Kızlar hayırlısıyla bugün ilk iğneme başlıyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin allah emeklerimizi boşa çıkartmasın insallah
hadi bakalım hayırlısı bende inşallah haftaya salı çarşamba falan başlarımBen de yarın başlayacağım canım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah yarın ilk muayene muayenem var 2.tedavim olacak seninle aynı ilerleyeceğiz
Merhaba Önceki denemelerinde mi hulusi hocada mı yapıldıBaşkent hastanesi hulusi hocada tüp bebek yaptirıyorum.Dün yumurtalar toplandi 3. Gün yada 5. Gün transfer olacak.Bu benim 3. Tüp bebek tedavim sorunumu yeni öğrendik fsh reseptörüyle alakaliymis genetik testinde cikti hulusi hoca ona göre ilaç dozlarini ayarlardi bakalım bu sefer tutacakmı. Soruları olanlara yardımcı olabilirim
Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorumBenimde mayıs doğumlu canım oğlum var benim çok şükür normal yolla olmuyor benim. Kardeş için ilk deneme bakalım hayırlısı oğlumda tüp bebek benim
Gonal f 150uniteyle başladık canım Cumartesi e2 ye bakılacak sonuca göre doz ayarlaması yapılckmısGozun aydinn bende hap almaya basladim sali kontrole cagirdi. Hangi igneden verdi canim dozunu kac ayarladi doktorunn
Tedavin hayırlı olsun canım birbirimizi haberdar edelim birlikte bekleyelim sen hangi iğneyi kullanıyor sun dozu kaçBen de yarın başlayacağım canım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah yarın ilk muayene
Canım ben bugün gideceğim akşam başlarım herhalde iğneye mutlaka yazarım snan dozu kendin mi vuruyorsun iğneyi ben çok korkak biriyim yaTedavin hayırlı olsun canım birbirimizi haberdar edelim birlikte bekleyelim sen hangi iğneyi kullanıyor sun dozu kaç
Benimde ilkki tüp Bebek şimdi kardeş gelir inşaAllah Allah bağışlasın yavrularımızıBenimde mayıs doğumlu canım oğlum var benim çok şükür normal yolla olmuyor benim. Kardeş için ilk deneme bakalım hayırlısı oğlumda tüp bebek benim
Daha önceleri kendim yapıyordum çok zor oluyordu şimdi başkasına yaptırıyorum daha kolay oluyo fazla acımıyorCanım ben bugün gideceğim akşam başlarım herhalde iğneye mutlaka yazarım snan dozu kendin mi vuruyorsun iğneyi ben çok korkak biriyim ya
Eğer önceden tespit edilen herhangi bir sıkıntı yoksa hemen başlarlarKızlarr bende bugün hasta oldum yarın doktora gidicem neler olucak kan tahlili falan mı vericem direk iğne falan mı başlar bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
Ben kendim yapacağım mecbur öncesinde eşim yapmıştı ama şimdi saat uymuyor yarın başlıyorum iğnelere salı kontrol var şimdilik gonalf 150 ile başladık bakalımDaha önceleri kendim yapıyordum çok zor oluyordu şimdi başkasına yaptırıyorum daha kolay oluyo fazla acımıyor
Ben de buhün gittim yarın iğnelere başlıyorum tahlil falan istemedi doktor hayırlısı bakalımKızlarr bende bugün hasta oldum yarın doktora gidicem neler olucak kan tahlili falan mı vericem direk iğne falan mı başlar bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
Hadi hakkımızda hayırlısı olsun neden bugün değil de yarın başlıyorsun adetin kacinci günü başlamiş olacaksın bende gonal f 150 ile başladımBen kendim yapacağım mecbur öncesinde eşim yapmıştı ama şimdi saat uymuyor yarın başlıyorum iğnelere salı kontrol var şimdilik gonalf 150 ile başladık bakalım
Daha önceden de gittiğin bir doktora gideceksen zaten önceden herseyini biliyordur büyük ihtimalle kan tahlili ve ultrason muanesi olur duruma göre iğneye başlatırKızlarr bende bugün hasta oldum yarın doktora gidicem neler olucak kan tahlili falan mı vericem direk iğne falan mı başlar bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
Bugün 2. Günüm calışıyorum pazartesi kontrole gel dedi ben de yarın başlayıp salı günü geleyim diye yarın başlıyorum iiğneye 3.gün başlayacağım salı günü izinliyim diyeHadi hakkımızda hayırlısı olsun neden bugün değil de yarın başlıyorsun adetin kacinci günü başlamiş olacaksın bende gonal f 150 ile başladım
Canimmm buraya yaz neticeyi nerde yatırıyorsun. Bn de pazartesi toplnck ama bende e 2 3300 lerde nasıl öyle birşey olabiliyor ne sebeble dedilerKizlar merhaba,benim de sali günü yumurtalarım toplanıyor ama transfer 1 ay sonra olurmus e2 degerim 4233 çıktı transfer 1 ay sonra olursa tekrar 1300 tl odeme varmış ,bu degerle şimdi yapılmaz mi transferim sizlerin kaçtı e2 değeriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?