• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar bugün gebelik testlerim adresime gelecekti ben dışarıda olacağım için komşuma bırak uygulamasını onayladım komşumun kapı numarasını dahi girdim Ama ne hikmetse bırakmamışlar ya delirdim ya şimdi pazartesi günü ben gidip şubeden almakla uğraşacağım testler gelecekti gerçi daha yapmama var çarşamba falan yaparım ama sinir oluyorum bu kargolar ne kadar sorumsuz

7 çok erken diyorum bende daha önce öğrenen var mi acaba 7 ile 10 de çıkar mi acaba biraz bekleyelim o zaman ikimizinde aynı zaten heber edelim yaparken Allahım nasip etsin bizlere 🌸🙏
Kuzum benim 8, 9gün kala öğrendim kızımı ben çatlama tarihinden sonra saat bazıyla beş buçuk gün geçmişti daha 😂

Kuzum benim 8, 9gün kala öğrendim kızımı ben çatlama tarihinden sonra saat bazıyla beş buçuk gün geçmişti daha 😂
Kuşum işte herkes çok erken diyor herkes de aynı olmuyor sanırım benim de 8 var yapsam çok erken yumurtlama gününden çatlama günü işte 6 7 gün oluyor hangi ara beta artışı olsun varsa 😂

Kuşum işte herkes çok erken diyor herkes de aynı olmuyor sanırım benim de 8 var yapsam çok erken yumurtlama gününden çatlama günü işte 6 7 gün oluyor hangi ara beta artışı olsun varsa 😂
Ben 6 gün kala erken gebelik yaptım çıkmadı ama reglime 4 gün kala yaptığım kaset testte şans eseri çıktı

Bilgisi olan cevap versin lütfen çok feci bı şekilde regl ağrısı çekiyorum hani regl olduğun ilk gün duramazsin ya aynı öyleyim yumurtlamayi net göremediğim için bat tarihimi bilmiyorum ama tahminimce 10 gün kadar var yumurtlama sancısı mi acaba dedm baktım bariz tek çizgi neden bu sancı fikri olan var mı ?
Kızlar???? Fikriniz yok mu Evanora Evanora canm sen ne durumdasin sende var mı ağrı sızı

Canım senin belirtin var mıydı?
ben hissettim galiba vücudumu iyi tanıyorum kasıklarımda ağrı oluşmaya başladı yumurtlama dönemimde yumurtlama ağrısı diye düşündüm ilk ama çatlamadan sonraki gün aşırı yoğun beyaz akıntım ve şiddetli ağrım oldu ki o zaman başladım ben hamileyim demeye daha sonrasında batmalarım son 4-5 güne kadar kesilmedi iştahsızdım ve halsizlik vardı 6 gün kala prodector yaptım ama çıkmadı 4 gün kala evde kaset testler vardı eczacı hediye etmişti 3-4 tane günü yaklaştığı için alan olmuyor ama sıkıntı olmaz işinize yarar belki demişti ve o testlerle öğrendim gebeliğimi ilk testte kesin test bozuk dedim 2. Yi yapınca şüphelendim 3. De tamam dedim hamileyim ertesi gün sabah tekrar yaptım test koyulaşmıştı kan verdim 3 gün kala 74 ile öğrendim 🤭🤭🫣

Günaydın kızlarım ovu testim dün aksamdan daha koyu bugün fotoda çok net mi bilmiyorum tahmini ne zaman çatlar? Bu geceyi mi değerlendirelim yarını mı? Yarına çatlarsa da oluyordu değil mi? Hem laboquick hem birgebenin günlüğünden takip ediyorum
13.gun yumurtlama olmuş bnce döngün kac gun canim

Bilgisi olan cevap versin lütfen çok feci bı şekilde regl ağrısı çekiyorum hani regl olduğun ilk gün duramazsin ya aynı öyleyim yumurtlamayi net göremediğim için bat tarihimi bilmiyorum ama tahminimce 10 gün kadar var yumurtlama sancısı mi acaba dedm baktım bariz tek çizgi neden bu sancı fikri olan var mı ?
C cetty Canm anlattıkların benim yaşadıklarıma çok benziyo yumurtlma günüm geçti eminim beyaz akıntı ve şiddetli ağrı var bakarmisin bı

Kızlar???? Fikriniz yok mu Evanora Evanora canm sen ne durumdasin sende var mı ağrı sızı
Ah canım burdakı arkadaslarım hatırlar. Gecen ay 9,10 gün kala öldüm regl agrısından ki normalde agrım asla olmaz. Tamam dedim bu ay yerlesiyor ama adet oldum negatif tim. Bu yüzden sakın bunu da belirti olarak görme ben gecen ay cok uzuldum yanı belırtılere bakma . Benm arada Batmam var akıntı fln ama gecen ayda vardı yanı progesteron yuzunden dye ınan gram hevesim yok umudum da

Ah canım burdakı arkadaslarım hatırlar. Gecen ay 9,10 gün kala öldüm regl agrısından ki normalde agrım asla olmaz. Tamam dedim bu ay yerlesiyor ama adet oldum negatif tim. Bu yüzden sakın bunu da belirti olarak görme ben gecen ay cok uzuldum yanı belırtılere bakma . Benm arada Batmam var akıntı fln ama gecen ayda vardı yanı progesteron yuzunden dye ınan gram hevesim yok umudum da
Haklısın Bende kendimi durdurmaya çalışıyorum bekleyelim bakalım 🥹

Ovulasyon testi hiç kullanmadım bilmiyorum uygulama üzerinden ilerledim ben ama dediğin gibi sancım vardı hatta ağrı bacağıma falan vurdu gece uyuyamadım ağrıdan herkesin durumu farklı olabilir ama ben bu şekildeydim canım inşallah hamilesindir sende ♥️♥️

Ovulasyon testi hiç kullanmadım bilmiyorum uygulama üzerinden ilerledim ben ama dediğin gibi sancım vardı hatta ağrı bacağıma falan vurdu gece uyuyamadım ağrıdan herkesin durumu farklı olabilir ama ben bu şekildeydim canım inşallah hamilesindir sende ♥️♥️
İnşallah canm çok sağol 🫶☺️

Back
X