Canım ben bugün yaptırdım laboratuvarlar açıkYaşasın çok sevindim ben henüz yaptıramadım bugün pazar olduğu için yarın yaptıracağım inş sağlıkla kucağına alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben bugün yaptırdım laboratuvarlar açıkYaşasın çok sevindim ben henüz yaptıramadım bugün pazar olduğu için yarın yaptıracağım inş sağlıkla kucağına alırsın
Merhaba kaçıncı gününüzde değerleriniz bu şekildeydiHadi insallah sonuna kadar güzel ilerler bende az önce geldim kontrolden benim e2 590 civari gibiydi benimde en büyüğü 17,16,15,14,14,13,12,9ve daha küçüklerde varmis yarın tekrar kontrol bakalım nasıl devam edicek
Yakınımda özel hastane yok ya maalesefCanım ben bugün yaptırdım laboratuvarlar açık
Gözünüz aydın adınıza sevindim darısı başımızaKızlar benim de 298.50 az önce çıktı sonucum:)
sağlıklı sıhatlı kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallah stres yapmayın benimde tedavide 7.günüm stres yapmamak elde değil biliyorum ama rahat olmamız lazımİnşallah darısı tüm isteyenlerin başına. Bu 3.denemem. İlkindede tutmuştu 11.haftada kürtaj olmuştum. Onun için sevinmek istemiyorum. Kucağıma alana kadar rahatlamıycam sanırım
Sağlıkla kucağına alırsın inş çok sevindim darısı bizlere inş su an çok heyecanlandım bende olumlu haberler duyuncaİnşallah darısı tüm isteyenlerin başına. Bu 3.denemem. İlkindede tutmuştu 11.haftada kürtaj olmuştum. Onun için sevinmek istemiyorum. Kucağıma alana kadar rahatlamıycam sanırım
Devlet hastanesinde rica ettim yaptırdım istersen yaptır sen deSağlıkla kucağına alırsın inş çok sevindim darısı bizlere inş su an çok heyecanlandım bende olumlu haberler duyunca
Yok canim henuz belli degil yarin 3.kontrole gidicem insallah belli olur. Sen naptin nasilsinnNasılsın canım tedavin nasıl gidiyor transferin ne zaman belli mi
Oyle canim doktorlarimiza guvenmekten baska caremiz yoksordum bir risk olmaz merak etme dedi ama yinede insan bir düşünüyor. hiç duymadım çünkü transferden sonra lucrin kullananı. neyse hayırlıyı ile atlatalımda şu süreci bakalım...
Maşallah sübhanallah değerin yükselmiş üzülüp kafaya takmak yok inşallah iki gün sonra daha çok yükselecek Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar 12. Gün değerim 96
maşallah çok güzelKızlar 12. Gün değerim 96
maşallah sanada tebriklerKızlar benim de 298.50 az önce çıktı sonucum:)
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin insallah[/QUOAmin canım çok saol
Maşallah sübhanallah değerin yükselmiş üzülüp kafaya takmak yok inşallah iki gün sonra daha çok yükselecek Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah[/QUOTAmin canım
Canımmm Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim maşallahKızlar 12. Gün değerim 96
Canımmmm maşallahh çok sevindimm.... inşallah hep birlikte doğum konusunda buluşurızKızlar benim de 298.50 az önce çıktı sonucum:)
Canım hayırlı olsun :)Kızlar 12. Gün değerim 96
Gözün aydın canım hayırlı Olsun :)Kızlar benim de 298.50 az önce çıktı sonucum:)