• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Düşük derken kaçtı amh? İki embriyo transferi için 35 yaş kriteri Yok mu? Senin yaş kaç?
0.7 canım benimkide ve 29 yaşındayım.. yok ya özeller o kuralara pek takmıyor yada bazı özeller diyim:KK39: aslında 3 embiryom vardı cumartesi ameliyata alindım ki doktor 2 kaldı dedi..biz eşimle bir tanesi transfer olur 2 si dondurulur diyoduk..yada doktor 2 derse diğeri 5. Güne kadar giderse dondururuz dedik ama olmadi hiç dediğimiz gibi..zaten sormadı bile doktor eşim yukarıda ben ameliyata doktorum 2 tane transfer edilecek dedi bende tamam dedimHoppa

0.7 canım benimkide ve 29 yaşındayım.. yok ya özeller o kuralara pek takmıyor yada bazı özeller diyim:KK39: aslında 3 embiryom vardı cumartesi ameliyata alindım ki doktor 2 kaldı dedi..biz eşimle bir tanesi transfer olur 2 si dondurulur diyoduk..yada doktor 2 derse diğeri 5. Güne kadar giderse dondururuz dedik ama olmadi hiç dediğimiz gibi..zaten sormadı bile doktor eşim yukarıda ben ameliyata doktorum 2 tane transfer edilecek dedi bende tamam dedimHoppa
Bu kuralı çiğneyen merkez pekala başka şeyleri de örtbas edebilir değil mi ya da işine geldiği gibi kullanabilir. Ben mi çok şüpheci yaklaşıyorum???
İğnelerin bir yanetkisi oluyor mu?

Arkadaşlar sonucun 60.93 çıktı bu iyi mi ilk günü sayarsk 9.gunum bugun
Canımmm katlana katlana gider kucagına alırsın inşallah tebrik ederim çok sevindim.... benimde yarın kontrolüm var muhtemel çatlatma iğnesini verir çarşamba opu olur gibime geliyor... dua edelim birbirimize... stresten kaçınalım elden geldiğince verici Rabbim napalım...

Zor bir süreç ama hep yatmamak gerekiyor. Benim doktorum dedi ki ilk 2 3 gün dinlen. Ama ondan sonra kalk bir çorbanı kaynat, yorucu olmayan işler yap dedi. Bende kendimce yapıyorum birşeyler. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin inşallah banada oyle dediler ama ne bilim zaten kaldirmadilar beni bende fazla hareket etmemeye calisiyorum internetten film falan izledim ugrasacak birseyler buldum kendime pek sikilmadım zaten bitti yarin test günüm

Dolaptan bişey almakla çocuğa bişey olmaz o kadarda hareketsizlik iyi değil bence neticede rahme kan lazım ve kan dolaşımı için hareket şart. Aslında bu kadar yatmakla daha fazla risk alıyorsunuz yani benim doktorum öyle dedi normal hayatına devam et dedi sadece zararı olacak şeyleri yapma genel gebeler gibi dedi. Mesela ağır kaldırma birden kalkıp oturma gibi... ayrıca o kadar yatmak psikolojinizi bozabilir ki psikolojide çok önemli bu konularda.
Ne bileyim.riske atmak istemedim bakalim yarin sonuc ne olacak

Arkadaşlar sonucun 60.93 çıktı bu iyi mi ilk günü sayarsk 9.gunum bugun
harika bak boşuna üzülmüşsün belirti olmayabilir demiştim. Tebrik ederim bu arada darısı başımıza

Benim doktor bir hafta çalışma dedi o kadar evde dur dinlen ama yat felan demedi..hatta transfer sonrası idrar için hemen gidebilirsin dedi kaldırdılar banyomuda cumartesi transfer olmuştu pazartesi yaptım ..salıda test günüm hayırlısı inşallah
yani değilmi hareketsizlik kan dolaşımı yönünden iyi değil ve bence tutmasını engelleyebilir neticede rahme bol bol kan lazım ki o can orda canlansın büyüsün

Düşük derken kaçtı amh? İki embriyo transferi için 35 yaş kriteri Yok mu? Senin yaş kaç? İnşallah tutmuştur
35ten sonra 2 embiriyo mu transfer ediliyormuş ooo

Ne güzel haberler geliyor... inşallah bizler de alırız. Kızlar sizden de crinone jel topak topak geliyor mu?
evet vucüd alacağını alır vr fazlası geri gelir gayet normal

Bu kuralı çiğneyen merkez pekala başka şeyleri de örtbas edebilir değil mi ya da işine geldiği gibi kullanabilir. Ben mi çok şüpheci yaklaşıyorum???
İğnelerin bir yanetkisi oluyor mu?
Ne yapabilir ki canım embiryoları kullanacak değil ya yada spermleri öyle bir riske giremez..bi açığa ciksa o dönen sermaye dönmez olur.. transfer günü bazı kağıtlar imzalatıyolar orada bebek doğduktan sonra dna testi yaptırmakta serbestiniz felan yazmışlardı hatta adını duyurmuş özel hastaneler sonuçta..
İlaçların yan etkisi olarak ben mememde ağrı oldu estrojen yapıyo bence. onun dışında mide bulantısıymıs baş ağrısıymış baş dönmesi felan yaşamadım hiç

Merhaba kızlar bnm de 5.gün embriyosu ve 25 aralık da transfer olucam çok heycanlı ve mutluyum.. transfer sonrası neler yapicam bir fikrim de yok ama ne yenir ne içilir?
Aynı gün transfer oluyoruz. En zoru transfer sonrası test günü beklemek bence. İkinci transferim olcak ilki tuttu 17. Haftada kaybettim. Klasik ananas, avakado, çiğ kabak çekirdeği ve 2 litre su öneriyorlar.hayırlısı olsun

Aynı gün transfer oluyoruz. En zoru transfer sonrası test günü beklemek bence. İkinci transferim olcak ilki tuttu 17. Haftada kaybettim. Klasik ananas, avakado, çiğ kabak çekirdeği ve 2 litre su öneriyorlar.hayırlısı olsun
Hemde nasil ben opu oncesi ve sonrasi o kadar rahattim ki akışına bırakmıştım, transfer sonrası bambaşka biri oldm kafanda deli sorular, heyecan stres seni sarıp duruyo, ben cok agresif sinirli oldum transferden sonra, hersy bana batiyordu, üstelik transferin 4.gununden sonra ishale tutuldum bugün sonucu almama rağmen halen ıshalim durmadı

Back