- 14 Eylül 2018
- 29
- 30
- 3
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar yrn opu olcm dualarınızı bekliorum. Allah kulağımızı boş bırakmasın.
Normal canım sıkma canını benimkiler ilk başta hiç büyümedi bile tedavim iptal olacaktı neredeyse sonra birden atağa geçmişlerdiKızlar bu yumurtalar dengeli mi büyümeli benimkiler 10 11 12 13 15gibi gidiyor normal mi
En buyugu 19 mm 20 taneye yakın yumurta vardı çokmuş diye vurdurmadi işte. Senin kac mm di söylemedi mi sayıKaç yumurta vardı mm kaç ti
Canım belki de opu dan sonra ohss olursun diye vurdurmamis olabilir . Benimde 15 20 falan di sanırım tam sayı vermediler benimkiler 18 falan di dün kimi 16 15 gidior öyle. Bir de e2 çok yuksekse eğer ondan da ertelenmiş olabilir bekle bakalm n3 olucak benimde yarın toplama olckEn buyugu 19 mm 20 taneye yakın yumurta vardı çokmuş diye vurdurmadi işte. Senin kac mm di söylemedi mi sayı
Normal benim de öyle buyuyoKızlar bu yumurtalar dengeli mi büyümeli benimkiler 10 11 12 13 15gibi gidiyor normal mi
Hayırlısı inşallah. Ilk denemen mi seninCanım belki de opu dan sonra ohss olursun diye vurdurmamis olabilir . Benimde 15 20 falan di sanırım tam sayı vermediler benimkiler 18 falan di dün kimi 16 15 gidior öyle. Bir de e2 çok yuksekse eğer ondan da ertelenmiş olabilir bekle bakalm n3 olucak benimde yarın toplama olck
Canım belki de opu dan sonra ohss olursun diye vurdurmamis olabilir . Benimde 15 20 falan di sanırım tam sayı vermediler benimkiler 18 falan di dün kimi 16 15 gidior öyle. Bir de e2 çok yuksekse eğer ondan da ertelenmiş olabilir bekle bakalm n3 olucak benimde yarın toplama olck
Kendin yapman daha iyi ben birde gebe karnıma yaptım doğuma kadarBirazdan ilk iğnemi kendim yapacağım kızlar çok korkuyorum ilk tedavide eşim yapmıştı şimdi bana kaldı
Keşke birde bu tanımlanamayan kısırlığım tanımlansa ama bunada şükür ne diyeyimNeyseki problem anlaşılmış canım.
Amin Allah yardımcın olsunKızlar yrn opu olcm dualarınızı bekliorum. Allah kulağımızı boş bırakmasın.
Kan sulandırıcı iğne sanırım değil mi Allah yardımcımız olsun yaptım çok şükür iğneyi itmek zor geliyor insanın kendine iğne batırmsı düşüncesi bir de canım pek tatlıdır benim ondanKendin yapman daha iyi ben birde gebe karnıma yaptım doğuma kadar
Hadi hayırlısı olsun canım başladın sende gerçekten insanin kendine yapması zor oluyo ben eltim e yaptırıyordum oda iki günlük yok mecbur ben kendım yapıcam bugün ve yarın bugün kan verdin e2 değerime bakıldı 75 çıktı düsük gibi geldi bana zaten doktorum da iğnemin dozunu yükseltti Perşembe günü kontrole çağırdı bakalım ne olacak daha önce yumurtalar buyumediği icin tedavim iptal olmustu çok korkuyorum ya tekrar öyle olursa diyeKan sulandırıcı iğne sanırım değil mi Allah yardımcımız olsun yaptım çok şükür iğneyi itmek zor geliyor insanın kendine iğne batırmsı düşüncesi bir de canım pek tatlıdır benim ondan
Selam arkadaşlar ben sabah evde test yaptım çıkmadı şimdi birdaha yaptım çok silik iki çizgi çıktı inşallah yarın kandada yüksek çıkar değerim tam sevinirim Rabbim en kısa zamanda buradaki bütün arkadaşların güzel haberlerini alıp sevinmeyi nasip etsin inşaallahAy hadi inşallah bişey kalmamış evde test yapmak istemiyor musun. Benim 3 tüp bebek 3ünüde evde öğrendim pozitif çıktı yani 12. Gün gelmeden idrar pozitif verdi bende 8. Gün yapmıştım
Canım kendim yapınca daha az hissettim eşim yaparken daha çok acımış meğer :) inşallah hayırlısı olur senin için de benim de ilk tedavim yanlış doz ve iğneden dolayı iptal oldu yani transfer olmadım şimdi merkezim farklı inşallah hayırlısı olsun inşallah aynı şeyleri yaşamayız ikimiz deHadi hayırlısı olsun canım başladın sende gerçekten insanin kendine yapması zor oluyo ben eltim e yaptırıyordum oda iki günlük yok mecbur ben kendım yapıcam bugün ve yarın bugün kan verdin e2 değerime bakıldı 75 çıktı düsük gibi geldi bana zaten doktorum da iğnemin dozunu yükseltti Perşembe günü kontrole çağırdı bakalım ne olacak daha önce yumurtalar buyumediği icin tedavim iptal olmustu çok korkuyorum ya tekrar öyle olursa diye
Ayy ne güzel inşallah hayırlısıyla öğrenirsin canım darısı başımıza olsunSelam arkadaşlar ben sabah evde test yaptım çıkmadı şimdi birdaha yaptım çok silik iki çizgi çıktı inşallah yarın kandada yüksek çıkar değerim tam sevinirim Rabbim en kısa zamanda buradaki bütün arkadaşların güzel haberlerini alıp sevinmeyi nasip etsin inşaallah
Ayy insallah canım ya bu arada kaç yaşındasın merak ettim yas genç olunca şans da yüksek oluyormus ben 23 yaşındayım yastan dolayı biraz ümidim var : )Canım kendim yapınca daha az hissettim eşim yaparken daha çok acımış meğer :) inşallah hayırlısı olur senin için de benim de ilk tedavim yanlış doz ve iğneden dolayı iptal oldu yani transfer olmadım şimdi merkezim farklı inşallah hayırlısı olsun inşallah aynı şeyleri yaşamayız ikimiz de
Ay ne güzel canım insallah yarın kan testınde yüksek bi değer çıkar burdan bize güzel haberini ver bizim de umudumuz ol insallah güzel haberini bekliyoruzSelam arkadaşlar ben sabah evde test yaptım çıkmadı şimdi birdaha yaptım çok silik iki çizgi çıktı inşallah yarın kandada yüksek çıkar değerim tam sevinirim Rabbim en kısa zamanda buradaki bütün arkadaşların güzel haberlerini alıp sevinmeyi nasip etsin inşaallah
Amin inşallahAyy ne güzel inşallah hayırlısıyla öğrenirsin canım darısı başımıza olsun