Aralık 2010 Anneleri Listesi

ben listede yokum meğer bilgileri vedim sandım :)
sorun değil eklenmese de olur :)
sat :7 mart
kilo:55
doğum tarihi :12 aralık nasipse
kalp atışı duyuldu

maşallah aralık anneleri çoğalıyor
RAbbim hayırlsıyla sağlıcakla kucağımıza alamayı nasip etsin
dua ile

Merhaba, bilgilerini ne zaman verdin bilemiyorum. Ben liste tutmaya yeni başladım ve şimdi de verdiğin bilgilere göre seni listeye ekledim.
Hayırlı olsun. Dualarına da Amin:Saruboceq:

slm, canim bizde bugun pitpitlari duyduk ama herhalde 1hafta gec olacak yani 25 aralik civari...

bende keseyi gordum ve yasimda yok listede 29:)
eklerseniz sevinirim
a.s.

Ekledim hapsuruk:dance:, çok yaşasın bebişin emi :lepi:

slm, canim bizde bugun pitpitlari duyduk ama herhalde 1hafta gec olacak yani 25 aralik civari...

Dilem maşallah hayırlı olsunhihoyyyt, tahmini doğum tarihini de düzelttim.

Benı sılın arkadaŞlar bebeĞımı kaybettım nasıp deĞılmıŞ hepınız ınŞallah bebeklerınızı kucaklarınıza alırsınız

Benİ sİlİn arkadaŞlar bebeĞİmİ kaybettİm nasİp deĞİlmİŞ hepİnİz İnŞallah bebeklerİnİzİ kucaklarınıza alırsınız

Canım seni en iyi anlayanlardanım, ben daha önce Ağustos annelerinden sildirmiştim kendimi. Çok zor gelmişti, içime oturmuştu ama bak çok geçmedi yeniden hamile kaldım, inşallah sende çok beklemeden hayırlısıyla hamile kalırsın. İlerde güzel haberini de bekliyorum inşallah.

Sevgilerimle,

Beni de ekleyin kızlarrr yaş 23 sat 7 mart ama geç döllenme olmuş 14 mart tahmini doğum da 19 aralık kilo 66 kalbimiz atıyor maşaallah

biz de pıt pıtlarımızı duyduk, forumu çok takip etmesem de listedeki bilgilerimin güncellenmesini isterim, önceki konu yine kilitlenmiş, bu forum nasıl bi forum aklım almıyo valla .....

bebeşim 8+3 oldu kalp atışı 6+1 duyduk geç döllenme olduğu için adet tarihini 80 mart olarak belirledik

kızlar merhaba bızde kalp atıslarını duyduk. allahıma bınlerce sukur o kadar hızlı atıyordukı masallah.allah hepımızın bebegını bızlere bagıslasıınn :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

cnm bizde geçen hafta duyduk pıt pıtları hayırlısıyla

:nazar:maşallah canım, darısı da bekleyenlere olsun:Saruboceq:

Beni de ekleyin kızlarrr yaş 23 sat 7 mart ama geç döllenme olmuş 14 mart tahmini doğum da 19 aralık kilo 66 kalbimiz atıyor maşaallah

beni de ekler misizniz? Sat 26 mart. T.D.T:31 Aralık kilo:64 kese görüldü.. yaş:23

Ekledim arkadaşlar, hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin:Saruboceq:

biz de pıt pıtlarımızı duyduk, forumu çok takip etmesem de listedeki bilgilerimin güncellenmesini isterim, önceki konu yine kilitlenmiş, bu forum nasıl bi forum aklım almıyo valla .....

Hayırlı olsun bilgilerini güncelledim, daha önce listeyi yapan arkadaş devam etmek istemediğini sayfa yöneticisine bildirmiş. Bende gönüllü oldum ve yeniden sayfa açtık.

bebeşim 8+3 oldu kalp atışı 6+1 duyduk geç döllenme olduğu için adet tarihini 80 mart olarak belirledik

Tarihini 8 mart olarak değiştirdim, geç olsun güç olmasın:lepi:

kızlar merhaba bızde kalp atıslarını duyduk. allahıma bınlerce sukur o kadar hızlı atıyordukı masallah.allah hepımızın bebegını bızlere bagıslasıınn :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Gözün aydın sweethome :nazar: Dualarına amin..:Saruboceq:

mrh kızlar bende 7 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışını duyduk çok heycanlandım pıt pıt seslerini duyunca çok güzel bir duyguydu. 21 Aralık doğum tarihi werdi doktor

merhaba ersasu ara ara girebiliyorum (azize inşallah en kısa zamanda gelirsin tekrar)
kilo 60 a düştüm pıt pıt atıyoruz şükürler olsunnnnnn :::)))) sağlıklısıyla inşallah .....

mrh kızlar bende 7 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışını duyduk çok heycanlandım pıt pıt seslerini duyunca çok güzel bir duyguydu. 21 Aralık doğum tarihi werdi doktor

Jujumm ekledim, hayırlı olsun. Yalnız çok eksik bilgin var, yaş,sat ve kilo bilgilerinide verirsen sevinirima.s.

merhaba ersasu ara ara girebiliyorum (azize inşallah en kısa zamanda gelirsin tekrar)
kilo 60 a düştüm pıt pıt atıyoruz şükürler olsunnnnnn :::)))) sağlıklısıyla inşallah .....

Selam himhim, amin inşallah azize de en kısa sürede hamiş kalır :Saruboceq:
Bilgilerini ekledim, maşallah:nazar: pıtpıtlara
sat 14 mart yaş 24 kilo 62 kalbi pıt pıt atıo...benide eklerseniz sevinirim
esracım, ekledim seni de hayırlı olsuna.s.a.s.

X