- Konu Sahibi denizadamasal
- #8.581
Benim 4 yaşında oğlum var bende kız kardeş hayali kuruyorumÖnce sağlık da kızıma kız kardeş hayalim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 4 yaşında oğlum var bende kız kardeş hayali kuruyorumÖnce sağlık da kızıma kız kardeş hayalim var
Okurken ben yoruldum gerçekten hiç bir şey anlayamadan geçmiş aylarınız. Bundan sonra herşey kolay olsun sizler için canım. Ama bebek için yeni evlılere acele etmeyin derim hep. Çünkü çocuksuz dönem cok farklı gerçekten tadına varınBenden bi ay sonra görümcem nişanlandı istenmeyen birisiydi abileri karşı çıktı evde kıyamet koptu yanı onun enerjisi evde gezdi bi ay sonra
İşimiz ortak benm şansımada ortağın köye ev yapası tuttu bi ay gelmedi araba bize kaldı bizimkiler ful çalıştı sonra ben bi ameliyat geçirdim sonra kaynım ameliyat oldu eşim tek çalıştı sonra görümcenin düğünü kınası gelen giden çok kalabalık aileler 6 aydı ili düğün hem maddi hem manevi yordu vala evlencegini bilsem beklerdim yazı nişanda yaptılar zorla düğünümü
Bende de var pcos. Pcos oldugunda yumurta takibi sureci degisken olabiliyor. Genelde klomen pek etkili olmuyor ama biz pcoslularda. Insallah sen faydasini görürsün. Bende de hep 2.cizgi mevcut valla testlerde. Yine de bagimli gibi yapmsdan duramiyorum. Bende o nedenle istiyorum takip zatenEvet var sende var mı? Bana inositol verdi takviye omega magnezyum falan verdi ama ben ovu testinde hiç pik görmüyorum ben direk takip istiyorum dedim
Onu bilmiYine kismen iyi. Ilaclar vs dahilse.
Zaten doktrlarin muayene ucreti bile 3bini buluyorYine kismen iyi. Ilaclar vs dahilse.
Allah bağışlasın ben erkek evlat duygusunu bilmediğim için kızıma da bir kız kardeşi olsun isteği var içimde hep benim iki ablam var belki de o yüzden kızıma hamileyken de hep oğlum olsun istemiştim hep erkek bebekle ilgili hayaller kurdum odalar baktım isim düşündüm kız deyince şok olmuştu m benim kızım da 6 yaşında 1 hafta önce ydi d. GunuBenim 4 yaşında oğlum var bende kız kardeş hayali kuruyorum
Evet klomen etkili olmadığı burda okudum aslında letu sanırım daha iyiymiş bunu söyleyeceğim doktora bakalım ne diyecekBende de var pcos. Pcos oldugunda yumurta takibi sureci degisken olabiliyor. Genelde klomen pek etkili olmuyor ama biz pcoslularda. Insallah sen faydasini görürsün. Bende de hep 2.cizgi mevcut valla testlerde. Yine de bagimli gibi yapmsdan duramiyorum. Bende o nedenle istiyorum takip zaten
Aynen canim. Yine 25 bin ilaclarla beraber iyiymis ama 30bin benim icin psikolojik sınır oldu galiba yüksek geldiOnu bilmi
Zaten doktrlarin muayene ucreti bile 3bini buluyor
Rabb'im evlatlarımızı bize bağışlasın kardeşin ne demek olduğunu öğrenmiş oğlum dün bana diyo Annecim markette bebek yokmu alalımAllah bağışlasın ben erkek evlat duygusunu bilmediğim için kızıma da bir kız kardeşi olsun isteği var içimde hep benim iki ablam var belki de o yüzden kızıma hamileyken de hep oğlum olsun istemiştim hep erkek bebekle ilgili hayaller kurdum odalar baktım isim düşündüm kız deyince şok olmuştu m benim kızım da 6 yaşında 1 hafta önce ydi d. Gunu
Evt ya gercektn yolun basinda olanlara bende diyorum bir sene en az kafa dinlemeli insan evlendikten sonra ztn ikinci sene sen istemesende otomatikmen ahali istetiyo zorlaOkurken ben yoruldum gerçekten hiç bir şey anlayamadan geçmiş aylarınız. Bundan sonra herşey kolay olsun sizler için canım. Ama bebek için yeni evlılere acele etmeyin derim hep. Çünkü çocuksuz dönem cok farklı gerçekten tadına varın
Canim şöyle, klomen femara da rapora gerek yok. Klomen en ucuz ilac. Femara bir tık pahali. Catlatma ignesi en son 1200 tl olmustu tek kullanimlik.Bu ilaçlar maliyetlimi ya rapor filan diyorlar uzun suruyormu rapor almasi
İlac dahilmi blmyrm onu yazmamişlarAynen canim. Yine 25 bin ilaclarla beraber iyiymis ama 30bin benim icin psikolojik sınır oldu galiba yüksek geldi
Ben onu kullanmadim ama letunun etkili oldugunu bende okudum. Soyleyebilirsin bence de. Letu veya femara daha iyi olur. Klomen zaman kaybi olabilir.Evet klomen etkili olmadığı burda okudum aslında letu sanırım daha iyiymiş bunu söyleyeceğim doktora bakalım ne diyecek
Insallah kimsenin ihtiyaci kalmasin bu paralari harcamaya. Bebisler gelsinİlac dahilmi blmyrm onu yazmamişlar
Kafam corba oldu Ne zormuş bu surec yahuCanim şöyle, klomen femara da rapora gerek yok. Klomen en ucuz ilac. Femara bir tık pahali. Catlatma ignesi en son 1200 tl olmustu tek kullanimlik.
Gelelim gonal f igneye, o maliyetli iste. Rapor icin evraklar cikariyorsun hastaneye teslim edince ayni gün veya ertesi gün cikiyor raporun ama evraklari toplamak da 1 gün sayilir. Ama epey dolu bir gün oluyor.
En son rapor cikiyor ilaclar yaziliyor. 2 kutusunu karsiliyor rapor. Eger yumurtan gelismezse 900 mg igne ile (2kutu) bu defa ucretle aliyorsun gerisini. Ben agustosta 450 mg igneye 1800 tl vermistim. Yetmezse bir 450mg daha alacaktim. Yani biraz maliyetli ama iste yeter ki olsun diyor insan...
Şöyle düşün bazen ignenin günlük vurman gereken dozu 100 oluyor bir kutu 450lik igne 4 gün kullaniliyor sadece.
İnşallah yaa bide hiç gerek klmadan hamile kaliyormuşum bu ayInsallah kimsenin ihtiyaci kalmasin bu paralari harcamaya. Bebisler gelsin
Ilk basta karisik geliyor. Ama alışıyorsun gariptir. Klomen femara daha basit ilerliyor.Kafam corba oldu Ne zormuş bu surec yahu
Evet bakalım neler olucak aslında ilaç olayına hemen başlamasam mı diye düşünmüyor değilim beni çok etikileyecek gibi hissediyorum.. 8aydır gebelik istiyorum inositolün de işe yaradığını okudum pcosta bir kaç ay onunla mı denesem diye düşünüyorum siz kullandınız mı hiç?Ben onu kullanmadim ama letunun etkili oldugunu bende okudum. Soyleyebilirsin bence de. Letu veya femara daha iyi olur. Klomen zaman kaybi olabilir.
Klomen cok ama verimsiz yumurta urettiriyor benim görüşüm.
Ay keske ankarada olsam bende ailem orda istanbulda iyi hastane bulmk zor ankara iyi o yönden en azindan hmn randevu bulunuyorAnkaradayim ben siz ?
Hahahhah bu kelimeler yakında duaya dökülecek kızım da 2 yıldır içten istiyor. Bu gun babannesinin yanında namaz kılıyor bir de örtü atmış dua ediyorlardı geldi bana dedi ki anneciğim kardeş de istedim Allah'tan ama babaanneme soylemedım. Bazen dua et diyorum Allah isterse istediği zaman gönderir cocukların duası kabul olur. Ama aramızda fln diyorum ben de uğrasyrm ıste6- 7 aydırRabb'im evlatlarımızı bize bağışlasın kardeşin ne demek olduğunu öğrenmiş oğlum dün bana diyo Annecim markette bebek yokmu alalım