• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

inşallah çok sağolunn, önceki 3 embriyoma yapıldı hepsi sağlıklı geldi ama tutmadı hiçbiri, sonuncu transferim aslında olmayacaktı yılı dolmuştu ve biz artık imha ettirmek istedik onları kafamızda bitirdik eşimle bu süreci.. ilerde tekrar 0'dan başka merkezde başlarız diyorduk dilekçe verdik.
Aradan 3 4 ay geçti demir serumu için dr gittim yine kendisi rapor çıkarabiliyordu bana, demir takviyesi vs yapıldı ve bu süreçte embriyoları sordu kalmışmıydı diye imha ettirdik dedik, üzüldü o da son kalmıştı denerdiniz gibi, biz yeniden fiyat aldık gitmişken ve o gün henüz imhaya gelinmediğini öğrendik 2 embriyomuz kalmıştı zaten ve 4 ay geçmesine rağmen yazı da gitmesine rağmen sağlık bakanlığından gelinmemişti , drumda şaşırdı ve biz o an imhayı durdurmak için uğraştık, pgt bu defa yaptırmak istemedik öncekilerde sağlıklı olmasına rağmen tutmamıştı yine tutmaz diye düşündüm ben transferde bile.. transferin 7. günü kanama yaşadım adet gibi sonra pozitif geldi testim inanamadım keseyi görene kadar, yine kanama yaşadım keseyi görürken 1 hafta su gibi kırmızı kanamam oldu ama çok şükür bebeğe bişey olmamıştı..
Şimdi içimde öyle korkular oluyor ki anlatamam.. yani bilmiyorum pgt sağlıklı gelse bile anne rahminde yine sorun olabilir dedi dr önceki kayıplarımızda, mozaik vs gelse düzelme süreci olabiliyor en iyi laboratuvar anne rahmidir dedi ve o şekilde oldum ani bir transferdi kısaca :((
Allah’ın işine bak her işte bir hayır var. Bu bebek senin kaderin ❤️

Allah’ın işine bak her işte bir hayır var. Bu bebek senin kaderin ❤️
İnşallah öyledir, o kadar zorluk yaşadım ki tuttuğundan beri haftada 2 3 kanama oldu kesin gitti dedim yine tutunmuştu sımsıkı, inşallah sağlıklı olur Rabbim kucağıma almayı nasip ederr, tüm isteyen bekleyenlerin dualarını kabul etsin Allah🥲🌸

Olsun canım sağlık olsun geride embriyo var bir dahaki sımsıkı tutunur inşallah
Embriyolarım aslında yoktu yumurtalarımı dondurmuştum eşimin sıkıntısı yüzünden kalitesi belki düzelir diye sonra dölledik. Şimdi Ngs gitti inşallah sağlıklı gelir bekliyorum :)

Arkadaşlar ben tüp bebek ile hamile kaldım 6 haftalığım şuan ama çok korkuyorum :( ben 45 kromozomluyum ve daha önce 1 defa hamileliğim bu kadar ilerledi 8. hafta gelişimi durmuştu, yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum, lütfen dua edermisiniz bana da.. :(
Canım içini ferah tut, Rabbim yardımcın olsun 🤲🏻
Arkadaşlar ben tüp bebek ile hamile kaldım 6 haftalığım şuan ama çok korkuyorum :( ben 45 kromozomluyum ve daha önce 1 defa hamileliğim bu kadar ilerledi 8. hafta gelişimi durmuştu, yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum, lütfen dua edermisiniz bana da.. :(
Canım kalbini ferah tut, Rabbim yardımcın olsun🤲🏻🧿

Merhaba 39 yaşindayim. 2. Tüp bebek denemem olacak. Bugün gonalf iğnelere başlıyorum. Amh 0.73 çıktı. Sağ ve sol toplam 7 yumurtam var şuanda. Bilmiyorum sonuçlar ne olacak. Ama bende burada yerimi almak istedim. Konuşmaya çok ihtiyacım var☺️
Canım tedavin hayırlı olsun sen de bendensin amh 0.49 benim de
Umarım kaliteli, sağlıklı yumurta ve embriyolarımız oluşur önemli olan sağlıklı ve altın embriyomuzu bulmak🙏

Henüz 8 ocak olmadı ama bu sabah uyanır uyanmaz evde 2 farklı gebelik testine test yaptım. İkisi de tek çizgi 😢 rüyalarıma giriyordu sürekli aklımda bebeğim bebeğim diye sevmekten manyak olucam diye korktum erken mi davrandım bilmiyorum. Eşim çok üzülecek ona nasıl söyleyeceğim bunu düşünüyorum bi de önümüzdeki salı günü ameliyatı var 🥹 Kanamam yok. Taze 3. gün embriyosuydu. Test yanlış olabilir mi kesin negatif midir var mı bir fikri olan 😔
Dün akşam üzeri kanamam başladı. Zeynep Kamil’de tedavi görüyordum kanama olursa mutlaka bizim doğum acile gelin demişlerdi. Kalktık gittik önce vajinal ultrasonla bakıldı aktif kanama yok dendi sonra beta hcg bakalım kan ver dediler sonuç negatif geldi. Zeynep Kamil ilk deneme başarısız 😞 şuan reglim hala kanama devam ediyor. İkinci raporlu deneme için başvuruya gittim tekrar bugün. Kurula bıraktım dosyayı 15 ocakta rapor çıkacak. Artık Zeynep Kamil rapor çıkarttıktan sonra dış merkezde tedaviye devam edilmesine izin vermiyormuş. Zeynep Kamil’den çıktıktan sonra Altunizade Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi ile görüşüp fiyat aldım. Rapor sadece Ankara ve Bursa şubelerinde geçerliymiş. 2. Denemeyi Zeynep Kamil’de yapıp yapmamak konusunda çok kararsızım. Dış merkez mi Zeynep Kamil mi sizce tecrübe eden varsa konuşalım mı lütfen?

Back