Ohss olurmuşum sana ne dediler transfer olur muymus o degerle? Izmitte yaptırıyorum benCanimmm buraya yaz neticeyi nerde yatırıyorsun. Bn de pazartesi toplnck ama bende e 2 3300 lerde nasıl öyle birşey olabiliyor ne sebeble dediler
Canım daha toplanmadı ki yumurta toplansın yazarım ınsllh bugün çatlama iğnesi verildi ıste e 2 ile alakalı birşey denilmedi şimdilik sanırım yumurta uyarıcı ilaçlardan yüksek cikior ve toplanınca düşmeyince bkliorlar bunun yanında progesteron ile bağıntılı bir şey var dablmiorum yaşayıp öğrenicez Ohss olurmuşum sana ne dediler transfer olur muymus o degerle? Izmitte yaptırıyorum ben
Bana catlatma iğnesinide vermediler işte hic bisey anlamadim kac yumurtan olmus seninCanım daha toplanmadı ki yumurta toplansın yazarım ınsllh bugün çatlama iğnesi verildi ıste e 2 ile alakalı birşey denilmedi şimdilik sanırım yumurta uyarıcı ilaçlardan yüksek cikior ve toplanınca düşmeyince bkliorlar bunun yanında progesteron ile bağıntılı bir şey var dablmiorum yaşayıp öğrenicez dua ile lutfennnn
Hayırlısı olsun insallahBugün 2. Günüm calışıyorum pazartesi kontrole gel dedi ben de yarın başlayıp salı günü geleyim diye yarın başlıyorum iiğneye 3.gün başlayacağım salı günü izinliyim diye
Canim Catlatma iğnesi toplamadan 36 saat önce vuruluyor senin toplamaya kaç günün varHic bisey anlamıyorum catlatma iğnesini ben boşuna mi aldim? Toplamadan önce vurulmasi gerekmiyor mu arkadaslar? Ne zormuş bu isler
Salı günü toplanacak yanında getir dedi doktorum sali günü. Toplandiktan sonra catlatilirmiki yumurtalarCanim Catlatma iğnesi toplamadan 36 saat önce vuruluyor senin toplamaya kaç günün var
ah kaderimiz aynı demekki kaç yaşında senin oğlunMerhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum
Benim 4 aralıkta transferim yapıldı test günümü bekliyorum. Bir oğlum var o da tüp bebek. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
amin canım gelir gelir bi tane oldu yine olur ben inanıyorumBenimde ilkki tüp Bebek şimdi kardeş gelir inşaAllah Allah bağışlasın yavrularımızı
Benim oğlum 2 yaşında ama rezervim az olduğu için hemen 2. yi yapmak istedikah kaderimiz aynı demekki kaç yaşında senin oğlun
amin canım gelir gelir bi tane oldu yine olur ben inanıyorum
Bu yumurtaların gelişim hızına göre değişiyor ama benim drum ideal olanın 9-10 gün olduğunu söyledi.Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Bişey sorucam adetin kaçıncı günü toplama yapıldı sizlerin
Böyle birşey daha öncede duymuştum sanırım yumurtası çok olanlara uygulanıyor yumurta toplamadan sonra. Peki öncesi için verdiler mi çatlatma iğnesi. Bence arayıp druna sormalısın sonuçta kafanda soru işareti kalmamalıSalı günü toplanacak yanında getir dedi doktorum sali günü. Toplandiktan sonra catlatilirmiki yumurtalar
Hayır öncesinde sadece gonapeptly verdi . En iyisi sormak. Emeklerim boşa gitmesinBöyle birşey daha öncede duymuştum sanırım yumurtası çok olanlara uygulanıyor yumurta toplamadan sonra. Peki öncesi için verdiler mi çatlatma iğnesi. Bence arayıp druna sormalısın sonuçta kafanda soru işareti kalmamalı
İnşaAllah pazar günü test günüm çok merak ediyorum sonucu dualarınızı bekliyorumah kaderimiz aynı demekki kaç yaşında senin oğlun
amin canım gelir gelir bi tane oldu yine olur ben inanıyorum
Transferin ne zaman oldu canımİnşaAllah pazar günü test günüm çok merak ediyorum sonucu dualarınızı bekliyorum
Çok iyi yapmışsın benimki de 2014 lü keşke bende yapsaydım denedim 2 yıl olmadı bi umut işteBenim oğlum 2 yaşında ama rezervim az olduğu için hemen 2. yi yapmak istedik
Ay hadi inşallah bişey kalmamış evde test yapmak istemiyor musun. Benim 3 tüp bebek 3ünüde evde öğrendim pozitif çıktı yani 12. Gün gelmeden idrar pozitif verdi bende 8. Gün yapmıştımİnşaAllah pazar günü test günüm çok merak ediyorum sonucu dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?