Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Elimin altında istediğim zaman kan verebiliyorum ama sırf milletin ağzına düşmemek için vermiyorum çok üzücü adete 9 gün kala çıkar mı ki kanda

15-16 aralık gecesinde adet olmuştum. 29 unda ovulasyon testim bu şekildeydi. 25 ve 29 aralık ve 1 ocakta ilişki oldu. Doğum kontrol hapını bu ay bıraktım ama ona rağmen tahmin ettiğim tarihte kırmızı çizgiyi gördüm. Belirtilerde yumurta beyazı gibi uzayan baya kalın bi akıntıydı. İnşallah değerlendirmelerimiz işe yaramıştır. Sizce bu tarihlerde olma ihtimali var mıdır. En erken ne zaman gebelik testi yapabilirim birde doğum kontrol hapının etkisi geçmişmidir hemen not: 1 yıl 3 aylık evliyim yeni bıraktım hapı

Eklentiler

• IMG_1852.jpeg
    210,9 KB · Görüntüleme: 35
Canım benim reglde ve hamilelikte göğsüm hiç acımaz hassas olmaz ama milyon insan var öyle olan herkes bir değil test yaptın mı
Hayır yapmadım cesaretim yok valla bu yaşta olmaz diye ama benim göğüslerim yumurtlama zamanı ve sonraki birkaç gün sızlar geçer şimdi dokunamıyorum

Hayır yapmadım cesaretim yok valla bu yaşta olmaz diye ama benim göğüslerim yumurtlama zamanı ve sonraki birkaç gün sızlar geçer şimdi dokunamıyorum
Bu yaşta olmaz ne demek hiç öyle düşünmeyin menopoza girene kadar şansımız var o kadar yaşı ileride olanlar nasıl hamile kalıyor yapmayın modunuzu böyle düşürmeyin güzel düşünün güzel olsun şuan için yoksa cesaretin ama muhakkak regl günü yap inşallah vardır bu mübarek günde rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın amin

Kızlarr size durumumu az önce açıkladım illa 2 günde bir ilişkimi olması gerekiyor sadece yumurtlama günüyle tutturanlarda var mı o günlerde. Yorumlayabilir misinizzz. Hafif kasık ağrılarım var ama belirtiler için çok mu erken psikolojik öyle oluyor gibi hissediyorum

Ovulasyon testiyle takip ediyorsan pik ve çatlamada değerlendirmen lazım. Eğer takip etmiyorsan piki ve çatlamayı kaçırmamak için 1 dolu 1 boş şekilde ilişki öneriliyor yani 2 günde 1

Şimdi gördüm canım ovulasyonla takip etmişsin. Test pik gözüküyor ve o günü değerlendirmişsin zaten. Çatlamayı kontrol ettin mi peki ertesi günler test yaparak

Şimdi gördüm canım ovulasyonla takip etmişsin. Test pik gözüküyor ve o günü değerlendirmişsin zaten. Çatlamayı kontrol ettin mi peki ertesi günler test yaparak
Hayır etmedim psikolojik olarak etkilendiğimi farkettim çocuk için ilişki psikolojisine girmemek için malesef 26 yaşındayım Allah herkese istediği zamanda nasip etsin ilk denemenin heyecanı var üstümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…