Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Hayır etmedim psikolojik olarak etkilendiğimi farkettim çocuk için ilişki psikolojisine girmemek için malesef 26 yaşındayım Allah herkese istediği zamanda nasip etsin ilk denemenin heyecanı var üstümde
Kafanın rahat olması daha önemli tabi ben de ovulasyon testiyle takip etmiyorum. Görev için yapıyormuşum gibi geliyor çünkü. İnşallah gerek olmadan hamile kalırız

Benm de tam böyle çıktı ertesi gün catladı

Bende de var o testten ama 3 gün var diye cesaret edemiyorum seninde 3 gün yokmuydu yanlış mı hatırlıyorum?
Evet canım 3 gün var daha. Testlerin üstünde 6 gün öncesine kadar doğru sonuç yazıyor diye yapıyorum. 5 gün kaladan itibaren başlamıştım. Sen hiç yapmadın mı

Matmazel doktora gideceğim demişsin gittin mi
Gittim canm regl bitince sağlık ocağında kan ver yumurtlamana bakılacak dedi sonra da reglyken gel dedi 5 6 aydır deniyoruz deyince de kan sonucuna göre çatlatma tedavisine başlarız dedi ama burdaki sağlık ocağı kan almıyo doktorda reglyken gel dediği için gitmedim olursam gidicem ama inşallah olmam bu ay gün aşırı birliktelik yaşadık inşallah yakalamışımdır yumurtlamayı

Aminnnnn inşallah Ne bileyim canım yaşımı duyan Dr direkt tüp bebek deyince moralim bozuldu ayrıca ovu testi de yapmadım strese girmeyim diye.. Adet bitti hemen o gün başlayıp 1 gün dolu 1 gün boş değerlendirdik ayın 13 üne kadar.. Bana da dua et senin Duan kabul olur bu mübarek günde nolur

İnşallah bitanemmmmm bende 1.5 yıldır evliyim hep korunduk bu ay korunmadım uygulama üzerinden yumurtlama günüme baktım hep birliktelik yaşadık ama adet oldum yarın sabah erkenden devlete gideceğim randevum yok sıra almak için adetimin 2. Günündeyim hormana bakılması için

Yani şuan adetimin 2. Günündeyim alttan muayene ederler mi peki

Uygulama çok bilmiyor canm ona göre ilerleme ovülasyon testi ya da doktor kontrolü ile ilerle bence

Canm neden ayın 13 üne kadar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…