• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canım içilen ilaçlar ancak plasenta oluştuktan sonra bebeğe zarar verebilir. Korkma bence . Sen daha yeni çatlama görmüşsün. Bebeğin rahme ulaşıp tutunması bile 7-10 gün sürüyormuş
Evet evet ama bu döllenme aşamasına zararı olur mu diye Ben kafama takıyorum şimdi veya öncesinde de hep taktım ilacı içmek istemiyorum garip bir takıntı 🙈

Günaydın kızlar çok zor durumdayım cidden artık psikolojim bozuldu en son kasımda regl oldum 14 aralıkta yumurtam 18,5 mm çıktı ultrasonda çarlamış dedi yani geç yumurtladım ama hala regl olmadım idrar testleri negatif hep az önce doktora geldim ultrasınla baktı rahim çok kanlanmış emin misin gebe olmadığına yani testte çıkmasığına dedi hcg verdim bekliyorum sonucu tekrar doktorun yanına girecem kızlar rahim kanlanması ne demek lütfen bana bi yardımcı olur musunuz gebelik yok bence ne yapmam lazım kötü bişey çıkar diye korkuyorum
Canım sonucum ne oldu yani adet olacağı zaman da rahim kalınlaşıyor ya da gebelikte

Kızlar bat yarın ama bugünde olabilir 22. Günde de oluyorum çoğu zaman.
Vücut ısım 36.07 ateş basıyor içten fakat günlük pedimde nohut kadar kahve leke gördüm göğüslerim olmadığı kadar ağrılı ve dolgun kaşıklarım sızlıyor
Adet mi oluyorum yine 😐😥
Nolur cevap verin
Benim reglimden önce kahverengi leke hep olur ama belki de yerleşme kanamasıdır. Yani belirtiler o kadar aynı ki ayırt edilmiyor. Bekleyemezsen erken test yap istersen

Kızlar iki gündür lh testim çok pikti atmıştım sizede bugünde öğlen baya şiddetli sancı saplandı geçti hala batmalar var ama sancılı değil beyaz opak bir akıntı gelmiş galiba çatlıyor hedefim yarındı ama bu akşamı mı değerlendirmeliyim sizce? Arı sütünün etkileri olabilir mi ya hiç bu kadar net ovulasyon yaşamamıştım

Benim reglimden önce kahverengi leke hep olur ama belki de yerleşme kanamasıdır. Yani belirtiler o kadar aynı ki ayırt edilmiyor. Bekleyemezsen erken test yap istersen
Aslına bakarsan beni şüphelendiren göğüslerimin hiç olmadığı kadar hassas dolgun ve dokununca acıması oldu.. Nokta kadar geldi sabahtan beri 2 kere akıntı daha da yok
Erken gebelik testi var yarın yaparım adet olmazsan😑

Kızlarr normalde test yapmaya karşıydım ama rüyamda test yapıyordum ve pozitif görüyordum adetime 8 gün var yumurtlamadan bu yana tam 7 gün geçti çok erken mi sizce erken gebelik testi içinde varsa bile 7 günde çıkmaz sanırım demi bi kafam karıştı 🫣

Sonucun ne oldu canım benimde şenini gibi oldu da
Ayın 20'sinde öğleden sonra doktor randevum vardı. Öğlen kanamam başladı adet oldum. Doktor muayene etti kimyasal gebelik geçirdiğini söyledi. Eğer tekrar ederse genetik test isteyecekmiş. Ama korunma süresi falan vermedi. Denemeye devam edebilirsiniz dedi. Çok geçmiş olsun canım. Çok tepetaklak oluyor insan ama bunda da vardır bir hayır. Rabbim beterlerinden saklasın. İnşallah en kısa sürede sağlıklo gebeliklerimiz olur.

Kızlarr normalde test yapmaya karşıydım ama rüyamda test yapıyordum ve pozitif görüyordum adetime 8 gün var yumurtlamadan bu yana tam 7 gün geçti çok erken mi sizce erken gebelik testi içinde varsa bile 7 günde çıkmaz sanırım demi bi kafam karıştı 🫣
Benmde 7 iki gün annemde kaldımda zaman biraz geçti 10. Gün yapmayı düşünüyorum testlerin varmı senin

Ayın 20'sinde öğleden sonra doktor randevum vardı. Öğlen kanamam başladı adet oldum. Doktor muayene etti kimyasal gebelik geçirdiğini söyledi. Eğer tekrar ederse genetik test isteyecekmiş. Ama korunma süresi falan vermedi. Denemeye devam edebilirsiniz dedi. Çok geçmiş olsun canım. Çok tepetaklak oluyor insan ama bunda da vardır bir hayır. Rabbim beterlerinden saklasın. İnşallah en kısa sürede sağlıklo gebeliklerimiz olur.Beyan kaçtı
Betan kaçtı

Bilgisi olan cevap versin lütfen çok feci bı şekilde regl ağrısı çekiyorum hani regl olduğun ilk gün duramazsin ya aynı öyleyim yumurtlamayi net göremediğim için bat tarihimi bilmiyorum ama tahminimce 10 gün kadar var yumurtlama sancısı mi acaba dedm baktım bariz tek çizgi neden bu sancı fikri olan var mı ?

Eklentiler

• 1000060040.jpg
    1000060040.jpg
    114,2 KB · Görüntüleme: 26
Negatif çıktı canım tarsual verdi birkaç ilaç verdi tedaviye başlayalım dedi letu diye bir ilaç verdi regl olunca 3.gün letuya başla dedi 12.günde gel dedi bu ilaç ne oluyor canım
Adet söktürücü bildiğim kadarıyla. Biraz psikolojikman rhatlat kendini kuzum . İnşallah bu yumurtlamada olur hamileliğin 🤲🏼

Negatif çıktı canım tarsual verdi birkaç ilaç verdi tedaviye başlayalım dedi letu diye bir ilaç verdi regl olunca 3.gün letuya başla dedi 12.günde gel dedi bu ilaç ne oluyor canım
Yumurta büyütme ilacı 12. gün güzel büyümüşse çatlatma iğnesi vurulacak daha sonra doktorun verdiği ilişki tarihlere uyacaksin🌸🥰

Back
X