Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Hadi insallah sonuna kadar güzel ilerler bende az önce geldim kontrolden benim e2 590 civari gibiydi benimde en büyüğü 17,16,15,14,14,13,12,9ve daha küçüklerde varmis yarın tekrar kontrol bakalım nasıl devam edicek
Merhaba kaçıncı gününüzde değerleriniz bu şekildeydi

İnşallah darısı tüm isteyenlerin başına. Bu 3.denemem. İlkindede tutmuştu 11.haftada kürtaj olmuştum. Onun için sevinmek istemiyorum. Kucağıma alana kadar rahatlamıycam sanırım

Kızlar benimde 5 gün ganol f 225 yaptıktan sonra e 2 degerim 497 çıktı 12,12,12,10,10,9,8,8,8,6,6,5,5,5 yumurtalar var dediler normal mi acaba bu değerler

İnşallah darısı tüm isteyenlerin başına. Bu 3.denemem. İlkindede tutmuştu 11.haftada kürtaj olmuştum. Onun için sevinmek istemiyorum. Kucağıma alana kadar rahatlamıycam sanırım
sağlıklı sıhatlı kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallah stres yapmayın benimde tedavide 7.günüm stres yapmamak elde değil biliyorum ama rahat olmamız lazım

Sağlıkla kucağına alırsın inş çok sevindim darısı bizlere inş su an çok heyecanlandım bende olumlu haberler duyunca

sordum bir risk olmaz merak etme dedi ama yinede insan bir düşünüyor. hiç duymadım çünkü transferden sonra lucrin kullananı. neyse hayırlıyı ile atlatalımda şu süreci bakalım...
Oyle canim doktorlarimiza guvenmekten baska caremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…