• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bende Bahçecide yaptırdım baştan söylüyorlar hangi durumlarda ne kadar ödeme yapılacağını yazılıda veriyorlar. Rahim dinlendirme olayına bende şaşırmıştım. Rahim dinlendirme olunca mesela dondurma ücretini hemen almıyorlar transfer sonrası kalan embriyo olursa alıyorlar. Acaba o süreçte dondurmayıp bakım mı yapıyorlar diye düşünmüştüm. Benim taze transfer oldu gerek kalmadı gerçi.
Yanı ben Eylül 24 de opu oldum 14,500 e 7 embrıyo donduruldu 2 aralıkta transfere gittim başka ücret ödemedim .
Transfer opu - 60 bin di hastane 74,500 e kapandı yani

Benin kliniğimde de rahim dinlendirme var ama ona transfer zamanı muayeneler vb ekli. Yani şimdi dondurma ücreti ödedik transfer ve embriyo cozdurme ücreti olarak yazıyor kağıtta
O zaman sizde transfer zamanı için çözdürme ücreti mi ödediniz 😳

Peki hanımlar yıllık bu dondurma ücreti ne kadar ödeyecekmişsiniz .. kalan embrıyolar için bilgi aldınız mı ?
Yıllık 2 denildi bize

İstanbul’da ilaçlar da çok pahalı veriliyor anlaşılan gonal f falan 8,500 ödeyenler olmuş geçen biri bi kutu progestana 400 tl Ödemiş

. Gonalf 900 6350
3 kutu Progestan 650
Prolütex 970 burda ilaçlar da uygun

Öncesinde yapmadılar mı ?
Valla bisey diyim mi sanki ben gezmeye gider gibi gidip gelmısım Progestan lh amh herkes bişeyler konuşuyor rahim kalınlığı ben bunların hıc bırını bilmiyorum . Allah yüzüme bakmış diyeyım 🤣 beta ıcın kan verdim geldım doktoru aradım sonuç ne die unuttum dedi sekreterlerı ara dedi kapattı siz düşünün 🤣🤣🤣

Back
X