• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Herkesin tedavisi hayırlı olsun benim de 6.günüm yumurta geliştirici iğnelerini oluyorum bugün kontrolüm vardı. Gittim yumurta gelişimim gayet iyimiş ama hidroselpenks oluşmuş tüpümün birtanesi balon gibi şişmiş daha önceki 2denemem meğerse ondan tutmamış bunu öğrendim ve çok üzüldüm ama şuan Oluşan yumurtlarım döllenip dondurulcak laproskopi ile tüplerim bağlanacak ve. Sonrasında transfer olucakmış sanırım transferim seneye olur bu seneye yetişemicem ben ama inşallah sizinkilerin bu sene bitmeden müjdesini alırsınız rabbğm emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Sebebini bilmek bile önemli tedbir alıp pozitif sonuçlar alırsın inşallah

Aminn inş herkese dua ediyorum hastane köşelerinde koşturan her türlü stresi çeken biz kadınlara Rabbim yardım etsin
Ya özellikle bu tüp bebek olayı kadınların resmen imtihanı gibi. Çok çetrefilli çok stresli bi süreç. Kanamalı halin dahil alttan bakılması iğneleri kan vermesi ard arda iki ameliyat hele o bekleme süreçi yokmu. İnşallah herkes bu kadar zorluğun sonunda çok mutlu olur

Ya özellikle bu tüp bebek olayı kadınların resmen imtihanı gibi. Çok çetrefilli çok stresli bi süreç. Kanamalı halin dahil alttan bakılması iğneleri kan vermesi ard arda iki ameliyat hele o bekleme süreçi yokmu. İnşallah herkes bu kadar zorluğun sonunda çok mutlu olur
Kesinlikle Allah hepimizin yardımcısı olsun inş hepimiz güzel sonuçlar alırız

Hadi hayırlısı canım bende bugün başlıyorum ilk kontrolüm saat 1 de allah emeklerimizi boşa çıkarmasın ınsallahh senın kontrol saat kaçta kontrolden sonra yazmayı unutma haber ver merak ederim :KK66:
Senin de hayirli olsun cnmm ben geldim sira bekliyorum kontrolleri sabah yapiyor benim doktorum. Ama toplantidaymis simdi. Kan verdim insallah sıkıntı cikmaz

İyi hadi güzel ilerler insallahh bende kan verdim muane icin bekliyorum

Kızlar hayırlısıyla bugün ilk iğneme başlıyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin allah emeklerimizi boşa çıkartmasın insallah
Gozun aydinn bende hap almaya basladim sali kontrole cagirdi. Hangi igneden verdi canim dozunu kac ayarladi doktorunn

Merhaba kızlar bende başkent hastanesi hulusi hocaya gidiyorum İlk görüşmem ağustosta oldu historoskopi oldum ekim ayında bizim problemimiz sperm sayısı ile ilgili birde bende pıhtılaşma ve tiroid var yumurtalık rezervi gayet iyi daha önce doğal yolla bir gebeliği oldu düşük yaptım bir kaç güne kadar adet olucam ve tedaviye hayırlısıyla başlayacağım bende ama korkuyorum ilk denemem birde kaç gün sürüyor tedavi

Merhaba kızlar bende başkent hastanesi hulusi hocaya gidiyorum İlk görüşmem ağustosta oldu historoskopi oldum ekim ayında bizim problemimiz sperm sayısı ile ilgili birde bende pıhtılaşma ve tiroid var yumurtalık rezervi gayet iyi daha önce doğal yolla bir gebeliği oldu düşük yaptım bir kaç güne kadar adet olucam ve tedaviye hayırlısıyla başlayacağım bende ama korkuyorum ilk denemem birde kaç gün sürüyor tedavi
Hayırlısı olsun kuzucum bizim de sperm sayısı sorunumuz var

Back