• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bende o sekilde denk getirmek istiyorum teşekkürler cevap icin 😊 ama iste yumurta takibinde ben yeri geldi 4 5 defa gittim kontrole aşılama surecinde. Ozelde bu nasil olur nasil bir ucretlendirme olur bilemiyorum simdi
Evet yine büyük ihtimalle o kadar gideriz ama en azından 4 muayene ücreti değilde 2 ödemek de bişey 🥹 siz aşılama için mi yoksa takip için mi gideceksiniz ben inşallah bu ay klomen kullanmaya başlayacağım

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-27-21-05-57-331_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-12-27-21-05-57-331_com.miui.gallery.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 15
Evet yine büyük ihtimalle o kadar gideriz ama en azından 4 muayene ücreti değilde 2 ödemek de bişey 🥹 siz aşılama için mi yoksa takip için mi gideceksiniz ben inşallah bu ay klomen kullanmaya başlayacağım
Takip icin gidicem ben. Insallah ihtiyacim kalmaz amin 🙏😊 aşılama daha önce yaptırmıştım. Aslinda süreç ayni sadece aşılama islemi yapilmiyor takipte. Ya normalde yumurta büyüyor tamam ama birde catlama sureci var. Catladi mi diye takip edecek falan. Uzun sürer mi diye düşünüyorum. Hadi insalalh faydasini görürsün pcos vs var mi

Takip icin gidicem ben. Insallah ihtiyacim kalmaz amin 🙏😊 aşılama daha önce yaptırmıştım. Aslinda süreç ayni sadece aşılama islemi yapilmiyor takipte. Ya normalde yumurta büyüyor tamam ama birde catlama sureci var. Catladi mi diye takip edecek falan. Uzun sürer mi diye düşünüyorum. Hadi insalalh faydasini görürsün pcos vs var mi
Evet var :( sende var mı? Bana inositol verdi takviye omega magnezyum falan verdi ama ben ovu testinde hiç pik görmüyorum ben direk takip istiyorum dedim

Moralm cok bozul kızlar eşim cok uykuluymus piki 31inde gördüm o gece ilişki oldu dun sbah baktım catlamıstı dun aksam oldu bu aksam da olmalı değil mi ılskı cktı sgraya uykusu acılsn dye ama kendimi kötu hissediyorum evdekler de yatmadı dha moralim yerlerde yapmasam kayıp mı acaba pik ve ertesi gün oldu @Sunsun9 eylulesma eylulesma
Aynı durumdayız canım benimde 30 da ilişki oldu sonra 1 Ocak ilişki oldu. Eve geldi çok yorgundu camiye gidip geldi yorgunluktan uyuya kaldı

Back
X