- 29 Temmuz 2024
- 453
- 155
- 18
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #7.861
Sabırsızlık yaptım aklında kalmasın diye hemen kan verdimŞimdi gördüm canım bugün test verecektin sanmıştım. Üzgünüm. İnşallah yeni döngünde olur
Tabi orası öyle ama ne bileyim canım çok sıkıldıCanım sakin ol belirtilerin var diyorsun belki de şey olmuştur dün de dedim mi hatırlamıyorum ama pik olmadan çatlamış olabilir mi testlerini aralarda koyar mısın bak burada testlerde pozitif görmeyip hamile kalanlar varslaslasla mesela
Canım sakin ol belirtilerin var diyorsun belki de şey olmuştur dün de dedim mi hatırlamıyorum ama pik olmadan çatlamış olabilir mi testlerini aralarda koyar mısın bak burada testlerde pozitif görmeyip hamile kalanlar varslaslasla mesela
Bence sperm kalitesi ve içeride spermin yaşayacağı ortamın uygun olması gibi faktörler etkili o yüzden öyle geniş bir aralık varOrası öyle tabii ama işte onlar da oruçlu bugündedim yani gelebilirsen akşam 8. 9.'da gel. Yemeleri içmeleri bitsin. Ya benim anlamadığım bazı Doktorlar 3 gün yaşıyor diyor gerçekten bazısı bir gün bazısı 36 saat bazısı iki gün bu işin doğrusunu bilsek keşke tamamen. Desteğin için çok teşekkür ederim canım
Haklısın gün aşırı devam mı edeyim yani sen kasık ağrısı olduğu gün üst üste mi ilişki yaşadın canm?mmatmazellll evet benimde silik çıktığı gün kasık ağrısı ve akıntım vardı teste göre pik değildi ama yumurtlamışım canlı örnek benim şu testlere bu kadar kendini strese verme böyle olmaz ama bu kadar streste yapma
Haklısın canım kimyasal mı yaşadın peki. Çok geçmiş olsun. Aslında biz bu ay 3 günlük sperm ile yumurtlamaya denk getirmeyi istemiştik resmen öyle denk geldi iki ilişkide kaliteli spermlerle olmuştur diye düşünüyorum. Yani bir yanım bu akşam ilişki yapmam kaliteli spermi kalitesiz olur da geçerse girip yerleşemezse falan diye aklımda saçma sapan sorular geliyorBence sperm kalitesi ve içeride spermin yaşayacağı ortamın uygun olması gibi faktörler etkili o yüzden öyle geniş bir aralık var
Benim geçen eylüldeki gebeliğimde iki günlük ilişkiyle oldu çok şaşırdım mesela olunca oluyor
Sen 1 dolu 1 boş ilişki şeklinde git ben kasık ağrısı olduğu gün birlikte oldum birde o günden 3 gün önce o kadar daha da girmedimHaklısın gün aşırı devam mı edeyim yani sen kasık ağrısı olduğu gün üst üste mi ilişki yaşadın canm?
Benim de ilişkiden Bir saat sonra çatladı sence bu akşam zorlamasam mıSen 1 dolu 1 boş ilişki şeklinde git ben kasık ağrısı olduğu gün birlikte oldum birde o günden 3 gün önce o kadar daha da girmedim
Çok sağol malesef boş gebelik oldu ilk gebeligimdi şimdi tekrar deniyoruz olursa nasipHaklısın canım kimyasal mı yaşadın peki. Çok geçmiş olsun. Aslında biz bu ay 3 günlük sperm ile yumurtlamaya denk getirmeyi istemiştik resmen öyle denk geldi iki ilişkide kaliteli spermlerle olmuştur diye düşünüyorum
İnan bana bunu kızım da deneyimledim bir ay öncesi çok ağladım tatilde yaparız diye söylenip durdum öbür ay hiç takmadım vücudumu bile dinlemedim hamile kaldımÇok sağol malesef boş gebelik oldu ilk gebeligimdi şimdi tekrar deniyoruz olursa nasipBencede öyle olmuştur sen stres yapma bu çok etkili biliyorsun saldığın zaman oluyor bebek yoksa stresli olunca zor
Kuzum zaten sperm 3 gün canlı kalıyor tutarsa tutar ama garanti olsun içim rahat netsin diyorsan odaya at kocanıBenim de ilişkiden Bir saat sonra çatladı sence bu akşam zorlamasam mıadam eve gelecek 8 gibi eşya alma bahanesiyle o aralıkta ilişki nasıl olacak bilmiyorum
Hahaha aklıma neler geliyor bir bilsen araba Fikri bile aklıma geldiKuzum zaten sperm 3 gün canlı kalıyor tutarsa tutar ama garanti olsun içim rahat netsin diyorsan odaya at kocanı
Bu arada bir daha yaşama canım inşallah hemen kucağına al bebişini sağlıklaÇok sağol malesef boş gebelik oldu ilk gebeligimdi şimdi tekrar deniyoruz olursa nasipBencede öyle olmuştur sen stres yapma bu çok etkili biliyorsun saldığın zaman oluyor bebek yoksa stresli olunca zor
inşallah benimde yumurtalarım büyümüyor bende çok umutsuzumİnşallah yeni döngüde nasip olurbenim de tek yumurtalık çalışıyor tembellik var o yüzden umutsuzum
Stres çok etkili bende bunu yaşamıştımİnan bana bunu kızım da deneyimledim bir ay öncesi çok ağladım tatilde yaparız diye söylenip durdum öbür ay hiç takmadım vücudumu bile dinlemedim hamile kaldımşimdi benim tek sıkıntım evde misafir olması uzun süreli. Belki mesajlarda çok takmış gibi görünebilirim ama sadece kocamın eve geleceğim deyip anlamalarından korkmam sorun
Ay amin inşallah doktor yumurtlamışsın dedi bakalım beklemedeyizBu arada bir daha yaşama canım inşallah hemen kucağına al bebişini sağlıkla
Hahaha aklıma neler geliyor bir bilsen araba Fikri bile aklıma geldiçıkayım bir bahane ile evden alayım kocamı nöbetten
Canım bu hangi uygulamaTabi orası öyle ama ne bileyim canım çok sıkıldıen yüksek dündü zaten testte az kaldı bundan sonra pik görmem ben regl tarihini neye göre hesapliycam şimdi
Bende dün boştu bugün dolu olucak uygulamada en verimli gün diyor bugün için bakalım ben elimden geleni yapıyım da sonrası kısmet nasipSen 1 dolu 1 boş ilişki şeklinde git ben kasık ağrısı olduğu gün birlikte oldum birde o günden 3 gün önce o kadar daha da girmedim
Femometer canmCanım bu hangi uygulama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?