- Konu Sahibi polyannanin_gunlugu
-
Bende 16 sonda yaptırdım. Bugün beta verdim 1 53 çıktı olumsuz değil miBen de 16sında yaptırdım bende de pek bi belirti yok yumurtalar büyürken hissettiğim gibi sağ tarafımda bazen ufak bi anlık ağrı oluyor ama arkadaşların da dediği gibi iğneden olabilirbeklemedeyiz haftasonu bi erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum
Bugün beta yaptırdım 1.53 cıktıbende 16 aralıkta aşılama oldum canım ama tahmini adet günüm 29 aralık. senin nasıl cuma günü geç mi başladın aşılamaya
Bence çok erken yaptırmışsız, olumsuz görünüyor ama siz yine de bi haftasonu ya da p.tesi tekrar baktırıp emin olun bence, çünkü aşılamamız 16sında oldu o gün oluştuysa üzerinden 9 gün geçti ama doktorlar 10 gün daha 2 günde 1 ilişki öneriyor, daha sonra da oluşmuş olabilir şimdilik üzmeyin kendinizi çok sabrettik biraz daha sabredin inşallah güzel sonuçlanırBende 16 sonda yaptırdım. Bugün beta verdim 1 53 çıktı olumsuz değil mi
Merhabalar bende ilk aşılamamı 19 Aralıkta yaptırdım. Klomen kullandım. Aşılama için pek iç açıcı şeyler duymamıştım ama burada birbirimize destek olmamız çok güzel inşallah hayırlı sonuçlar alırız2024 Aralık aşılama yaptıranlar olarak burada toplanalım 4 aralıkta ilk iğnemi vurdum. 5 gün kullanıp 6. gün 9 aralıkta kontrole gideceğim. buraya ve profilimdeki diğer yazılara güncelleme yapacağım.
Bu ay yaptırmayı düşünenler ya da bu ay başlayacak olanlar var mı? Ben 4 Aralıkta başladım ilk iğnemi vurdum. Evet ben iğneli aşılama oluyorum bu sefer. Bu 2. aşılamam. 1. aşılamam haplı idi klomen kullanmıştım. bu sefer gonal-f iğne kullanıyorum. doktor rapor yazdığı için düşük fiyattan aldım.
bende dayanamayıp dün yaptırdım 2.58 çıktı sonuç 5ten aşağısı negatif. tabiiki kan tahlili için çok çok erken. bazılarından 15. gün düşük çıkan değer yükselebiliyor bileBende 16 sonda yaptırdım. Bugün beta verdim 1 53 çıktı olumsuz değil mi
aşılamanın oranı %20 zaten yüksek bi oranı yok ama nasip nedir nerdedir bilemiyoruzMerhabalar bende ilk aşılamamı 19 Aralıkta yaptırdım. Klomen kullandım. Aşılama için pek iç açıcı şeyler duymamıştım ama burada birbirimize destek olmamız çok güzel inşallah hayırlı sonuçlar alırız
merhaba hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsün beslenmene ve dinlenmene dikkat etMerhaba arkadaşlar bende 20 sinde 2. Aşılamamı oldum inşallah bebişlerimiz sımsıkı tutunur
Merhaba aynı gün aşılama olmuşuz nasılsınız var mı belirtiniz falanMerhaba arkadaşlar bende 20 sinde 2. Aşılamamı oldum inşallah bebişlerimiz sımsıkı tutunur
daha erken dur biraz yahuTeşekkür ederim canım çok dikkat ediyorum ama 1. Bütün belirtilrti yaşadım yüzde yüz hamileykm dedim zirveyi gördüm 2. De hiç birşey hissetmiyorum belirti arıyorum onu bile bulamıyorum
bu resmen pozitiffEki Görüntüle 3527785 Bugun belli saat aralıklarında farklı idrarlarda yaptım 12 sinde aşılama olmuştum ama emin değilim
Bugun yaptırıcam ama bunkar durdugu için net çıktı bi tık silikti kasık agrılarım çok var dün gece sancı girdi uykudan uyandım korkuyorumbu resmen pozitiffkan tahlili yaptırmadın mı 16. günün bugün çok heyecanlııııı
Yok canım 2. Benım hiçbirşey hissetmiyorum sende varmı belirti ama belirti aramakta normal değil stres yapma kendıne iğne ve duphastondan kaynaklı belirtiler olabiliyor ben ilkinde çok yanıldım sonra yıkıldım bunda bıraktım yani Rabbim nasip ederse olur diyorumMerhaba aynı gün aşılama olmuşuz nasılsınız var mı belirtiniz falan
Ya dün bi sol kasığım ağırdı onun dışında hiç belirti yok salmaya çalışıyorum bazen salıyorum bazende kafaya takıyorum işte umarım olumlu sonuçlanır...Yok canım 2. Benım hiçbirşey hissetmiyorum sende varmı belirti ama belirti aramakta normal değil stres yapma kendıne iğne ve duphastondan kaynaklı belirtiler olabiliyor ben ilkinde çok yanıldım sonra yıkıldım bunda bıraktım yani Rabbim nasip ederse olur diyorum
Sonucun çıktı mı canımBugun yaptırıcam ama bunkar durdugu için net çıktı bi tık silikti kasık agrılarım çok var dün gece sancı girdi uykudan uyandım korkuyorum
Aynen öyle ne kadar takmıyoruz desek de ister istemez takılı kalıyoruz inşallah hayırla sonuclanırYa dün bi sol kasığım ağırdı onun dışında hiç belirti yok salmaya çalışıyorum bazen salıyorum bazende kafaya takıyorum işte umarım olumlu sonuçlanır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?