Ne guzel boyle eslerimiz oldugu icinde cok sansliyizz..asilamadan sonra kacinci gun bugun? cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin.. ben inaniyoruzlm en kisa surede hayirlisiyla guzel haberlerini alacagiz.. iyi dusuncez hep..Eşim sağolsun bişey yaptırmıyo dinleniyorum sol kasığımda bi doluluk hissi var neden anlamadım hayırlar olsun inşallah Hayırlısıyla sağlığıyla gelsin inşallah bebeğin sorunsuz duyarsınız inşallah minik kalbini
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)
- Konu Sahibi Nehira-27
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- annelik asilama aşılama sebepleri hamilelik
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cuma oldu işte aşılama bugün 3 bitiyo hayırlısıylaNe guzel boyle eslerimiz oldugu icinde cok sansliyizz..asilamadan sonra kacinci gun bugun? cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin.. ben inaniyoruzlm en kisa surede hayirlisiyla guzel haberlerini alacagiz.. iyi dusuncez hep..
maşallah allah sağlıkla kucağiniza almayı nasip etsin doğru söylüyorsunuz zor ulaşınca bebegin kalp atışını duyana kadar diken üstünde olur heralde insan inşallah hersey çok güzel olur sizin benim ve bekleyen herkes icin. güzel haberleriniz gelsin inşallah ay mesaj yazarken nedense erkek gibi hissettim bebeğinizi=) sagolun hamile.duasi alalım biz deTabi ki etmem mi en iyi bu durumu yasayanlar bilirr.. allah herkese mucizeleri nasip etsin mutluluktan aglayin en kisa zamanda tekrar yaptirdim.beta 74 tu iki gun sinra bugun 186.4 cikti insallah yolundadir dedigim gibi zor elde edince insan hep mualakkta kaliyor.. kalp atisina akdr rahag edemicm.. bende sizler icin dua edicem.. sunu soyleyim cok agrinizin olmasina gerek yok.belirtiler herkesde degisiyor benim asilama.gunu kasiklarimda dolulk sizi hissettm o da islemden dolayi sonra bir kac gun hic bir seyik yoktu farkli.olan 3 gun sonra akintim basladi ve mantar oldu sonra adet agrisi yasadim benim agrim bir iki gun once olurdu adetm gelirdi ama.bu sefer gelmedi ve adet agrisindaki kasiklardaki yogunluk degil de ara ara batmalar kemer yerim agridi cok hafif ara ara belim oyle oldu goguslerimde acidi ama herkesin anlattici.gibi degil o yuzden hic moralinizi bozmayin guzel.haberlerinizi alacgz insallah.. yaninizdaym dualarimlaa.. ne olur sizde esirgemeyin
- 5 Temmuz 2013
- 847
- 869
- 103
canım aşılama denememiş miydin sen? ben 2.aşılamamı oldum bu ay. 1 kez daha deneyip tüp bebek raporu için uğraşacağım. Bahçeci umut tüp bebek merkezine gitmek istiyorum bende ama brüksel de baya biliniyor.Bana da bugün aşılama raporu çıkmış ama İstanbul'da Brüksel yada Acıbadem de tüp bebek için görüşmeye gideceğim canım bi umut tüp bebek raporu çıkar indirimli olur dedim olmadı
kesinlikle dua ediyorm cokcaa .. allah yardimcimiz olsun hayirlisiyla ..insallah cinsiyet hic farketmez ama nedense erkek dedi.herkes :)) saglikli olsunlarda hic muhim degil... sizinde guzel haberlerinizi alalim birakmicam burayi gelisme oldukca lutfen yazinmaşallah allah sağlıkla kucağiniza almayı nasip etsin doğru söylüyorsunuz zor ulaşınca bebegin kalp atışını duyana kadar diken üstünde olur heralde insan inşallah hersey çok güzel olur sizin benim ve bekleyen herkes icin. güzel haberleriniz gelsin inşallah ay mesaj yazarken nedense erkek gibi hissettim bebeğinizi=) sagolun hamile.duasi alalım biz de
Bende 12.gun yapmistim bende haftaya c.tesi kesesini gorecegim insallah dua edlmmmah inşallah güzel gelişmelerimiz olur da yazarız artık haftaya cumartesi belli olacak kan tahlili tabi öncesinde test alıp yaparım heralde daha 5. gun=(
olsun 1.asama hamilelik haberini almaktı çok şükür iyi haberler aldınız 2. asama da hayırlısıyla güzel geçecek allah büyük . bu arada benim 6. gün ve regl olacakmış gibi hissediyorum normal miBende 12.gun yapmistim bende haftaya c.tesi kesesini gorecegim insallah dua edlmmm
- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 32
Adetin 3. Gününden itibaren ilaç kullanarak yumurta büyütülmeye çalışılıyor. Yeterli olğunluğa erişince çatlatma iğnesi (ovitrelle) vurularak 36 saat sonra aşılama yapılıyor. En az 3 günlük perhiz sonra eşlerden sperm örneği alınarak laboratuvar ortamında ayrıştırma yıkama işlemi yapılıyor. Bu spermler kadın rahmine inçe bir kanülle girilerek enjekte ediliyor. 15 dakika dinlendirip günlük hayata devam ediliyor Basit acısız bir işlem. Pozitif sonuçlarında az alındığı bir işlem galiba. 2 aşılamamı oldum fakat pek umutlu değilim 3. Aşılamamı da olacağım sanırımkızlar aşılama nasıl oluyor anlatabilirmisiniz ya
- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
çok teşekkür ederim cevabınız içinAdetin 3. Gününden itibaren ilaç kullanarak yumurta büyütülmeye çalışılıyor. Yeterli olğunluğa erişince çatlatma iğnesi (ovitrelle) vurularak 36 saat sonra aşılama yapılıyor. En az 3 günlük perhiz sonra eşlerden sperm örneği alınarak laboratuvar ortamında ayrıştırma yıkama işlemi yapılıyor. Bu spermler kadın rahmine inçe bir kanülle girilerek enjekte ediliyor. 15 dakika dinlendirip günlük hayata devam ediliyor Basit acısız bir işlem. Pozitif sonuçlarında az alındığı bir işlem galiba. 2 aşılamamı oldum fakat pek umutlu değilim 3. Aşılamamı da olacağım sanırım
inşallah hakkınızda hayırlısı olsun bebişiniz tutunsun inşallah
bizede doktor aşılama önerdide
sizde sıkıntı eşinizdemiydi sizdemi
- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 32
Sebepsiz infertilite malesef. İkimizde de herhangi bir problem Yok. 2 sene olacak sadece bir kez kimyasal gebelik yaşadım. Umarım pozitifi görürüm ama pek ümitli değilim. Size neden aşılama önerildi ?çok teşekkür ederim cevabınız için
inşallah hakkınızda hayırlısı olsun bebişiniz tutunsun inşallah
bizede doktor aşılama önerdide
sizde sıkıntı eşinizdemiydi sizdemi
- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
Allah hayırlısını versin inşallahSebepsiz infertilite malesef. İkimizde de herhangi bir problem Yok. 2 sene olacak sadece bir kez kimyasal gebelik yaşadım. Umarım pozitifi görürüm ama pek ümitli değilim. Size neden aşılama önerildi ?
eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 2 sene önce
arada takviyeleri bıraktık bebeğe ara verdik
şimdi değerleri düşmüş
5 senelik evliyim
4 senedir korunmasız olmadığı için aşılama önerdi
bendede adet düzensizliği var bide bu gece aşırı bi kanamam olmuş heryer batmış ne olduğunu öğrenemedik henüz
kadın doğuma gittim sabah sonuç bekliyorum
- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 32
Erkek kaynaklı sorunlarda aşılamanın tutma ihtimali daha yüksek sanırım. İlk adetinizle başlayın bence. İyi haberlerde alırsınız umarımAllah hayırlısını versin inşallah
eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 2 sene önce
arada takviyeleri bıraktık bebeğe ara verdik
şimdi değerleri düşmüş
5 senelik evliyim
4 senedir korunmasız olmadığı için aşılama önerdi
- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
sebepsiz infertilitedede daha kolay olmazmı aslında yaErkek kaynaklı sorunlarda aşılamanın tutma ihtimali daha yüksek sanırım. İlk adetinizle başlayın bence. İyi haberlerde alırsınız umarım
nasip ya hayırlısı inşallah hepimizin hakkında
kaç senelik evlisiniz
- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 32
İlk aşılamamda bir 2. De 5 yumurta ile aşılama yaptık. Normal döngülerimde de yumurtlama günlerimi hissediyorum. Ama ona rağmen olmadı. Herhangi bir sebepte bulamıyor doktorumuz. Buda olmazsa laparoskopi ile bakalım dedi artık. 4 yıl olacak. Ama 2 senedir çocuk düşüyoruz.sebepsiz infertilitedede daha kolay olmazmı aslında ya
nasip ya hayırlısı inşallah hepimizin hakkında
kaç senelik evlisiniz
- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
bu sefer şansınız daha yüksek o zaman çok güzel :)İlk aşılamamda bir 2. De 5 yumurta ile aşılama yaptık. Normal döngülerimde de yumurtlama günlerimi hissediyorum. Ama ona rağmen olmadı. Herhangi bir sebepte bulamıyor doktorumuz. Buda olmazsa laparoskopi ile bakalım dedi artık. 4 yıl olacak. Ama 2 senedir çocuk düşüyoruz.
ümitsizliğe kapılmayın lütfen
inşallah olucak bu sefer
- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 32
Hislerime biraz güveniyorum sanırım o yüzden bu ümitsizliğim inşallah yanılıyorumdur teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sizden de güzel haberler gelir umarımbu sefer şansınız daha yüksek o zaman çok güzel :)
ümitsizliğe kapılmayın lütfen
inşallah olucak bu sefer
- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
ben çok kararsızım burcumun en kötü özelliklerinden biriHislerime biraz güveniyorum sanırım o yüzden bu ümitsizliğim inşallah yanılıyorumdur teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sizden de güzel haberler gelir umarım
böyle bi durumda nasıl bi karar vermem gerektiğini bile bilmiyorum :)
inşallah yanılıyosunuzdur sonuç ne zaman
- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 32
Haftaya çarşamba günü kan testi vermeyi düşünüyorum. Siz başladınız mı tedaviye. Doktora gittim demiştiniz.ben çok kararsızım burcumun en kötü özelliklerinden biri
böyle bi durumda nasıl bi karar vermem gerektiğini bile bilmiyorum :)
inşallah yanılıyosunuzdur sonuç ne zaman