- Konu Sahibi denizadamasal
- #9.181
Canm 36.7 mi 36.07 mi benimle paylaşır msn. 36.07 ise adet olacaksın demektir bence cok düşük ama 36.7 ise gebelik ısısı ortalama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm 36.7 mi 36.07 mi benimle paylaşır msn. 36.07 ise adet olacaksın demektir bence cok düşük ama 36.7 ise gebelik ısısı ortalama
Amin inşallah7 çok erken diyorum bende daha önce öğrenen var mi acaba 7 ile 10 de çıkar mi acaba biraz bekleyelim o zaman ikimizinde aynı zaten heber edelim yaparken Allahım nasip etsin bizlere
Canım bak böyle çıkıyorCanm 36.7 mi 36.07 mi benimle paylaşır msn. 36.07 ise adet olacaksın demektir bence cok düşük ama 36.7 ise gebelik ısısı ortalama
Hangi testle yaptın markası neydiKuzum benim 8, 9gün kala öğrendim kızımı ben çatlama tarihinden sonra saat bazıyla beş buçuk gün geçmişti daha
Yapınca haber ver mutlaka merak ettimAslına bakarsan beni şüphelendiren göğüslerimin hiç olmadığı kadar hassas dolgun ve dokununca acıması oldu.. Nokta kadar geldi sabahtan beri 2 kere akıntı daha da yok
Erken gebelik testi var yarın yaparım adet olmazsan
üşütmüş olabilirmisin acaba bu ara ben hlvsr nikimi değiştirdimBilgisi olan cevap versin lütfen çok feci bı şekilde regl ağrısı çekiyorum hani regl olduğun ilk gün duramazsin ya aynı öyleyim yumurtlamayi net göremediğim için bat tarihimi bilmiyorum ama tahminimce 10 gün kadar var yumurtlama sancısı mi acaba dedm baktım bariz tek çizgi neden bu sancı fikri olan var mı ?
Tamam canım ama sanırım adet olurum dediğin gibi bekleyecem artık regliYapınca haber ver mutlaka merak ettim
Haklısın düşünmeyince takmayinca daha kolay herşeyGeçen aydan sonra ve önceki aylardan sonra aklımı başımı aldım Çünkü düşününce kızımda da çok erken öğrendiğim için bakıyorum şu an yaşadıklarımın aynısını yaşamışım yani hamilelikle alakası yok O yaşadıklarımız n bnecee. Tesadüf ya gebe ckıyoruz ya ckmyoruz. Oyuzden kafam cok tagat gece 12de 4 gun olcak bile farkında deglm
Herkesin farklı cnm bunun için adet zamanı ısın 3aylık ısını bılmen lazım. Mesela benim adete 1 kala ısım yavasca duser once 36.5 sonra 36.4 gibi ama 36.7 kızılotesınde dogru sonuc alamazsn gibi. Onlar genelde hep 36.7 cıkarıyorCanım şimdi yine ölçtüm 36.7
Kızılöteli ateşölçer ama bu başka yok
Normalde kaç olması lazım bu ısının sen bilirsin?
Predictor early kuzummHangi testle yaptın markası neydi
Kuzum diger türlü bulabilirsen ölc benceCanım bak böyle çıkıyor
26 aralıkta 36.20 çıktı en düşük o zamandı.. Eski tip derecem yok ne yazık ki. Hayırlısı artık bekleyip görücezHerkesin farklı cnm bunun için adet zamanı ısın 3aylık ısını bılmen lazım. Mesela benim adete 1 kala ısım yavasca duser once 36.5 sonra 36.4 gibi ama 36.7 kızılotesınde dogru sonuc alamazsn gibi. Onlar genelde hep 36.7 cıkarıyor
Amin canım. Sabah yap istersen testi. Ayrıca yaşa takılma bak benim halam 45 yaşında 2 yaşında oğlu var. Komşum 42 yaşında 1 buçuk yaşında oğlu var Allah'ın izniyle inşallah sende mucizene kavuşacaksınİnşallah canım hepimize rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda yaşımdan dolayı panik yapıyorum işte.
Bakınca çok farklılık var diğer aylara göre elimde erken gebelik testi var korkuyorum yapmaya
Bende 41 oldum işte yarın adet olmazsam yaparım herhalde..Amin canım. Sabah yap istersen testi. Ayrıca yaşa takılma bak benim halam 45 yaşında 2 yaşında oğlu var. Komşum 42 yaşında 1 buçuk yaşında oğlu var Allah'ın izniyle inşallah sende mucizene kavuşacaksın
Bence bugün ve yarını değerlendir canımKızlar az önce yumurtlama akıntım gelmeye başladı dün ilişki oldu bugünde olsun mu? Sperm sorunumuz yok. 17.gün bugün
Demi öyle yapayım garanti olsunBence bugün ve yarını değerlendir canım
Tamam öyle yapalım o kadar da yorgunuz kiBugun ve yarin degerlendirin cnm
Yani test alsana canm yarn sbah da bak vücudun sıcaksa bence test yap26 aralıkta 36.20 çıktı en düşük o zamandı.. Eski tip derecem yok ne yazık ki. Hayırlısı artık bekleyip görücez