Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Kuzum vallahi benim yükseldi Doktrin dediğine inanma.bence bak hergün sabah aksam zeytinyağında bekletimis incir ye hergün bi bardak havuç suyu iç ama.fazla içme hergün Arisutu-bal-polen kullan çok çok faydalı istersen kan değerine baktr devit folik asit ve omega 3 te kullanbilrsn sen bunları yap gerisini Allaha bırak

Aynen ikinci isteniyor bir de benim ilkide tüp bebek 4 yaşında. Bir daha asla yaptırmak istemiyorum dedim ama işte büyük konuşmuşum. Benim amh eksikliği konusunda hiç bilgim yok horman ilçalarımı düşürebilir. Senin ilki normal yolla oldu o zaman

Sahsen benim de cok bir bilgim yok..
2006da ilk gebeligim kurtajla sonuclandi 9 haftalikti kalbi durmus dediler.
Kizimi 2009da 9 aylik calisma sonrasi ulastim. Evet dogal yoldandi.
Bende simdilik tup bebek dusunmuyorum diyorum.. umarim gec kalmam..

Sahsen benim de cok bir bilgim yok..
2006da ilk gebeligim kurtajla sonuclandi 9 haftalikti kalbi durmus dediler.
Kizimi 2009da 9 aylik calisma sonrasi ulastim. Evet dogal yoldandi.
Bende simdilik tup bebek dusunmuyorum diyorum.. umarim gec kalmam..
Biraz dene bakalım normal yolla ben iki senedir deniyorum ne yazıkki olmuyor tanımlanamayan kısırlık işte benimkide. Ondan yaptığım tüm tüp bebekler tutuyor maşallah boş yok. Yumurtlama falan gayet iyi ama normal yolla olmuyor. Ovülasyaom takibi yapıyorum folik asit ihmal etmiyorum adetim düzenli hatta çatlatma iğnesi bile denedim ama olmuyor artık yaş geçmeden mecbur tüp bebeğe kaldım.

selam kızlar bende varım 2. denemem olacak. ilkinde maalesef döllenme olmamıstı. aralık adetiyle baslayacagız.
Ya hem hemen aynı sorun bende de oldu bizim de embriyo 2. Gün gelişimi durdu biz hiç ara veemedik siz neden ara verdiniz özel değilse cevaplayabilir misiniz ?

Arkadaşlar aranızda embriyoyu gelişmediği için tedavisi iptal edilip daha sonraki denemesinde embriyosu gelişen var mı çok korkuyorum yumurtalrimin toplanması için gün sayıyorum amh değerim normal lakin yaşıma göre yumurta gelisimi az

Hadi bakalım hayırlısı olsun benimde haftasonu yumurtaların toplanicak çok heyecanlıyım inş bu sefer embriyo gelişir
İnsallah canım umarım seninde cokkk sağlıklı birçok embriyo oluşur ve hayırlı sonuca ulaşırsın rabbim hepimizin yüzünü güldürecek insallah allah büyük

Ben de Ankara Başkent Üniversitesi'nde tedavi görüyorum Göğşen hocanın hastasıyım, haftaya histereskopi olacağım sperm DNA hasarına da bakacak ona göre bir yol çizecek Göğşen hoca. Benim daha önce iğneyle tedavi sonucu bir kızım var çok şükür, temmuz ayında birinci tüp bebek denememizi yaptık tutmadı onu başka bir hastanede yaptırmıştık, şimdi Göğşen hocayı araştırdım ve Ona gidiyoruz hayırlısı. Yaşım 38.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…