• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Senin kaç yumurtan var şimdilik canım
Üzülme canım olur insallah daha iğneleri kullanınca buyur hem sayısına da takılmamak gerekiyor mus önemli olan kaliteli olmasıymış benim solda 4,5 kadar sağda 4,5 kadar var en büyüğü 18,17,16,16,14,14,13,12,9bu şekilde gidiyor daha karmıs kakımda kalan bunlar Salı günü toplanacak yumurtlar bakalım

Suan bana hulusi hoca ilaclarin dozunu bu fsh reseptore gore uyguladi bakalim carsamb transfer sonucumu aliam işe yarayıp yaramdigini gorecegiz. Önceki iki tüp bebek tedavimde sorunumun ne oldugu belli degildi.Siz naptiniz peki sizedemi fsh reseptore gore tedavi uygulandi?
Evet öyle uygulandı doktorun dediğine göre

Üzülme canım olur insallah daha iğneleri kullanınca buyur hem sayısına da takılmamak gerekiyor mus önemli olan kaliteli olmasıymış benim solda 4,5 kadar sağda 4,5 kadar var en büyüğü 18,17,16,16,14,14,13,12,9bu şekilde gidiyor daha karmıs kakımda kalan bunlar Salı günü toplanacak yumurtlar bakalım
Önemli olan kalite canımm biliyorum ama sayı az olunca kalitesiz çıkarlarsa onlar diye de çok korkuyorum :(

Benim de pazartesi belli olur herhalde toplama günüm salı günü inşallah güzel haberler alırsın sennde

Yumurta 16 şuanda az kaldı o zaman

O zaman belki kaldı son 4 bende bi kazasız belasız transfer olsaydım transfer olup gün sayanlara çok özeniyorum şu anda o günler çok uzağımda gibi:110:
Evet az kalmış ama bende şöyle oldu yumurtalarimdan bazıları 16 idi bazıları da kucuktu doktor bana şu anda ismini hatırlayamadığım bir iğne vurdurdu diğerleri ona yetişsin büyüklerde çatlamasına diye en son sonra 19 filan oldu diğerleri de 17 18 idi toplama kararı aldı..
İnş transfer olursun canim canını sıkma gıcırdatma,el olur inş herşey

Evet az kalmış ama bende şöyle oldu yumurtalarimdan bazıları 16 idi bazıları da kucuktu doktor bana şu anda ismini hatırlayamadığım bir iğne vurdurdu diğerleri ona yetişsin büyüklerde çatlamasına diye en son sonra 19 filan oldu diğerleri de 17 18 idi toplama kararı aldı..
İnş transfer olursun canim canını sıkma gıcırdatma,el olur inş herşey
Gicirdatma ne yaa pardon
güzel olur herşey inş yazacaktim

Hadi inşallahhh... güzel haberlerini alıroz inşallah... Rabbim kucagımızı saglıklı hayırlı evlatlarla dolsursun inşallah... transfer sonrası doktorun ne gibi önerilerde bulundu .. bi ara kabak çekirdeği ve ananas suyu duymuştum sorucam doktoruma
Ananasi tavsiye ediyorlar evet ama bence dinlenmek en onemlisi

Back