Aralık 2010 Anneleri Listesi

Listeye beni de ekler misiniz? Sat 16 Şubat ama 7 mart olarak kabul ediliyor geç döllenme. Yaşım : 27 Hamile kaldığımda : 61,5 du. Şimdi 58,5. 12+5 haftalık hamileyim çarşamba günü 2 li test sonuçlarımı aldım gayet güzel bir problem yok çok şükür. Hamile arkadaşlara hamileliklerini güzel geçirmelerini, bebiş isteyen arkadaşlara da bir an önce en hayırlı ve tez zamanda güzel evlatlar diliyorum.....

Zeliha hoşgeldin aramıza, ekledim listeye hayırlı olsuna.s.

ersasu canım, benim 2li testim geçen hafta belli oldu. ense kalınlığı normal ve kan testi iyi çıktı.

Gözün aydın canım, güncelledim:lepi:

Hanımlar ben haftasonu giremeyeceğim, hepinizi öpüyorum. İyi Haftasonları!!

Bilgilerinizi buraya veya özelden bana mesajla yazarsanız geldiğimde güncellerimkaydirigubbakcemile5

Bebişlere ve kendinize iyi bakın...a.s.

Merhaba benide listeye ekleyebilir misin?SAT 25 Şubat;Kilo 62,5;İkili test olumlu;beklenen doğum tarihi 2 Aralık;:CüvCüv:

slm arkadaşlar cinsiyetini öğrendim bebişimin erkek olacakmış hayırlısı olsun inşallah üçlü test yaptıracam bugün inşallah hayırlı haberlerim olur adını kısmetse HAKTAN koymak istiyorum sizce güzelmi konuşalım grşrz

nur kaç haftalıkkennn öğrendin cinsiyetiniiii

esracımm bebeğimin adı göktuğ olacakk canımm benimm

canım benim doğum için tahmini 16 aralık dedi doktorum 2 li testim de 12 haziran bu cumartesi ve doktorum da cinsiyet için erkeğe benziyo dedi güncellermisin :ecrin_bebek:

cnm beni de eklermisinn sat 19 mart yaş25 kilo 57 kaLbi atıyoo pıt pıt
ikili test 15 haziran cnmm
beklenen doğum tarihi 24 Aralık

canım benim tahlil sonuçlarımız çıktı, çok şükür temizmiş, bu arada tahmini doğum tarihim benim 10 aralık, son iki kontroldür doktorum hep 10 aralık diyo, ve şimdiden 51 kilo oldum bile. Müsait bi zamanında güncellersen sevinirim tatlım. Kolay gelsin..

sat.18 mart yaşım 27 11+2 haftalık hamileim.şimdiden teşekkürlerr

İlfa cım hoşgeldin, listeye
için hamile kaldığın kilo,
tahmini doğum tarihi
kalp atışlarını duydunuz mu bunları da söylersen hemen ekleyeyim. :lepi:

Merhaba benide listeye ekleyebilir misin?SAT 25 Şubat;Kilo 62,5;İkili test olumlu;beklenen doğum tarihi 2 Aralık;:CüvCüv:

Hoşgeldin güzelim, liste için
yaşını da yazarsan hemen ekleyeceğim:lepi:

slm arkadaşlar cinsiyetini öğrendim bebişimin erkek olacakmış hayırlısı olsun inşallah üçlü test yaptıracam bugün inşallah hayırlı haberlerim olur adını kısmetse HAKTAN koymak istiyorum sizce güzelmi konuşalım grşrz

Canım hayırlı olsun, güzelmiş adı canım adıyla yaşasın inşallah. Listede güncelledim :lepi:

nur kaç haftalıkkennn öğrendin cinsiyetiniiii

esracımm bebeğimin adı göktuğ olacakk canımm benimm

Göktuğ da güzelmiş adıyla yaşasın oyy :lepi:

Merhaba kızlar bebeğimin cinsiyeti % 80 erkek

Erkekler hep erken gösteriyor, hadi hayırlı olsun. İsmi belli mi canım, onu da listeye ekleyeyim:lepi:

canım benim doğum için tahmini 16 aralık dedi doktorum 2 li testim de 12 haziran bu cumartesi ve doktorum da cinsiyet için erkeğe benziyo dedi güncellermisin :ecrin_bebek:

Güncelledim bile canım, bir erkek daha geldi bugün 3. bu maşallah. Delikanlılar bastı topiği:lepi:

cnm beni de eklermisinn sat 19 mart yaş25 kilo 57 kaLbi atıyoo pıt pıt
ikili test 15 haziran cnmm
beklenen doğum tarihi 24 Aralık

elfrkn, benimle aynı tarihlerin:lepi: Hoşgeldin aramıza ekledim bilgilerinikaydirigubbakcemile5

canım benim tahlil sonuçlarımız çıktı, çok şükür temizmiş, bu arada tahmini doğum tarihim benim 10 aralık, son iki kontroldür doktorum hep 10 aralık diyo, ve şimdiden 51 kilo oldum bile. Müsait bi zamanında güncellersen sevinirim tatlım. Kolay gelsin..

Esracım ekledim bilgilerini, çok şükür sonuçlarına sevindim güzelim:lepi:

listeye benide alırmısınız :KK70: sinem_mavis yaş:24 sat:12 mart dt:17 aralık kilo:76 ikili test yapıldı sonuçlarımı bekliyorum tşk ederim şimdiden :)

merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım 2'li test sonuçlarımız iyi çıktı. bebişim cinsiyetini göstermedi malesef :) 22 haziranda muayenemiz ve 4'lü test için kan vereceğim. belki ozaman cinsiyetinide gösterir :dance:

cok sevindim canim sonuclarin iyi cikmasinaopuyorumnanaktan

merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım 2'li test sonuçlarımız iyi çıktı. bebişim cinsiyetini göstermedi malesef :) 22 haziranda muayenemiz ve 4'lü test için kan vereceğim. belki ozaman cinsiyetinide gösterir :dance:

gercektende insan cok rahatliyo test iyi ciktigi zaman :) ama ben hic 4 lu test duymamistim daha önce , bir arastirayim onu ben bakimCADIARZU

kizlar benimde ikili test sonucum iyi cikti sukur:Saruboceq:Allahim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah :Saruboceq:

Tekrar merhaba ,
Yaşım 28:CüvCüv:

Merhaba, ekledim tekrar hoşgeldin:ecrin_bebek:

listeye benide alırmısınız :KK70: sinem_mavis yaş:24 sat:12 mart dt:17 aralık kilo:76 ikili test yapıldı sonuçlarımı bekliyorum tşk ederim şimdiden :)

Ekledim listeye, hoşgeldin aramıza:lepi:

kizlar benimde ikili test sonucum iyi cikti sukur:Saruboceq:Allahim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah :Saruboceq:

Gözleriniz aydın arkadaşlar güncelledim bilgilerinizi, darısı listede ki tüm arkadaşlara inşallah:Saruboceq:

X