Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Kızlar süreç nasıl ilerliyor kaç iğne veriyorlar mesela kaç günde bir kontrole gidiyorsunuz ben çok heyecanlıyım yarın ilk kontrolüm var ilaçlara başlayacağım inşallah sorun çıkmaz

Kızlar süreç nasıl ilerliyor kaç iğne veriyorlar mesela kaç günde bir kontrole gidiyorsunuz ben çok heyecanlıyım yarın ilk kontrolüm var ilaçlara başlayacağım inşallah sorun çıkmaz
Canım kişiden kişiye değişiyor mesela ben 11gun gonalf kullandım 6 gun cetrodıte kullandım bu gece çatlatma iğnem var ve Salı opu var kontrole gelınce her doktor farklı kimisi iki günde bir cagiriyo kimisi hergun bellı olmuyo birde yumurtaların gelişimine de bağlı oluyo benim doktorum iğnelere başladıktan sonra ilk kontrole 1hafta sonra çağırmıştı diğer kontrollerede hergun çağırdı son günler daha sık çağırıyorlar çünkü son günlere doğru yumurtalar bırden büyüyebiliyor mus

Çektirirsem Adana Acıbadem’de çektireceğim sanırım canım
Bazı hastanelerde eski cihazlar kullanılıyormuş ben çok arastirmistim o yüzden o cihazlarda ağrı çok oluyor deniyor yeni cihazlarda ağrı daha az oluyor..Benim.bitaz maliyetli olmuştu ama başkalarından ağrı vs duyunca iyiki paraya kiymisim diyorum

Anladım canım teşekkür ederim açıklama için. Peki hangi testleri istiyor hormon ve hsg hariç ek bir şey yapıyorlar mı

Ya keşke hsg olmadan olsa bu iş çünkü sorun bende değil eşimde. Benim hormonlar falan her şey normal baktırmıştım önceden. Hayırlısı inşallah istemezler. İsterlerse sorarım aletleri yeni mi eski mi ona göre anestezi falan isterim

Aynen herkese uygulanan farklı ilk tedavide 12 gun iğne kullandım ikinci tedavim de 8 gün iğne kullandım tamamen yumurtalıkların vereceği tepki ile ilgili kan değerlerine göre doktor farklı iğneler de verebiliyor son gunlerde bence transfer öncesinde kullanılan igneleein bir zorluğu yok transferden sonra daha çok hormon yukleniyorsun

Canım acibademse ben iyi olacağını düşünüyorum..maalesef hsg istiyorlar sadece doktor muayene esnasında farklı birşey görüyorsa hsg yapılmadan histeroskopi olanlar oluyor doktor o zaman. Rahim yumurtalık vs inceleyebildigi için hsgyi o zaman. İstemiyor bir arkadaşımın öyle olmuştu..

Herkesin tedavisi hayırlı olsun arkadaşlar iğneler çok zor biliyorum. Ama pıhtılaşma yüzünden erken doğumla Bebeğini kaybeden birisi olarak zor da olsa sabredin dlyorum. Kucağa sağlıkla alalım da hepsi geçecek emin olun

Anladım canım teşekkür ederim açıklama için. Peki hangi testleri istiyor hormon ve hsg hariç ek bir şey yapıyorlar mı
Benden amh testi istendi eşimden sperm DNA hasar testi istendi ama tüp bebeğe başladığımızda değil daha öncesinde asılama yaptırmıştık aynı doktor da senin elinde varsa bu testler İstemezler tekrar tüp bebeğe başladığımızda ise bazı tahliller istediler dosya da bulunması gereklıymıs bulaşıcı hastalık vs varmı diye onun dışında kontrollerde kan alıyorlar oda e2 ve lh hormonu icin benim bildiklerim bunlar canım

Çok haklısınız başınız sağ olsun sağlıklı evlatlarimiz olur inş hepimizjn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…