- 23 Ağustos 2012
- 1.034
- 997
- 323
- Konu Sahibi denizadamasal
- #9.101
İnşallah canım tek çözüm düşünmeyi bırakmak inan kiMaşallah erkenden nasip olmuş darısı bizlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım tek çözüm düşünmeyi bırakmak inan kiMaşallah erkenden nasip olmuş darısı bizlere
Yani isteyince elimde olmıyor inanın örgü yapıyorım kafam dağılsın diye ama napayım elimde olmuyorİnşallah canım tek çözüm düşünmeyi bırakmak inan ki
Canım sonucun öıktı mı aklım sende kaldıGünaydın kızlar çok zor durumdayım cidden artık psikolojim bozuldu en son kasımda regl oldum 14 aralıkta yumurtam 18,5 mm çıktı ultrasonda çarlamış dedi yani geç yumurtladım ama hala regl olmadım idrar testleri negatif hep az önce doktora geldim ultrasınla baktı rahim çok kanlanmış emin misin gebe olmadığına yani testte çıkmasığına dedi hcg verdim bekliyorum sonucu tekrar doktorun yanına girecem kızlar rahim kanlanması ne demek lütfen bana bi yardımcı olur musunuz gebelik yok bence ne yapmam lazım kötü bişey çıkar diye korkuyorum
Benimde bugün ya da yarın bat. Günlük pedimde nohut kadar silik kahverengi akıntı gördüm sanırım regl oluyorumTabii ki ederim canım benim Bat’ım bugündü, 2 gün önce silik çizgi görmiştüm. Dün de kan vermiştim. Hiçbir belirtim de olmadı o yüzden sürpriz oldu açıkçası
Çok güzel canın inan senin adına çok mutlu oldum bizler içinde dua etCanım hiçbir belirtim olmadı inan ki. Şişkinlik ve tuvalete çıkamama oldu ama 3 hafta önce sigarayı bıraktım o sebepli olduğunu düşünüyorum. Başka da hiçbirşey yaşamadım. Zaten bu ay olmasını da beklemiyordum sürprix oldu
Bugün bat günüm dün kan verdim
Kızlarrr??Kızlar bat yarın ama bugünde olabilir 22. Günde de oluyorum çoğu zaman.
Vücut ısım 36.07 ateş basıyor içten fakat günlük pedimde nohut kadar kahve leke gördüm göğüslerim olmadığı kadar ağrılı ve dolgun kaşıklarım sızlıyor
Adet mi oluyorum yine
Nolur cevap verin
Gözün aydın canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah . Adetin gecikmiş miydiKızlar çok şükür
Eki Görüntüle 3531256
Artık hepiniz duamda olacaksınız güzel haberlerinizi bekliyorum
Net bi cevabı yok vallahi belirtiler çok benziyormuş bende geçen ay hayatımda ilk defa iki üç gün minik lekelenme yaşadım ama adet oldum korunmayı bırakınca olabiliyor değişiklikler. Ama benim öngörüm yerleşme kanaması adet gününde olmuyor öncesinde oluyor ve onu da çok nadir yaşayan oluyor yani adet oluyor olma ihtimalin yüksekKızlar bat yarın ama bugünde olabilir 22. Günde de oluyorum çoğu zaman.
Vücut ısım 36.07 ateş basıyor içten fakat günlük pedimde nohut kadar kahve leke gördüm göğüslerim olmadığı kadar ağrılı ve dolgun kaşıklarım sızlıyor
Adet mi oluyorum yine
Nolur cevap verin
Canım kırmızıya dönmezse yerleşme olabilirKızlarrr??
Canım ben oğlumda âdet olacağım gün yerleşme kanaması olmuştuKızlarrr??
Canım test yaptın mı varsa çıkar artık çünküBenimde bugün ya da yarın bat. Günlük pedimde nohut kadar silik kahverengi akıntı gördüm sanırım regl oluyorum
Hep ediyorum zaten çok teşekkür ederimÇok güzel canın inan senin adına çok mutlu oldum bizler içinde dua et
Çok sağol canım benim bugündü bat’ımGözün aydın canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah . Adetin gecikmiş miydi
Canım içilen ilaçlar ancak plasenta oluştuktan sonra bebeğe zarar verebilir. Korkma bence . Sen daha yeni çatlama görmüşsün. Bebeğin rahme ulaşıp tutunması bile 7-10 gün sürüyormuşKızlar parol içsem mi genizlerım dolu çok halsizim siz içer mydınız cok mu takıyorum catlama 3. Gunu. bugun çıkmam lazım evden. Koca gün kızımı onlarla göndermek istemiyorum kesin evde durmak ıstemez bababnneleri ile gezmek ister
Saglikla ilerlesin canim. Sagol dualarin kiymetli bizlerecanım çok teşekkür ederim, size de çok çok geçmiş olsun eşin bir an önce iyileşir inşallah
Çok teşekkür ederim canım benim, her zaman dua ediyorum zaten şimdi de bol bol edicem siz de süreçlerinizi hep yazın
Hafta içi doktora gidicem inşallah kese de görünür
Hayır hiç yapmadım daha cesaret edemiyorumCanım test yaptın mı varsa çıkar artık çünkü
Ama benden gelen çok açık kahverengi. Senin basıldı canım? Birde vücut ısım 36.07 kaç gündürCanım ben oğlumda âdet olacağım gün yerleşme kanaması olmuştu
Allah bağışlasın canım güzel ömrü olsun inşallah Aynen canım bu gebeliğe engel bir durum değilmiş evet ilişkide ters bekleme olacakmış sanırım bende burada okumuştum inşallah fazla bekletmeden gelir minik mucizelerimizAnladım cnm benim bir oğlum var şimdiye kadar doktor banada rahim arkaya dönük filan dememişt hiç korunmayı bıraktıgımda kontrole gittim banada rahim arkaya dönük ama gebelik problem degil hiçbirr sıkıntısı olmaz dedi sadece ilişki pozisyon olarak tersten yapmak gerekiyormuş
Ayy inşallah ağzın bal yesin emiCanım kırmızıya dönmezse yerleşme olabilir
Evet haklısın canım. Benim döngü 22 ila 25 gün arası değişiyor tam gün yok ama genelde 23 gün. Bundan 3 gün önce de çok hafif belli belirsiz geldi kesildi sanırım regl olacağımNet bi cevabı yok vallahi belirtiler çok benziyormuş bende geçen ay hayatımda ilk defa iki üç gün minik lekelenme yaşadım ama adet oldum korunmayı bırakınca olabiliyor değişiklikler. Ama benim öngörüm yerleşme kanaması adet gününde olmuyor öncesinde oluyor ve onu da çok nadir yaşayan oluyor yani adet oluyor olma ihtimalin yüksek