canım amhnin hiç bir şekilde yükselmeyeceğini söyledi doktor... nasıl oluyor o iş..
evet canım şükür bir kızım var 9 yaşında
2.yi istiyoruz nasipse.. Seninde varmış ama gene de isteniyor işte..
varsa maddi durumun tabii ki dene... inşallah Rabbim emekleri zayi etmesin..
benim aklımı karıştıran eğer yanlış tedavi vesaire olursa amh iyice düşeebiliyormuş, iğnelerden sanırım.. o da risk.. hakkımızda hayırlısı cnm.
21 araliga bende gogsen hocaya randevu aldm bakalım. Çok heyecnliyim yaaaaİnsqllah canim benimm
Hadi bakalimm ben adet olunca alicam randevuyu oncesinde msj atar sorarim yine21 araliga bende gogsen hocaya randevu aldm bakalım. Çok heyecnliyim yaaaa
Ben gogsen hocaya mesaj attım aralıkta tedaviye gelcem folik asit omega ne kullanbilrm b12 de eksiklik var dedim. Vinalac kullanın dediHadi bakalimm ben adet olunca alicam randevuyu oncesinde msj atar sorarim yine
Aynen ikinci isteniyor bir de benim ilkide tüp bebek 4 yaşında. Bir daha asla yaptırmak istemiyorum dedim ama işte büyük konuşmuşum. Benim amh eksikliği konusunda hiç bilgim yok horman ilçalarımı düşürebilir. Senin ilki normal yolla oldu o zamancanım amhnin hiç bir şekilde yükselmeyeceğini söyledi doktor... nasıl oluyor o iş..
evet canım şükür bir kızım var 9 yaşında
2.yi istiyoruz nasipse.. Seninde varmış ama gene de isteniyor işte..
varsa maddi durumun tabii ki dene... inşallah Rabbim emekleri zayi etmesin..
benim aklımı karıştıran eğer yanlış tedavi vesaire olursa amh iyice düşeebiliyormuş, iğnelerden sanırım.. o da risk.. hakkımızda hayırlısı cnm.
Sahsen benim de cok bir bilgim yok..Aynen ikinci isteniyor bir de benim ilkide tüp bebek 4 yaşında. Bir daha asla yaptırmak istemiyorum dedim ama işte büyük konuşmuşum. Benim amh eksikliği konusunda hiç bilgim yok horman ilçalarımı düşürebilir. Senin ilki normal yolla oldu o zaman
Ben hicbisey kullanmicam sadece folik asit aliyorum hergun o kadarBen gogsen hocaya mesaj attım aralıkta tedaviye gelcem folik asit omega ne kullanbilrm b12 de eksiklik var dedim. Vinalac kullanın dedi
Gogsen hOca bana önerdi bakalm aratstiriyirm suanBen hicbisey kullanmicam sadece folik asit aliyorum hergun o kadar
Biraz dene bakalım normal yolla ben iki senedir deniyorum ne yazıkki olmuyor tanımlanamayan kısırlık işte benimkide. Ondan yaptığım tüm tüp bebekler tutuyor maşallah boş yok. Yumurtlama falan gayet iyi ama normal yolla olmuyor. Ovülasyaom takibi yapıyorum folik asit ihmal etmiyorum adetim düzenli hatta çatlatma iğnesi bile denedim ama olmuyor artık yaş geçmeden mecbur tüp bebeğe kaldım.Sahsen benim de cok bir bilgim yok..
2006da ilk gebeligim kurtajla sonuclandi 9 haftalikti kalbi durmus dediler.
Kizimi 2009da 9 aylik calisma sonrasi ulastim. Evet dogal yoldandi.
Bende simdilik tup bebek dusunmuyorum diyorum.. umarim gec kalmam..
Banada folic trio önermişti doktorum onu alıyorum bu aydan başladım.Ben gogsen hocaya mesaj attım aralıkta tedaviye gelcem folik asit omega ne kullanbilrm b12 de eksiklik var dedim. Vinalac kullanın dedi
Banada folic trio önermişti doktorum onu alıyorum bu aydan başladım.
Merhaba tedavinize başladınız mı ?benim ekimde ilk denemem oldu ama yumurtalarim buyumedi ve tedavi iptal oldu bu ikinci denemem.olacak ama nasip olursa ilk transfer olcak
Ya hem hemen aynı sorun bende de oldu bizim de embriyo 2. Gün gelişimi durdu biz hiç ara veemedik siz neden ara verdiniz özel değilse cevaplayabilir misiniz ?selam kızlar bende varım 2. denemem olacak. ilkinde maalesef döllenme olmamıstı. aralık adetiyle baslayacagız.
Hayır canım henüz adet olmadım Aralık 2-3u gibi olucamMerhaba tedavinize başladınız mı ?
Hadi bakalım hayırlısı olsun benimde haftasonu yumurtaların toplanicak çok heyecanlıyım inş bu sefer embriyo gelişirHayır canım henüz adet olmadım Aralık 2-3u gibi olucam
İnsallah canım umarım seninde cokkk sağlıklı birçok embriyo oluşur ve hayırlı sonuca ulaşırsın rabbim hepimizin yüzünü güldürecek insallah allah büyükHadi bakalım hayırlısı olsun benimde haftasonu yumurtaların toplanicak çok heyecanlıyım inş bu sefer embriyo gelişir
Bnde varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?