• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Ben ufak tefek işler yapiom evde kendimi çok yormamayarak, dün ilk defa dışarı tur atmaya çıktık avmeye stres atarım diye iyi geldi bana, nasibimizde varsa ne yaprsk yapalım o tuttunmustr bize
Kızlar hareketi hiç takmayın tutmasa benimki tutmazdı 2 yaşında oğlum sürekli kucağımda ve altını değiştirirken tekme atıyor artı bütün ev işini ben yapıyorum aklınıza gelebilecek tüm işleri. Benim ailem başka şehirde eşimde yoğun çalışıyor. Sabah 7 buçuktan gece 2 ye kadar ayaktayım. Bir de anaokulu öğretmeniyim 25 öğrencim var daha ne diyeyim.

İlaçları kullanırken yumurta kalitesini artırmak için doktorlarınızın önerdiği bir şey oldu mu ? Hani şunu tüketin bunu yemeyin gibi. Biz dün çok Leyla idik soramadık şimdi düşündükçe aklıma geliyor hep.

Sağolun kizlar ins katlanır, hiç bir belirti his yoktu aksine cok umutsuzluk vardi, laçları bile bırakmayı düşündüm sonucu görünce sok oldm, ama sevinemiom cok katlanana kadr, ins salı günü tamamen guzel haber alır mutluluktan ucarim, rabbim bu güzel duyguları hepimize nasip etsin amin

Son düzenleme:
Arkadaşlar sonucun 60.93 çıktı bu iyi mi ilk günü sayarsk 9.gunum bugun
Canım gözün aydın çok sevindim ayy inşallah saglikli bi gebelik olur:anneadayı: varya ilk okumaya başladım bende senin dediğin haldeyim artık moralim bozuluyo ben nasıl gidip kan verecem bilmiyorum çok korkuyorum..biri bana dese ki gebesin yada değilsin o aşamadan çok korkuyorum kan verecem yine kötü sonuç gelirse diye:110:

Sağolun kizlar ins katlanır, hiç bir belirti his yoktu aksine cok umutsuzluk vardi, laçları bile bırakmayı düşündüm sonucu görünce sok oldm, ama sevinemiom cok katlanana kadr, ins salı günü tamamen guzel haber alır mutluluktan ucarim, rabbim bu güzel duyguları hepimize nasil etsin amin
Ve bende artık ilaçları içmesem diyorum hormon hormon ala ala bi hal olduk hele estrojen günde 6 tanee eşime diyorim pazartesi yapsak testi çünkü benimde pazartesi prgestan iğnem var bilmiyorum ne yapacam eşimde yok salı diyo..

Sağolun kizlar ins katlanır, hiç bir belirti his yoktu aksine cok umutsuzluk vardi, laçları bile bırakmayı düşündüm sonucu görünce sok oldm, ama sevinemiom cok katlanana kadr, ins salı günü tamamen guzel haber alır mutluluktan ucarim, rabbim bu güzel duyguları hepimize nasil etsin amin
Ayyy çok sevindim. Çok çok çok tebrik ederim. İnşallah Salı günü katlandığını da görürsün. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Ya aranızda doktoru yat kalkma sakin diyen var mı arkadaşlar benim ki sadece dinlen diyor yani kendini yorma demek bu ben ilk 3 4 gün banyo yapmam yemek temizlik yapmam ama yürürüm yani. Çok merak ediyorum varsa doktoru yat kalkma kımıldama yemeğin yatağa gelsin falan diye lütfen sorun neden böyle diyor benide aydınlatın
Benim doktor bir hafta çalışma dedi o kadar evde dur dinlen ama yat felan demedi..hatta transfer sonrası idrar için hemen gidebilirsin dedi kaldırdılar banyomuda cumartesi transfer olmuştu pazartesi yaptım ..salıda test günüm hayırlısı inşallah

Ben de dün ilaçlara başladım ama hiç rapor çıkarılabilir mi sormadık açıkçası o an aklımıza gelmedi. Tedaviye başlayınca da rapor çıkabiliyor mu ? Amh değerim düşük benim de (0,3) Hiç aşılama ile oyalanmayalım dedik. Sanırım amh düşüklüğü ile rapor alınabiliyormuş. Biliyor musunuz?
Canım rapor işini bilmiyorum ama özellerin genellikle anlaşması olmuyo..sen merkezini arayıp bi sor istersen en iyi cevabı onlar verir heryerin protokolü farklıdır

İlaçları kullanırken yumurta kalitesini artırmak için doktorlarınızın önerdiği bir şey oldu mu ? Hani şunu tüketin bunu yemeyin gibi. Biz dün çok Leyla idik soramadık şimdi düşündükçe aklıma geliyor hep.
Benimde düşük amh ve doktorum hiç bi şey demedi 2 yumurtayla başladık 5 tane toplandı.. 5 inden 3. Güne 2 tanesi gelebildi ve 3. Gün 2 side transfer edildi inşallah tutar:dua:

Canım rapor işini bilmiyorum ama özellerin genellikle anlaşması olmuyo..sen merkezini arayıp bi sor istersen en iyi cevabı onlar verir heryerin protokolü farklıdır
Teşekkür ederim Bugün kapalı yarın arayıp bir sorayım anlaşması varsa ve rapor çıkarmak çok zor olmazsa çıkartırız. Çıkaramasak da ve anlaşması da yoksa zaten biz bu süreçte maddi durumları göze almıştık. Yeter ki sağlıklı bebek elde edelim

Benimde düşük amh ve doktorum hiç bi şey demedi 2 yumurtayla başladık 5 tane toplandı.. 5 inden 3. Güne 2 tanesi gelebildi ve 3. Gün 2 side transfer edildi inşallah tutar:dua:
Düşük derken kaçtı amh? İki embriyo transferi için 35 yaş kriteri Yok mu? Senin yaş kaç? İnşallah tutmuştur

Ayyy çok sevindim. Çok çok çok tebrik ederim. İnşallah Salı günü katlandığını da görürsün. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Amim canim sagolun rabbim hepinize bu güzel duygu yaşatsin,ilk duam sizler oldunuz bu süreci yaşamayan bilmez, o yuzden hep aklimdasinz

Back