Amh değerin kaç canım hayırlısı olsun inşallahKızlar bugun başladık tedaviye... gonalf 300 mg ile başlıyorum her akşam 20.00 da ... cuma günü kontrolüm olcak bakalım artık.... dua edelim birbirimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amh değerin kaç canım hayırlısı olsun inşallahKızlar bugun başladık tedaviye... gonalf 300 mg ile başlıyorum her akşam 20.00 da ... cuma günü kontrolüm olcak bakalım artık.... dua edelim birbirimize
Üzülme canım olur insallah daha iğneleri kullanınca buyur hem sayısına da takılmamak gerekiyor mus önemli olan kaliteli olmasıymış benim solda 4,5 kadar sağda 4,5 kadar var en büyüğü 18,17,16,16,14,14,13,12,9bu şekilde gidiyor daha karmıs kakımda kalan bunlar Salı günü toplanacak yumurtlar bakalımSenin kaç yumurtan var şimdilik canım
Evet öyle uygulandı doktorun dediğine göreSuan bana hulusi hoca ilaclarin dozunu bu fsh reseptore gore uyguladi bakalim carsamb transfer sonucumu aliam işe yarayıp yaramdigini gorecegiz. Önceki iki tüp bebek tedavimde sorunumun ne oldugu belli degildi.Siz naptiniz peki sizedemi fsh reseptore gore tedavi uygulandi?
Önemli olan kalite canımm biliyorum ama sayı az olunca kalitesiz çıkarlarsa onlar diye de çok korkuyorumÜzülme canım olur insallah daha iğneleri kullanınca buyur hem sayısına da takılmamak gerekiyor mus önemli olan kaliteli olmasıymış benim solda 4,5 kadar sağda 4,5 kadar var en büyüğü 18,17,16,16,14,14,13,12,9bu şekilde gidiyor daha karmıs kakımda kalan bunlar Salı günü toplanacak yumurtlar bakalım
Benim de pazartesi belli olur herhalde toplama günüm salı günü inşallah güzel haberler alırsın senndeÜzülme canım olur insallah daha iğneleri kullanınca buyur hem sayısına da takılmamak gerekiyor mus önemli olan kaliteli olmasıymış benim solda 4,5 kadar sağda 4,5 kadar var en büyüğü 18,17,16,16,14,14,13,12,9bu şekilde gidiyor daha karmıs kakımda kalan bunlar Salı günü toplanacak yumurtlar bakalım
Valla amh hiç baktırmadım bakılmadımda.... bende sıkıntı yok zaten eşimde sayı hareket düşüklüğü var o yüzden yumurta rezervin iyi dedi ama doktor....Amh değerin kaç canım hayırlısı olsun inşallah
Evet az kalmış ama bende şöyle oldu yumurtalarimdan bazıları 16 idi bazıları da kucuktu doktor bana şu anda ismini hatırlayamadığım bir iğne vurdurdu diğerleri ona yetişsin büyüklerde çatlamasına diye en son sonra 19 filan oldu diğerleri de 17 18 idi toplama kararı aldı..Yumurta 16 şuanda az kaldı o zaman
O zaman belki kaldı son 4 bende bi kazasız belasız transfer olsaydım transfer olup gün sayanlara çok özeniyorum şu anda o günler çok uzağımda gibi
Tabi veririm benim pazartesi belli olcak inş idrar testi falan da yapmadım bakalım ne olacak merak ediyorumBana bilhi verirmisin habersiz bırakmayalım birbirimiz i destek olalım
Gicirdatma ne yaa pardonEvet az kalmış ama bende şöyle oldu yumurtalarimdan bazıları 16 idi bazıları da kucuktu doktor bana şu anda ismini hatırlayamadığım bir iğne vurdurdu diğerleri ona yetişsin büyüklerde çatlamasına diye en son sonra 19 filan oldu diğerleri de 17 18 idi toplama kararı aldı..
İnş transfer olursun canim canını sıkma gıcırdatma,el olur inş herşey
Ananasi tavsiye ediyorlar evet ama bence dinlenmek en onemlisiHadi inşallahhh... güzel haberlerini alıroz inşallah... Rabbim kucagımızı saglıklı hayırlı evlatlarla dolsursun inşallah... transfer sonrası doktorun ne gibi önerilerde bulundu .. bi ara kabak çekirdeği ve ananas suyu duymuştum sorucam doktoruma
Evet bana takıldı transferden hemen sonra intrelupid diye bi serum beyaz renkli tutunmayı destekliyormuş.Bende bir serum olayını duydum, sizlerden yaptıran var mı acaba ?
Başlangıç dozu biraz yüksek geldi bana da ondan sordum tabi doktor daha iyi bilir benim de rezerv iyi ama bakalım ne olacakValla amh hiç baktırmadım bakılmadımda.... bende sıkıntı yok zaten eşimde sayı hareket düşüklüğü var o yüzden yumurta rezervin iyi dedi ama doktor....
Ya bana sayısı söylemedi ama boyutları 19,17,16,16,15 saydı bir sürü pazartesi ankaraya gidicem son kontrolun orda dedi senin polik olduğu için 5-6 yumrta alsak yeter dedi iğnemi de 150ye indirdiCanım kaç tane yumurta oluşmuş benim az iğne dozu de sayısı artırıldı moralim bozuldu
Amin canım insallahh seninde yumurtaların insallah çok kaliteli olurlarBenim de pazartesi belli olur herhalde toplama günüm salı günü inşallah güzel haberler alırsın sennde
Tamam canım bekliyorum bende Pazartesi tekrar kan testi vericem değer yükseliyormu diye dua ediyorum hepimiz içinTabi veririm benim pazartesi belli olcak inş idrar testi falan da yapmadım bakalım ne olacak merak ediyorum
Kızlar doktor hepinizden rahim filmi istedi mi
Evet bana takıldı transferden hemen sonra intrelupid diye bi serum beyaz renkli tutunmayı destekliyormuş.
Hiç yok ve çekilmeye korkuyorum...Eğer elinde rahim filmi hiç yoksa doktor genelde ister, benim elimde olduğu için belirli sene geçerli oluyor zaten o yüzden istememişti..
Ben de polikistiğim inşallah iyi olurYa bana sayısı söylemedi ama boyutları 19,17,16,16,15 saydı bir sürü pazartesi ankaraya gidicem son kontrolun orda dedi senin polik olduğu için 5-6 yumrta alsak yeter dedi iğnemi de 150ye indirdi