Hangi ildesiniz?İstanbul’da ilaçlar da çok pahalı veriliyor anlaşılan gonal f falan 8,500 ödeyenler olmuş geçen biri bi kutu progestana 400 tl Ödemiş
. Gonalf 900 6350
3 kutu Progestan 650
Prolütex 970 burda ilaçlar da uygun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶
- Konu Sahibi espressoc
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2024
- 2.152
- 1.990
- 48
KonyaHangi ildesiniz?
- 9 Kasım 2022
- 331
- 171
- 33
- 27
Ne güzel valla hamile misinizValla bisey diyim mi sanki ben gezmeye gider gibi gidip gelmısım Progestan lh amh herkes bişeyler konuşuyor rahim kalınlığı ben bunların hıc bırını bilmiyorum . Allah yüzüme bakmış diyeyım beta ıcın kan verdim geldım doktoru aradım sonuç ne die unuttum dedi sekreterlerı ara dedi kapattı siz düşünün
Yumurtaların kaliteli olup olmadığını anlıyorlar yumurta başına 200-300 arası bir değer oluyor ona göre opuda kaç olgun yumoş toplanacağını ön görüyorlarE 2 ne demekmiş
- 9 Kasım 2022
- 331
- 171
- 33
- 27
Taze transferi bilmiyorum ama dönmüş transferde yüksek olması isteniyorÇatlatma iğnesi verdiği kontrol gününde opu öncesi yapmıştı. E2 1365 progesteron 0,95 gibi çıkmıştı taze transfer oldum
İşte bu rahatlık sayesinde olduValla bisey diyim mi sanki ben gezmeye gider gibi gidip gelmısım Progestan lh amh herkes bişeyler konuşuyor rahim kalınlığı ben bunların hıc bırını bilmiyorum . Allah yüzüme bakmış diyeyım beta ıcın kan verdim geldım doktoru aradım sonuç ne die unuttum dedi sekreterlerı ara dedi kapattı siz düşünün
- 6 Mart 2024
- 2.152
- 1.990
- 48
O zaman söyleyin doktorlara söylemesinler size biseyİşte bu rahatlık sayesinde oldu
Olabilir ben de donmuşu bilmiyorum. Taze olması için 1 altı olunca oluyor diye duymuştumTaze transferi bilmiyorum ama dönmüş transferde yüksek olması isteniyor
- 6 Mart 2024
- 2.152
- 1.990
- 48
İkiz hemideNe güzel valla hamile misiniz
La havle Vela kuvvete illa billahil aliyil azim
Bu sefer ben sormamıştım hiç bir şey o yüzden oldu sanırım ama maalesef önüme tahlil sonuçları vs düşüp durdu mecburen gördüm deneyimli olunca da insan anlıyor artıkO zaman söyleyin doktorlara söylemesinler size bisey
- 6 Mart 2024
- 2.152
- 1.990
- 48
Allah sizi inandırsın ben tahlil sonucu da görmedim hatta eşime dedim ki aynen şu şekil şiveli okuyun lütfenBu sefer ben sormamıştım hiç bir şey o yüzden oldu sanırım ama maalesef önüme tahlil sonuçları vs düşüp durdu mecburen gördüm deneyimli olunca da insan anlıyor artık
Hayyy heriiifff biz gidik geliriz gidik geliriz nediyy bizim elimizde neyimiz var neyimiz yok bilmiyiiiz . Ha bi gittiğimizde unutmada evrağımız filan neyim varsa istiyip bakalımsonuç yine unuttuk geldik
- 6 Mart 2024
- 2.152
- 1.990
- 48
Valla sesli güldüm, sen çok yaşa emi böyle rahat olmak en güzeliAllah sizi inandırsın ben tahlil sonucu da görmedim hatta eşime dedim ki aynen şu şekil şiveli okuyun lütfen
Hayyy heriiifff biz gidik geliriz gidik geliriz nediyy bizim elimizde neyimiz var neyimiz yok bilmiyiiiz . Ha bi gittiğimizde unutmada evrağımız filan neyim varsa istiyip bakalımsonuç yine unuttuk geldik
- 6 Mart 2024
- 2.152
- 1.990
- 48
Marttan beri aşılama tüp açtırma tüp bebek hastanelerdeyım elimdeki tek evrak rahim filmim bide 8 hücreli embriyomun resmi herhalde çocuğumun ilk resmi die saklıcam pardon cocuklarımınValla sesli güldüm, sen çok yaşa emi böyle rahat olmak en güzeli
Ben de hastameyi arayıp kalan embriyolarım ne oldu diye sordum, bir baktım mail atmışlar transfer raporu 3aa/2ba transfer edildi yazıyor ionolu bişiler yazıyor mecburen merak edip araştırmıştımAna dur ezan okunuyor yalan olmasın son gün elimize bi kagıt verdiler tek kagıt . Transfer kağıdı orda bi 8 hücreli okudum bitek onu biliyorum
Albüm yaparsın en başa da embriyo fotileriMarttan beri aşılama tüp açtırma tüp bebek hastanelerdeyım elimdeki tek evrak rahim filmim bide 8 hücreli embriyomun resmi herhalde çocuğumun ilk resmi die saklıcam pardon cocuklarımın
- 6 Mart 2024
- 2.152
- 1.990
- 48
İyi iyi senınden benden kalır yanın yokmuş Senın eşte galesiz galibaBen de hastameyi arayıp kalan embriyolarım ne oldu diye sordum, bir baktım mail atmışlar transfer raporu 3aa/2ba transfer edildi yazıyor ionolu bişiler yazıyor mecburen merak edip araştırmıştım
- 6 Mart 2024
- 2.152
- 1.990
- 48
Benım duygusuz kocam gebelik testimi atmış çöpe sidikli şeyi saklama Nöcen dieAlbüm yaparsın en başa da embriyo fotileri
Eş hiç bir şeyi merak edip ilgilenmiyor, olursa olur diyor. Aslında önceki transferlerimde çok gergindim hep doktorları darlayıp sorular soruyordum, bu sefer çok pozitif çok rahattım gerçekten aman dedim napam olursa olsunİyi iyi senınden benden kalır yanın yokmuş Senın eşte galesiz galiba
Ahahah ben de ilkinde bir kaç yıl saklayıp sonra çöpe atmıştımBenım duygusuz kocam gebelik testimi atmış çöpe sidikli şeyi saklama Nöcen die