Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Kızlar doktor hepinizden rahim filmi istedi mi
Evet canım... rahim filmi kesin oluyo... çünkü tüplerin açık mı kapalımı sıkıntı sende varmı bakması lazım sonuçta.. ona göre tedavi şekilleniyo... çektir en kısa zamanda derim ve anestezili yaptır derim... 3 4 ay önce çekildim anestesizizdi agrı eşiğim düşük çok canım yandı benim... yinede kendin bilirsin...

Bende hastanede değil İstanbul'da özel bir klinikte çektirdim ağrılı olmadı anestezi almadan çektirdim bende çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı çok şükür hiç korkmayın ki benim.islemim biraz uzun sürmüştü ... Velhasıl kadın olmak o kadar zor ki bu 2 yılda anladım Allah hepimize dayanma gücü versin..Rabbim.bosuna cenneti anaların ayakları altına sermemis

Hiç yok ve çekilmeye korkuyorum...

Hiç korkma,korkulacak hiçbirşey yok. Ki ben aşırı pimpirikli biriyim. Girmeden önce çok heycanlanmıştım bende diğerleri gibi anesteziyle mi çektirsem acaba dedim. Resmen güldürler bana :) anlamadım bile. Ama çektirdiğin yere görede değişir heehalde birde ağrı eşiğine. Aslında ağrı eşiğinede değişssede acısız bir işlem ya. Sen nerede çektirmeyi düşünüyorsun

Peki sonucun belli oldumu fsh reseptor falan hikaye demissin takilmayin demissin senin bu sorununa daha once çözüm bulamadılarmı ondan mi oyle soyledin merak ettim?
2 yumurtam toplanmıstı 1i transfer edilip tutmamıştı. Buna yapılabilecek bir şey yok. Fsh reseptörü bozuk olup doğum yapan milyonlarca kadın var. Lütfen bunlara kafanı takma. Bu binlerce genetik testten sadece bir tanesi çok ağır konular. Zamanında kafayı yiyene kadar araştırmıştım oradan biliyorum.

Ben kullaniyorum kan sulandirici igne hergun yapiyorum birde lökosit igne yapiyorum hergun

Bende kullanıyorum osatapor ayrıca cpraspin içiyorum

Genel olarak veriyorlar demek ki ben 9 ay kan sulandırıcı iğne yapmak istemiyorum. Pıhtılaşma testi yaptırsam temiz çıksa iğneyi kullanmasam diye düşünüyorum da gerçi hamile kalmadım daha da insan düşünüyor işte ..

Arkadaşlar merhaba, benim transfer işlemim yapıldı 2 gün oluyor, kafama bişi takıldı.Doktorum transfer sonrası kullanacağım ilaçlar arasında lucrin de verdi. sizce neden olabilir? Lurinin prospektüsünde de hamile olma durumu varsa kullanmayın yazıyor.çok kafama takıldı akşamdan beri. bugün arayıp soracağım ama aranızda bu durumda olan varmı ?

Canim doktorunun bi bildigi vardir. Ayni sey estrofemde de yaziyor ama 12.haftaya kadar kullandiriyolar.

Aynen çoğu ilaç da yazıyor hamilelik durumunda kullanmayın diye mesela gonalf de de kist varsa kullanmayın diyor prospektuse çok takılmamak lazım gibime geliyor

Kötü bir iğne bu zamana kadar kullandığım iğneler arasında bende aynı şeyi düşünüyorum 12 günde vuracak yer kalmadı yani o galiba 9 ay değil de 12 hafta kullanılıyor diye duydum pıhtılaşma sorunu olanlar 9 ay boyunca kullaniyor ama bende hamile kalırsam 12 hafta hergun nasıl vururum bilemiyorum

Çektirirsem Adana Acıbadem’de çektireceğim sanırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…