• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Ohss olurmuşum sana ne dediler transfer olur muymus o degerle? Izmitte yaptırıyorum ben
Canım daha toplanmadı ki yumurta toplansın yazarım ınsllh bugün çatlama iğnesi verildi ıste e 2 ile alakalı birşey denilmedi şimdilik sanırım yumurta uyarıcı ilaçlardan yüksek cikior ve toplanınca düşmeyince bkliorlar bunun yanında progesteron ile bağıntılı bir şey var dablmiorum yaşayıp öğrenicez ‍♀️ dua ile lutfennnn

Merhaba kızlar ben de pazartesi başladım... Korku, endişe,heyecan, bekleyiş, özleyiş tüm duyguları yaşıyorum... Gonal f 225 ile başladım. Bugün 300 ve koruma iğnesi vurdum. Bu süreçte erkeklerin de görevleri olması lazım :D... Hiç adil değil :s Onlar da igne olsun etkisiz falan olsun...
Inşallah hepimiz bebislerimize kavuşuruz.

Merhaba arkadaşlar benim de 14 aralık transfer tarihim. Çok heyecanlıyım. Bu üçüncü transferim olacak ilki tutmamıştı. Ikincisi ikiz gebe kaldım ve erken doğumla kaybettim 5bucuk ay önce. Şimdi transfer aşamalarındayım dondurulmuş embriyo transferi olacak. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Canım daha toplanmadı ki yumurta toplansın yazarım ınsllh bugün çatlama iğnesi verildi ıste e 2 ile alakalı birşey denilmedi şimdilik sanırım yumurta uyarıcı ilaçlardan yüksek cikior ve toplanınca düşmeyince bkliorlar bunun yanında progesteron ile bağıntılı bir şey var dablmiorum yaşayıp öğrenicez ‍♀️ dua ile lutfennnn
Bana catlatma iğnesinide vermediler işte hic bisey anlamadim kac yumurtan olmus senin

Hic bisey anlamıyorum catlatma iğnesini ben boşuna mi aldim? Toplamadan önce vurulmasi gerekmiyor mu arkadaslar? Ne zormuş bu isler

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum
Benim 4 aralıkta transferim yapıldı test günümü bekliyorum. Bir oğlum var o da tüp bebek. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
ah kaderimiz aynı demekki kaç yaşında senin oğlun

Benimde ilkki tüp Bebek şimdi kardeş gelir inşaAllah Allah bağışlasın yavrularımızı
amin canım gelir gelir bi tane oldu yine olur ben inanıyorum

Salı günü toplanacak yanında getir dedi doktorum sali günü. Toplandiktan sonra catlatilirmiki yumurtalar
Böyle birşey daha öncede duymuştum sanırım yumurtası çok olanlara uygulanıyor yumurta toplamadan sonra. Peki öncesi için verdiler mi çatlatma iğnesi. Bence arayıp druna sormalısın sonuçta kafanda soru işareti kalmamalı

Böyle birşey daha öncede duymuştum sanırım yumurtası çok olanlara uygulanıyor yumurta toplamadan sonra. Peki öncesi için verdiler mi çatlatma iğnesi. Bence arayıp druna sormalısın sonuçta kafanda soru işareti kalmamalı
Hayır öncesinde sadece gonapeptly verdi . En iyisi sormak. Emeklerim boşa gitmesin

Back