Elinde hiç yoksa büyük ihtimalle isteyeceklerdir ve eğer çekileceksen kesinlikle anestezi alarak çektir derim çünkü ayıkken çok zor oluyor gerçi herkeste farklı oluyo ama benim çok zor geçmişti ben ayıkken çektirmiştimHiç yok ve çekilmeye korkuyorum...
Önemli olan kalite canımm biliyorum ama sayı az olunca kalitesiz çıkarlarsa onlar diye de çok korkuyorum
Doktor önerdi canimKendin mi istemiştin acaba doktor mu önerdi ?
Evet canım... rahim filmi kesin oluyo... çünkü tüplerin açık mı kapalımı sıkıntı sende varmı bakması lazım sonuçta.. ona göre tedavi şekilleniyo... çektir en kısa zamanda derim ve anestezili yaptır derim... 3 4 ay önce çekildim anestesizizdi agrı eşiğim düşük çok canım yandı benim... yinede kendin bilirsin...Kızlar doktor hepinizden rahim filmi istedi mi
Hiç yok ve çekilmeye korkuyorum...
Doktor önerdi canim
Amin canım inşallah Sag ol bugün çok ağladım ama elden gelen ne hiçbir şey rabbim büyükİnşallah kaliteli embriyoların olur, önemli olan o. Stres yapma bizim durumumuza en zarar veren şey stres.
Peki sonucun belli oldumu fsh reseptor falan hikaye demissin takilmayin demissin senin bu sorununa daha once çözüm bulamadılarmı ondan mi oyle soyledin merak ettim?Evet öyle uygulandı doktorun dediğine göre
2 yumurtam toplanmıstı 1i transfer edilip tutmamıştı. Buna yapılabilecek bir şey yok. Fsh reseptörü bozuk olup doğum yapan milyonlarca kadın var. Lütfen bunlara kafanı takma. Bu binlerce genetik testten sadece bir tanesi çok ağır konular. Zamanında kafayı yiyene kadar araştırmıştım oradan biliyorum.Peki sonucun belli oldumu fsh reseptor falan hikaye demissin takilmayin demissin senin bu sorununa daha once çözüm bulamadılarmı ondan mi oyle soyledin merak ettim?
Ben kullaniyorum kan sulandirici igne hergun yapiyorum birde lökosit igne yapiyorum hergun
Bende kullanıyorum osatapor ayrıca cpraspin içiyorum
Canim doktorunun bi bildigi vardir. Ayni sey estrofemde de yaziyor ama 12.haftaya kadar kullandiriyolar.Arkadaşlar merhaba, benim transfer işlemim yapıldı 2 gün oluyor, kafama bişi takıldı.Doktorum transfer sonrası kullanacağım ilaçlar arasında lucrin de verdi. sizce neden olabilir? Lurinin prospektüsünde de hamile olma durumu varsa kullanmayın yazıyor.çok kafama takıldı akşamdan beri. bugün arayıp soracağım ama aranızda bu durumda olan varmı ?
Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin :)Kızlar bugun başladık tedaviye... gonalf 300 mg ile başlıyorum her akşam 20.00 da ... cuma günü kontrolüm olcak bakalım artık.... dua edelim birbirimize
Aynen çoğu ilaç da yazıyor hamilelik durumunda kullanmayın diye mesela gonalf de de kist varsa kullanmayın diyor prospektuse çok takılmamak lazım gibime geliyorArkadaşlar merhaba, benim transfer işlemim yapıldı 2 gün oluyor, kafama bişi takıldı.Doktorum transfer sonrası kullanacağım ilaçlar arasında lucrin de verdi. sizce neden olabilir? Lurinin prospektüsünde de hamile olma durumu varsa kullanmayın yazıyor.çok kafama takıldı akşamdan beri. bugün arayıp soracağım ama aranızda bu durumda olan varmı ?
Kötü bir iğne bu zamana kadar kullandığım iğneler arasında bende aynı şeyi düşünüyorum 12 günde vuracak yer kalmadı yani o galiba 9 ay değil de 12 hafta kullanılıyor diye duydum pıhtılaşma sorunu olanlar 9 ay boyunca kullaniyor ama bende hamile kalırsam 12 hafta hergun nasıl vururum bilemiyorumGenel olarak veriyorlar demek ki ben 9 ay kan sulandırıcı iğne yapmak istemiyorum. Pıhtılaşma testi yaptırsam temiz çıksa iğneyi kullanmasam diye düşünüyorum da gerçi hamile kalmadım daha da insan düşünüyor işte ..
Çektirirsem Adana Acıbadem’de çektireceğim sanırım canımHiç korkma,korkulacak hiçbirşey yok. Ki ben aşırı pimpirikli biriyim. Girmeden önce çok heycanlanmıştım bende diğerleri gibi anesteziyle mi çektirsem acaba dedim. Resmen güldürler bana :) anlamadım bile. Ama çektirdiğin yere görede değişir heehalde birde ağrı eşiğine. Aslında ağrı eşiğinede değişssede acısız bir işlem ya. Sen nerede çektirmeyi düşünüyorsun
Nasılsın canım tedavin nasıl gidiyor transferin ne zaman belli miCanim doktorunun bi bildigi vardir. Ayni sey estrofemde de yaziyor ama 12.haftaya kadar kullandiriyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?