- Konu Sahibi denizadamasal
- #9.161
Benimde durum şöyle ortalama 23 günde bir regl oluyorum. Ovu testi yapmadan adet bittiği gün başlayıp 1 gün dolu 1 gün boş deperlendirdik 13.günüme kadar. Tahmini yumurtlama tarihinden 5 gün sonra yoğun beyaz akıntı başladı arada kasık ağrıları oldu ve göğüslerim ilk defa bu kadar hassas oldu dokununca bile acıyor. Normalde hafif sızlar ama adete yakın göğüs ağrısı kesilirdi şimdi hala yoğun olarak devam ediyor. Beyaz akıntıda adete kadar devam ederdi o bile azaldı. Bat 6 ocak bugün çok adet olacak gibi ağrım oldu ama gelen yok. Sadece günlük pedimde çok açık kahverengi nohut kadar akıntı geldi devamı olmadı. Kasık ağrısıda geçti arada seyirme gibi oluyor sadeceben hissettim galiba vücudumu iyi tanıyorum kasıklarımda ağrı oluşmaya başladı yumurtlama dönemimde yumurtlama ağrısı diye düşündüm ilk ama çatlamadan sonraki gün aşırı yoğun beyaz akıntım ve şiddetli ağrım oldu ki o zaman başladım ben hamileyim demeye daha sonrasında batmalarım son 4-5 güne kadar kesilmedi iştahsızdım ve halsizlik vardı 6 gün kala prodector yaptım ama çıkmadı 4 gün kala evde kaset testler vardı eczacı hediye etmişti 3-4 tane günü yaklaştığı için alan olmuyor ama sıkıntı olmaz işinize yarar belki demişti ve o testlerle öğrendim gebeliğimi ilk testte kesin test bozuk dedim 2. Yi yapınca şüphelendim 3. De tamam dedim hamileyim ertesi gün sabah tekrar yaptım test koyulaşmıştı kan verdim 3 gün kala 74 ile öğrendim