• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

ben hissettim galiba vücudumu iyi tanıyorum kasıklarımda ağrı oluşmaya başladı yumurtlama dönemimde yumurtlama ağrısı diye düşündüm ilk ama çatlamadan sonraki gün aşırı yoğun beyaz akıntım ve şiddetli ağrım oldu ki o zaman başladım ben hamileyim demeye daha sonrasında batmalarım son 4-5 güne kadar kesilmedi iştahsızdım ve halsizlik vardı 6 gün kala prodector yaptım ama çıkmadı 4 gün kala evde kaset testler vardı eczacı hediye etmişti 3-4 tane günü yaklaştığı için alan olmuyor ama sıkıntı olmaz işinize yarar belki demişti ve o testlerle öğrendim gebeliğimi ilk testte kesin test bozuk dedim 2. Yi yapınca şüphelendim 3. De tamam dedim hamileyim ertesi gün sabah tekrar yaptım test koyulaşmıştı kan verdim 3 gün kala 74 ile öğrendim 🤭🤭🫣
Benimde durum şöyle ortalama 23 günde bir regl oluyorum. Ovu testi yapmadan adet bittiği gün başlayıp 1 gün dolu 1 gün boş deperlendirdik 13.günüme kadar. Tahmini yumurtlama tarihinden 5 gün sonra yoğun beyaz akıntı başladı arada kasık ağrıları oldu ve göğüslerim ilk defa bu kadar hassas oldu dokununca bile acıyor. Normalde hafif sızlar ama adete yakın göğüs ağrısı kesilirdi şimdi hala yoğun olarak devam ediyor. Beyaz akıntıda adete kadar devam ederdi o bile azaldı. Bat 6 ocak bugün çok adet olacak gibi ağrım oldu ama gelen yok. Sadece günlük pedimde çok açık kahverengi nohut kadar akıntı geldi devamı olmadı. Kasık ağrısıda geçti arada seyirme gibi oluyor sadece

Kuşum işte herkes çok erken diyor herkes de aynı olmuyor sanırım benim de 8 var yapsam çok erken yumurtlama gününden çatlama günü işte 6 7 gün oluyor hangi ara beta artışı olsun varsa 😂
Valla benim oldu ilişki tarihim 18 nisandı 23unde öğrendim 🤗 düşünnnn. Yerlesme süresi farklıdır herkeste bence kımınde 5 kımınde 10 olablr

Bende kendimi negatife hazırlıyorum umitlenmek daha kötü 🥹
Geçen aydan sonra ve önceki aylardan sonra aklımı başımı aldım Çünkü düşününce kızımda da çok erken öğrendiğim için bakıyorum şu an yaşadıklarımın aynısını yaşamışım yani hamilelikle alakası yok O yaşadıklarımız n bnecee. Tesadüf ya gebe ckıyoruz ya ckmyoruz. Oyuzden kafam cok tagat gece 12de 4 gun olcak bile farkında deglm

Kızlar bat yarın ama bugünde olabilir 22. Günde de oluyorum çoğu zaman.
Vücut ısım 36.07 ateş basıyor içten fakat günlük pedimde nohut kadar kahve leke gördüm göğüslerim olmadığı kadar ağrılı ve dolgun kaşıklarım sızlıyor
Adet mi oluyorum yine 😐😥
Nolur cevap verin
Canm 36.7 mi 36.07 mi benimle paylaşır msn. 36.07 ise adet olacaksın demektir bence cok düşük ama 36.7 ise gebelik ısısı ortalama

Back
X