• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Taze olursa belki ayni zamanda transfer oluruzz
Hayırlısı bakalım canım insallah yumurtalar kalıtelı olurlarda embriyolar da kalıtelı olursa insallah taze transfer olur ben öyle istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun insallah aynı zamanda oluruysak eğer birbirimize insallah güzel Haberi de ayni zamanlarda veririz insallah

Kızlar benim de 298.50 az önce çıktı sonucum:)
Hayırlı olsun canim cok sevindim.Bu arada ismin sevil ise sen trasferdeyken ben opu icin bekliyordum hatta cikip seninle ilgili bilgi vermislerdi.Bu arada kac embriyo koydu hulusi hoca ve kac hucreliydi? Benimde carsamba gunu sonuc insallah bende guzel haber alirim

Günaydın arkadaşlar cumartesi günü çatlatma iğnemi vurdum birazdan hastaneye gidicem opu olacak Bugün bu yumurtaların durumunu hemen söylüyorlar mı yoksa sonradan mı arıyorlar ?
kac tane oldugunu soylerler cnm. Yarin da kacinin dollendigini soylerler.

Ctesi günü adetin 2. Gunu gonal F ile bizde başladık. Hadi bismillah. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. Her şey çok güzel olacak.
Hayırlı olsun canım tedavin.İnşallah güzel sonuçlar alırsın ve alırız hayırlısıyla

Hayırlı olsun canım tedavin.İnşallah güzel sonuçlar alırsın ve alırız hayırlısıyla

Amin hemşehrim. Amin. Yarin kontrole gidecegiz. Gonal f 150 ml Verdi. Yarin duruma gore artiracak. Çok heyecanlıyım. İnsallah ilk seferde hayirlisiyla kavuşuruz yavrularımıza.
Bizde morfoloji ve hareket hız sorunu var eşimde. Mikroenjeksiyon yapacak doktor. Sizde sorun neydi?

Amin hemşehrim. Amin. Yarin kontrole gidecegiz. Gonal f 150 ml Verdi. Yarin duruma gore artiracak. Çok heyecanlıyım. İnsallah ilk seferde hayirlisiyla kavuşuruz yavrularımıza.
Bizde morfoloji ve hareket hız sorunu var eşimde. Mikroenjeksiyon yapacak doktor. Sizde sorun neydi?
Hayırlısı canım hakkımızda inşallah. bizim sorunumuz tüplerin kapalı olması canım. ben geçen ay başladım tedaviye opu oldum progesteron hormonu yüksek çıktı transferim ertelendi. 10 sonra adet oldum heyecanlandım transfer olacak diye ama bu seferde küçük yumurtalar çok büyüdüğü için ertelendi transferim bu ay sonu adet olmayı bekliyorum bakalım nolacak hayırlısı artık

Back