alttan nasıl transfer ediyorlar çok merak ediyorumAmin amin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kimsenin kucağı boş kalmasın.
Hayırlı olsun canım kaçıncı gün transferiydi bende şimdi oldum transferGünaydın Bugün kan testime iki gün vardı. Ama bugün dayanamayıp yine kan verdim. 9.gün değeri:103.5
Ayyy hayırlı olsun canım nasıldı kolay mı geçti inşallah sımsıkı tutunur sana miniğinHayırlı olsun canım kaçıncı gün transferiydi bende şimdi oldum transfer