• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Eklentiler

• Screenshot_20250104-202437.png
    Screenshot_20250104-202437.png
    81,6 KB · Görüntüleme: 15
Bilgisi olan cevap versin lütfen çok feci bı şekilde regl ağrısı çekiyorum hani regl olduğun ilk gün duramazsin ya aynı öyleyim yumurtlamayi net göremediğim için bat tarihimi bilmiyorum ama tahminimce 10 gün kadar var yumurtlama sancısı mi acaba dedm baktım bariz tek çizgi neden bu sancı fikri olan var mı ?
üşütmüş olabilirmisin acaba 🫣 bu ara ben hlvsr nikimi değiştirdim 🙂

Geçen aydan sonra ve önceki aylardan sonra aklımı başımı aldım Çünkü düşününce kızımda da çok erken öğrendiğim için bakıyorum şu an yaşadıklarımın aynısını yaşamışım yani hamilelikle alakası yok O yaşadıklarımız n bnecee. Tesadüf ya gebe ckıyoruz ya ckmyoruz. Oyuzden kafam cok tagat gece 12de 4 gun olcak bile farkında deglm
Haklısın düşünmeyince takmayinca daha kolay herşey ☺️

Canım şimdi yine ölçtüm 36.7
Kızılöteli ateşölçer ama bu başka yok 😐
Normalde kaç olması lazım bu ısının sen bilirsin?
Herkesin farklı cnm bunun için adet zamanı ısın 3aylık ısını bılmen lazım. Mesela benim adete 1 kala ısım yavasca duser once 36.5 sonra 36.4 gibi ama 36.7 kızılotesınde dogru sonuc alamazsn gibi. Onlar genelde hep 36.7 cıkarıyor🙈

Herkesin farklı cnm bunun için adet zamanı ısın 3aylık ısını bılmen lazım. Mesela benim adete 1 kala ısım yavasca duser once 36.5 sonra 36.4 gibi ama 36.7 kızılotesınde dogru sonuc alamazsn gibi. Onlar genelde hep 36.7 cıkarıyor🙈
26 aralıkta 36.20 çıktı en düşük o zamandı.. Eski tip derecem yok ne yazık ki. Hayırlısı artık bekleyip görücez

İnşallah canım hepimize rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda 😇🤗 yaşımdan dolayı panik yapıyorum işte.
Bakınca çok farklılık var diğer aylara göre elimde erken gebelik testi var korkuyorum yapmaya 😂😂
Amin canım. Sabah yap istersen testi. Ayrıca yaşa takılma bak benim halam 45 yaşında 2 yaşında oğlu var. Komşum 42 yaşında 1 buçuk yaşında oğlu var Allah'ın izniyle inşallah sende mucizene kavuşacaksın

Kızlar az önce yumurtlama akıntım gelmeye başladı dün ilişki oldu bugünde olsun mu? Sperm sorunumuz yok. 17.gün bugün

Back
X