Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Kızlar hayırlısıyla bugün ilk iğneme başlıyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin allah emeklerimizi boşa çıkartmasın insallah

Ben de yarın başlayacağım canım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah yarın ilk muayene muayenem var 2.tedavim olacak seninle aynı ilerleyeceğiz
hadi bakalım hayırlısı bende inşallah haftaya salı çarşamba falan başlarım

Merhaba Önceki denemelerinde mi hulusi hocada mı yapıldı

Benimde mayıs doğumlu canım oğlum var benim çok şükür normal yolla olmuyor benim. Kardeş için ilk deneme bakalım hayırlısı oğlumda tüp bebek benim
Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum
Benim 4 aralıkta transferim yapıldı test günümü bekliyorum. Bir oğlum var o da tüp bebek. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Aramıza hosgeldinz kızlar hepinizn hakkında hayrlisi olsun insallahhh
hilal1907 canmm hadi bakalm.hayrlisi olsun süreç hakkında bilgilendir bizi
kzbnyns canm hadi seninde tedavin hayrli olsun insallah

Tedavin hayırlı olsun canım birbirimizi haberdar edelim birlikte bekleyelim sen hangi iğneyi kullanıyor sun dozu kaç
Canım ben bugün gideceğim akşam başlarım herhalde iğneye mutlaka yazarım snan dozu kendin mi vuruyorsun iğneyi ben çok korkak biriyim ya

Kızlarr bende bugün hasta oldum yarın doktora gidicem neler olucak kan tahlili falan mı vericem direk iğne falan mı başlar bilgilendirebilirseniz çok sevinirim

Daha önceleri kendim yapıyordum çok zor oluyordu şimdi başkasına yaptırıyorum daha kolay oluyo fazla acımıyor
Ben kendim yapacağım mecbur öncesinde eşim yapmıştı ama şimdi saat uymuyor yarın başlıyorum iğnelere salı kontrol var şimdilik gonalf 150 ile başladık bakalım

Ben kendim yapacağım mecbur öncesinde eşim yapmıştı ama şimdi saat uymuyor yarın başlıyorum iğnelere salı kontrol var şimdilik gonalf 150 ile başladık bakalım
Hadi hakkımızda hayırlısı olsun neden bugün değil de yarın başlıyorsun adetin kacinci günü başlamiş olacaksın bende gonal f 150 ile başladım

Kızlarr bende bugün hasta oldum yarın doktora gidicem neler olucak kan tahlili falan mı vericem direk iğne falan mı başlar bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
Daha önceden de gittiğin bir doktora gideceksen zaten önceden herseyini biliyordur büyük ihtimalle kan tahlili ve ultrason muanesi olur duruma göre iğneye başlatır

Kizlar merhaba,benim de sali günü yumurtalarım toplanıyor ama transfer 1 ay sonra olurmus e2 degerim 4233 çıktı transfer 1 ay sonra olursa tekrar 1300 tl odeme varmış ,bu degerle şimdi yapılmaz mi transferim sizlerin kaçtı e2 değeriniz?

Hadi hakkımızda hayırlısı olsun neden bugün değil de yarın başlıyorsun adetin kacinci günü başlamiş olacaksın bende gonal f 150 ile başladım
Bugün 2. Günüm calışıyorum pazartesi kontrole gel dedi ben de yarın başlayıp salı günü geleyim diye yarın başlıyorum iiğneye 3.gün başlayacağım salı günü izinliyim diye

Canimmm buraya yaz neticeyi nerde yatırıyorsun. Bn de pazartesi toplnck ama bende e 2 3300 lerde nasıl öyle birşey olabiliyor ne sebeble dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…