- 6 Mart 2024
- 2.154
- 1.994
- 48
Oğlum 12 yaşında hala duruyorAhahah ben de ilkinde bir kaç yıl saklayıp sonra çöpe atmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlum 12 yaşında hala duruyorAhahah ben de ilkinde bir kaç yıl saklayıp sonra çöpe atmıştım
Benımkı konuşmayı sevmez elin adamını yorma die doktora da sordurmadı ,doktor da baktı biz vurdum duymaz, o vursan duymadıEş hiç bir şeyi merak edip ilgilenmiyor, olursa olur diyor. Aslında önceki transferlerimde çok gergindim hep doktorları darlayıp sorular soruyordum, bu sefer çok pozitif çok rahattım gerçekten aman dedim napam olursa olsun
İyi saklamışsın valla benim oğlum da 8 yaşında 2 yaşındayken atmıştımOğlum 12 yaşında hala duruyor
Canımcım ben pazartesi opu olacağım 09:30da sonra 1 adet dinlendirme ve transfer herşey yolunda giderseİnşallah darısı isteyen herkesin başına sen hangi aşamadasın şuan?
Hadi inşallah bissürü sağlıklı yumoşların toplanır hepsi 5. Güne giderCanımcım ben pazartesi opu olacağım 09:30da sonra 1 adat dinlendirme ve transfer herşey yolunda giderse
İnşallah canımmm ilk transferimde sadece 2 embriyom olmuştu 3 günlüktüler tutmadı Rabbim bu kez nasip eder inşallahHadi inşallah bissürü sağlıklı yumoşların toplanır hepsi 5. Güne gider
Şimdi içiyon mu kızBen transfere son dakkaya kadar ağzımda sigara dolanıyordum ağzımı yıkadım transfere yattım
Sen nie Watshaptan yazman da buraya yazan ki nere içcem ağzıma sürmedim giremem o vebaleŞimdi içiyon mu kız
Bende öyle oldum valla hiç bilmem kaliteleri harfleri ne kullandım ne yaptım tahlil oldu mu olmadı mı doktora bıraktım kendimi gel dedi gittim git dedi döndümValla bisey diyim mi sanki ben gezmeye gider gibi gidip gelmısım Progestan lh amh herkes bişeyler konuşuyor rahim kalınlığı ben bunların hıc bırını bilmiyorum . Allah yüzüme bakmış diyeyım beta ıcın kan verdim geldım doktoru aradım sonuç ne die unuttum dedi sekreterlerı ara dedi kapattı siz düşünün
Afirim bize ondan biz ikiz annesi olcaz sen galesiz ben galesiz Allah bilmeşde bize iki iki vermiş bunlara koymaz dieBende öyle oldum valla hiç bilmem kaliteleri harfleri ne kullandım ne yaptım tahlil oldu mu olmadı mı doktora bıraktım kendimi gel dedi gittim git dedi döndüm
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla yormadan tez vakitte burda olan herkese nasip olsun kimsenin eli boş kalmasın inşallahAfirim bize ondan biz ikiz annesi olcaz sen galesiz ben galesiz Allah bilmeşde bize iki iki vermiş bunlara koymaz die
Amin inşAllah burda biri benım kalbımden çok gecıyor yani sanki o kişi bana gelip gebelik haberı getırecek çok güzel haber verecek gibi diğer herkesin duacısıyızRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla yormadan tez vakitte burda olan herkese nasip olsun kimsenin eli boş kalmasın inşallah
Canım bugün kocam evdeydi zaman geçirdik o evdeyken pek telefonla uğraşmam onla uğraşmak daha güzel
Bahçeci para tuzağı zatan. İnsana diyorlar ki 75 bin opu trasnfer dahil. Sonra transferi donmuş yapıyorlar başka ücret alıyorlar embriyo dondurmaya başka alıyorlar. Ve şikayet ettiğin de sistemimiz böyle diyorlarKızlar bahçeci evet ne yazıkki işi paraya dökmüş kliniklerden tüm şubeleri için aynı şeyi söyleyebilirim. 2024 ağustosta fiyat aldım doktorla görüşme ücretsizdi opu+transfer 79bin dedi dondurma fiyat sormamıştım ilaç dahil değil dedi. 2024 eylül de randevu için aradım 5000₺ doktor görüşmesi opu+transfer 89bin ilaçlar dahil değil dedi . Sonra orda anladım ki para ticaretine dönmüş . Üstelik ertelemeyin zam gelecek dediler fulya şubesinin yanında başka kliniğe gittim doktor görüşmesi ilk muayene ücretsiz oldu . rahim dinlendirmeli transfer oldum doktorum böyle uygun gördü . (opu+dondurma+transfer+ilaçlar 90bin₺) her şey dahil aklınıza ne gelirse (estrofem ve progestan hariç) . Ve tüm süreçle doktorum ilgilendi asla bir gün hemşireye yada asistana paslamadı . Son ana kadar desteğini hep hissettim Allah razı olsun inşallah sizlerinde karşısına hayırlı iyi insanlar doktorlar çıkar.
Hay maşAllah kanda da pozitif görmeyi nasip etsin AllahKızlar 8. Günden herkese günaydın bugün de böyle çıktı testim, koyulaşma devam ediyor, salı gününe az kaldı, iyi bir değer çıkar umarım