- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
-
- Konu Sahibi kucukprens
bende varım benide eklermisiniz
sat: 18 mart tah.
dogum tarih: 23 aralık
kg 56
kalp atışını gördük :)
teşekürle canım
Benide ekleyin :))
sat:23 mart
TAhmini doğum tarihi :28 Aralık
Kg:56
Pıt pıt atıyor kalbi :)))
benide benide yaş:25 sat:06 mart ilk kilo:70 kalbi pıt pıt atıyor tahlillerimizi verdik
ama benim son adetime göre bebişimin gelişimi geriden geliyormuş şu anda 10 haftalık olması gerekirken daha 8+5 bu gün
çok yavaş gidiyoruz kimse bişey yazmıyor ama zamanla çoğalır herhalde konular sorular sorunlar...Rabbim hepimizin kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin arkadaşlar..
slm arkadaşlar ersasu canım benim tüm tarihler değişti uzun süredir bilgisayar servisteydi çok giremedim internete sat 25 mart doğum 30 aralık pıtpıtlar duyuldu çok şükür uyardığın için teşekkür ederim ben henüz özel mesaj atamıyorum ondan buraya yazdın
merhaba ersasucum,
ben de dün doktordaydım. sonunda bebeği gördük. kalbi atıyo çok şükür...
canım özel mesaj atmışsın. buraya yazdıktan sonra gördüm. ben henüz özel mesaj atamıyorum. sadece ilgilendiğin için teşekkür etmek istemiştim.
arkadaslar ben dün doktora gittim normalde dogumtarihi 22 aralikti, simdi doktorum 26 aralik olacak dedi... anlamadim gitti :)) normalde bugun 9 hafta olmasi gerekirken, 7 hafta 3 gune falan dustu
arkadaslar ben dün doktora gittim normalde dogumtarihi 22 aralikti, simdi doktorum 26 aralik olacak dedi... anlamadim gitti :)) normalde bugun 9 hafta olmasi gerekirken, 7 hafta 3 gune falan dustu
YAŞ* 29
*SAT* 24 mart 2010
*Tahmini D.T.* *İ 28 aralık 2010
lk Kilo-Son Kilo* 52
Pıt pıt atıyor kalbii.: )
Arkadaslar dayanamadim doktorumu aradim sordum ben yanlis anlamisim...
Dogumtarihi 26 aralik olacak, ve suan 8 hafta 5 günmüs...
oh bea rahatladim, ilk hamileligim oldugu için hemen stresse kapiliyorum :))