Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Kızlar şöyle izah edeyim sol over 18.5 18 18 17 diye yumurta sağ över de 18. 18 18 idi dün en son akşam yine göbekten vurduğumuz iğneler verildi ve dün pazar günü yumurta toplanacak denildi. Pazar yumurta toplanacağı içinde dün gece saat 9 da çatlatmar iğnesini vuurundum. Yani doktor yumurta toplamadan çatlama iğnesini veriyor ki çatlama olmadan yumurtayı topluyor. Aklında soru kalmasın canım toplama olmadan 36 saat önce ignemi vurduruyorsun . Belki iğne saatini falan söyledi sen mi dikkat etmedik mutlaka git görün hastaneye öyle bir şey asla olmaz

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Bişey sorucam adetin kaçıncı günü toplama yapıldı sizlerin
Adetli iken yumurta toplama işlemi olmaz canım adetin 2 günü gidersin yumurta geliştirici iğneler verilir takip yapılır her gün vajinal ultrason ile ve istenilen büyüklüğe gelince çatlama iğnesi verilir 36 saat sonra da yumurtalar toplanmaya başlanır

Evet opu gunu yaninda getir dedi . O günden sonra ne işe yarayacak ki acaba
Opu günü vajinal jel falan yazılıyor acaba onu mu dedi de sen karistirdin senin pazar akşam falan çatlama iğnesi vurubman gerekir salı toplanacaksa git bi öğren canım emeklerin bosa gitmesin

Opu günü vajinal jel falan yazılıyor acaba onu mu dedi de sen karistirdin senin pazar akşam falan çatlama iğnesi vurubman gerekir salı toplanacaksa git bi öğren canım emeklerin bosa gitmesin
Yok eminim catlatma iğnesini vur demediler. Gidicem hastaneye çok moralim bozuldu.

Ay hadi inşallah bişey kalmamış evde test yapmak istemiyor musun. Benim 3 tüp bebek 3ünüde evde öğrendim pozitif çıktı yani 12. Gün gelmeden idrar pozitif verdi bende 8. Gün yapmıştım
Arkadaşım bugün evde test yaptım ama çıkmadı yarını bekliycem artık hakkımda hayırlısı insinşal

Kızlar bir şey merak ediyorum e2 değerim 3300 civarında benin dün en son . Tabi gece 9 da çaylarla ignemi vuurundum bir de yumurta toplamadan sonra bir risk varmış ohss olmak çok yumurta var diye böyle bir şey olabilir ni ya korkuyorum. Doktorum çok sık rastlamıyoruz dedi ama yine de için rahat etmedi korkuyorum açıkçası e 2 deger ii bu kadar yüksek olan var miydi iğneler esnasında

Evet opu gunu yaninda getir dedi . O günden sonra ne işe yarayacak ki acaba
ya bunu ilk defa duydum bana 12 saat evvel yaptırdılar hep hatta gece uyanıp vurup yattım. Eğer doğru duyduysan nedenini bi sorarmısım merak ettim

Senin diğer ikisi düşük mü oldu
evet ilk ikisi düşük oldu gebelik pıhtılaşması varmış 3.yü pıhtılaşma iğnesi kullanarak doğum yaptım.

Git öğren bakalm hayrolsun Insllh canim
Evet kesinlikle toplamadan 36 saat önce çatlatma iğnesi veriliyor. Ama bir yerde toplamadan sonra da kalan küçük yumurtaları transferden önce çatlaması için vurduklarını okudum. Yani hem toplamadan 36 saat önce hemde topladıktan sonra vurduklarını yazmıştı.

Neyseki problem anlaşılmış canım.

Benim drum ilk oğlumda tüp bebek onda da e2 değerime bakmadı bunda da bakmadı

Bebim 4233 tu vurdurmadi catlatma iğnesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…